Mamici de iulie-august 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hai sa traiesti! Bun si berea ca si vinu' da io ii trag cu pepsi azi.

Diseara al meu barbat are quizz night dom'ne la serviciu, pai se distreaza nu? Asa ca sunt pe YM pana pe la 12 ora voastra pt cine n'are ce face si vrea sa vb cu mine si cu rasturnica. Sa vezi ce quizz ii dau eu cand se intoarce acasa.

Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ca sa mai zica cineva ca suntem inapoiati...stire la protv, ciobanii si-au luat ATV cu care transporta laptele si cu care femeile le aduc mancarea la stana!

Na! Sa moara Europa de ciuda

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Ah si sa va zic ca mi-am adus aminte: azi dimineatza eram la scoala cu fiu-miu stateam pe o banca asteptam sa se sune, si vine o amica (romanca si ea) si ma vede ca-l pupaceam la ceafa si ne alintam si zice "esti baiatul mami, alintatul mamii nu? lasa ca vine bebe acum si-ti ia locul". A belit fiu-miu niste ochi la ea, eu ma chinui sa-i explic nonstop ca o sa-i iubesc la fel, ca el tot baiatul meu ramane, si vine una si da cu bata in balta. Bey ce ma enerveaza oamenii astia.

Luna 30 sapt+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

Ca sa mai zica cineva ca suntem inapoiati...stire la protv, ciobanii si-au luat ATV cu care transporta laptele si cu care femeile le aduc mancarea la stana!

Na! Sa moara Europa de ciuda

Simona 31+ Matei Hisham

Luna 30 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Jadi, La Multi Ani!
Petrecere frumoasa in continuare, iti urez sa primesti cadouri multe si frumoase.
Multi ani fericiti alaturi de baietii tai, sanatate, bucurii si surprize placute!
Felicitari si lui sotu-ti pt aniversarea casatoriei.

Anto 35 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Super tare stirea cu ATV-ul . Si a mai zis : "ca daca ma supar, mai iau unul si ptr nevasta-mea" . Super ciobanu !

30+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Ah si sa va zic ca mi-am adus aminte: azi dimineatza eram la scoala cu fiu-miu stateam pe o banca asteptam sa se sune, si vine o amica (romanca si ea) si ma vede ca-l pupaceam la ceafa si ne alintam si zice "esti baiatul mami, alintatul mamii nu? lasa ca vine bebe acum si-ti ia locul". A belit fiu-miu niste ochi la ea, eu ma chinui sa-i explic nonstop ca o sa-i iubesc la fel, ca el tot baiatul meu ramane, si vine una si da cu bata in balta. Bey ce ma enerveaza oamenii astia.

Luna 30 sapt+

Asta pusa alaturi de ce aud cele la a doua sarcina care au tot baiat/fata ca si primul (stii tu Anya la ce ma refer ).."Vai, tot fata/baiat? Ei lasa, sanatos sa fie si poate mai faceti unul si o sa iasa baiat/fata!" De parca le spui ca ai cancer in faza terminala!

Simona 31+ Matei Hisham

Mergi la inceput

Eu ma intreb sincer de unde le vin frate ideeile? Ele nu se gandesc? Am ajuns la concluzia ca e invidie, pe bune.

Luna 30 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

waw, ce de spritzuri pe aici!ca sa nu ma mai lungesc cu vorba, ca vroiam sa zic mai multe, cred ca nasc pana la urma. Lunito, ai avut dreptate; aseara am remarcat eu un firisor rozaliu asa, dar am crezut ca e pura imaginatie; acu vad ca deja sangerez, plus ca am niste dureri de burta de numa numa (a se intelege contractii). Va tin la curent ce nu-mi place mie in aceasta poveste este ca am luat aseara niste carne tocata si varza in scopul de a le transforma in sarmale...O sa va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Eu ma intreb sincer de unde le vin frate ideeile? Ele nu se gandesc? Am ajuns la concluzia ca e invidie, pe bune.

Luna 30 sapt+

...sau prostie in stare pura...

Anto 35 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput