Oradea(16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Salutare!

Azi sunt putin mai libera, asa ca am timp de scris.
Am vorbit cu cei de la Reg.Com., le-am dat link-urile cu ingerasul Sara si mi-au promis ca vor aduna si ei ceva si vor depune in contul fetitei.

GabiK-toata consideratia mea

Mercedes- gata bagajele??Ce-ti pasa tie?? Marea te-asteapta!! Concediu placut si vreme buna-buna!!!

Simina- nu ne-ai zis ce-ai vazut in Iulius Mall!! Ca io am vazut muuulte si ff scumpe!

Gabij-ai gasit dermatolog?

RESTU' LUMII- CE FACETI IN W-E??
Ati fost dincolo la Hazduszoboszlo?
Cum e?
Ne-am pregatit sambata trecuta sa mergem, dar nu a fost vreme. Poate ajungem maine.

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare si de la noi ...
Marius - n-am uitat, dar n-am apucat.
Gabi - multe pt tine !!!
Mercedes - concediu placut sa aveti si vreme super buna !
Siminel - am vizionat poza cu floricik, taaare frumoasa e noua ta violeta. Si ale noastre infloresc again Intre timp mi-am mai luat cate ceva ... astefel incat de la inceputul anului pana in prezent, am vreo 20 de ghivece
Gabi j -si pe mine ma intereseaza un dermatolog bun ... daca stii pe cineva ... tot asa, am un semn urat de tot ...
Cris - daca mergeti maine, distractie placuta. Pls, fa poze

O zi faina tuturor !!!

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Marius-abia acum am citit discutiile nu tocmai placute de la subiectul Sara. Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin toate astea.

Ce vesti am eu de la R.C.:o persoana si-a facut programare pt a dona sange si s-au adunat niste bani, care azi vor fi virati.

SA AUZIM DE BINE!!!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Stiu intr-o oarecare masura si de donatiile directe de la centrul de transfuzii din Oradea
Nu va faceti griji pentru mine, razbesc eu.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Fetelor, mersi... dar nu merit floricele pana nu am donat. Eventual una, fiindca mi s-a luat de 2 x sange, si am supravietuit:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

In clipa asta am terminat de citit topicul initiat de Marius, referitor la cazul Sara.
Am ramas uluita rasfoind ultimele discutii, dar bucuroasa pentru taria de caracter de care a dat dovada Marius.
Sunt convinsa ca a fost o noua "proba" pentru el.
_
Marius, sa fii sigur ca aceste eforturi vor fi rasplatite intr-o zi. Acolo unde pui suflet, vor fi si rezultate.
Toate cele bune!

Poze

Mergi la inceput

Si acum sa raspund.
Vizita la Iulius Mall, a fost una de conjunctura, dat fiind ca aveam cu cine merge pana in Timisoara. Mall-ul e frumos, luxos, relaxant pentru o zi caniculara, dar putini clienti. Cat am stat in el vreo 4-5 ore ma intrebam cum supravituiesc magazinele, in conditiile in care nu prea sunt vanzari.
Cei care vin acolo se opresc in special la un suc, cafea, inghetata - eventual sa manance ceva, dar nu am vazut oameni care sa cumpere o haina, un adidas, un parfum. Preturile nu erau pentru orice buzunar.

Mi-a placut tasnitoarea cu stropii care se uneau in acelasi punct, peretele tip cascada, scarile rulante pana la terasa, plantele, dar parca nu ma simteam bine in atata lux.
Mi-ar fi placut sa pot vizita din nou centrul orasului, sa pot sa fac poze, dar necunoscand orasul la pas, nu m-am abatut prea tare de la locatia prestabilita.

Daria, felicitari pentru colectia de flori. Ti-am zis ca o iei pe urmele mele. Sa mai faci poze sa vad ce noutati ai.
Mie imi infloreste kohleria, un stephanotis, o violeta roz, o gloxinie mov, iar noua achizitie (violeta mov cu margine alba) e si mai inflorita. Muscatele rezista eroic la arsita de pe balconul mare.

Azi ne-am luat o bicicleta fittness, nu magnetica, ci mecanica, ca nu prea ne incanta sa tinem in casa magneti. Am si parcurs 8 km la prima incercare. Pretul ei a fost bunicel fata de ce am vazut in magazine in lunile trecute. (140 lei)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Simi, spor la pedalat!!!
Marius, am ramas perplexa de ceea ce am citit dincolo la cazul Sarei!
Ce sa zic... sper ca d-l Tiponut se va lamuri singur intr-o zi ca intrt-adevar totul a fost pentru Sara, si sper ca Sara sa-si revina repede dupa tratament. In rest, mai bine nu comentez:( Nu le-a cerut nimeni sa multumeasca nici el, nici parintele, dar nici chiar asa... Sper ca daca Adi mai citeste pe aici, se va lamuri ca intr-adevar faceti minuni pt cei care au nevoie... si sper sa ne intalnim si cu ei daca apucam sa iesim noi oradenii de pe DC in parc
Abia astept s-o vad si pe Sara jucandu-se intre ceilalti copii!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Marius, am urmarit pozele si filmultele de la serbarea Ioanei.
Felicitari pentru absolventa si mult succes pe mai departe.
Pe d-na invatatoare o cunosc (indirect).
Mi-a placut tare mult tortul. Buna idee cu imaginea de album imprimata acolo.

Am facut inca cateva poze la flori, le gasiti in albumul lunii iunie.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Mai degraba cred ca vor renunta la proiect, deja donatorii sunt cam... suparati pe ei. Si nu numai ei.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput