Oradea(16)
Raspunsuri - Pagina 8

cristina22 spune:
Salutare!
Azi sunt putin mai libera, asa ca am timp de scris.
Am vorbit cu cei de la Reg.Com., le-am dat link-urile cu ingerasul Sara si mi-au promis ca vor aduna si ei ceva si vor depune in contul fetitei.
GabiK-toata consideratia mea
Mercedes- gata bagajele??Ce-ti pasa tie?? Marea te-asteapta!! Concediu placut si vreme buna-buna!!!
Simina- nu ne-ai zis ce-ai vazut in Iulius Mall!! Ca io am vazut muuulte si ff scumpe!
Gabij-ai gasit dermatolog?
RESTU' LUMII- CE FACETI IN W-E??
Ati fost dincolo la Hazduszoboszlo?
Cum e?
Ne-am pregatit sambata trecuta sa mergem, dar nu a fost vreme. Poate ajungem maine.
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

szivarvany spune:
Salutare si de la noi ...
Marius - n-am uitat, dar n-am apucat.
Gabi - multe pt tine !!!
Mercedes - concediu placut sa aveti si vreme super buna !
Siminel - am vizionat poza cu floricik, taaare frumoasa e noua ta violeta. Si ale noastre infloresc again Intre timp mi-am mai luat cate ceva ... astefel incat de la inceputul anului pana in prezent, am vreo 20 de ghivece
Gabi j -si pe mine ma intereseaza un dermatolog bun ... daca stii pe cineva ... tot asa, am un semn urat de tot ...
Cris - daca mergeti maine, distractie placuta. Pls, fa poze
O zi faina tuturor !!!
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !

cristina22 spune:
Marius-abia acum am citit discutiile nu tocmai placute de la subiectul Sara. Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin toate astea.
Ce vesti am eu de la R.C.:o persoana si-a facut programare pt a dona sange si s-au adunat niste bani, care azi vor fi virati.
SA AUZIM DE BINE!!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

marius spune:
Stiu intr-o oarecare masura si de donatiile directe de la centrul de transfuzii din Oradea
Nu va faceti griji pentru mine, razbesc eu.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007
Pagina legislativa

Gabi_K spune:
Fetelor, mersi... dar nu merit floricele pana nu am donat. Eventual una, fiindca mi s-a luat de 2 x sange, si am supravietuit:)
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!

adi2003 spune:
In clipa asta am terminat de citit topicul initiat de Marius, referitor la cazul Sara.
Am ramas uluita rasfoind ultimele discutii, dar bucuroasa pentru taria de caracter de care a dat dovada Marius.
Sunt convinsa ca a fost o noua "proba" pentru el.
_
Marius, sa fii sigur ca aceste eforturi vor fi rasplatite intr-o zi. Acolo unde pui suflet, vor fi si rezultate.
Toate cele bune!
Poze

adi2003 spune:
Si acum sa raspund.
Vizita la Iulius Mall, a fost una de conjunctura, dat fiind ca aveam cu cine merge pana in Timisoara. Mall-ul e frumos, luxos, relaxant pentru o zi caniculara, dar putini clienti. Cat am stat in el vreo 4-5 ore ma intrebam cum supravituiesc magazinele, in conditiile in care nu prea sunt vanzari.
Cei care vin acolo se opresc in special la un suc, cafea, inghetata - eventual sa manance ceva, dar nu am vazut oameni care sa cumpere o haina, un adidas, un parfum. Preturile nu erau pentru orice buzunar.
Mi-a placut tasnitoarea cu stropii care se uneau in acelasi punct, peretele tip cascada, scarile rulante pana la terasa, plantele, dar parca nu ma simteam bine in atata lux.
Mi-ar fi placut sa pot vizita din nou centrul orasului, sa pot sa fac poze, dar necunoscand orasul la pas, nu m-am abatut prea tare de la locatia prestabilita.
Daria, felicitari pentru colectia de flori. Ti-am zis ca o iei pe urmele mele. Sa mai faci poze sa vad ce noutati ai.
Mie imi infloreste kohleria, un stephanotis, o violeta roz, o gloxinie mov, iar noua achizitie (violeta mov cu margine alba) e si mai inflorita. Muscatele rezista eroic la arsita de pe balconul mare.
Azi ne-am luat o bicicleta fittness, nu magnetica, ci mecanica, ca nu prea ne incanta sa tinem in casa magneti. Am si parcurs 8 km la prima incercare. Pretul ei a fost bunicel fata de ce am vazut in magazine in lunile trecute. (140 lei)
Poze

Gabi_K spune:
Simi, spor la pedalat!!!
Marius, am ramas perplexa de ceea ce am citit dincolo la cazul Sarei!
Ce sa zic... sper ca d-l Tiponut se va lamuri singur intr-o zi ca intrt-adevar totul a fost pentru Sara, si sper ca Sara sa-si revina repede dupa tratament. In rest, mai bine nu comentez:( Nu le-a cerut nimeni sa multumeasca nici el, nici parintele, dar nici chiar asa... Sper ca daca Adi mai citeste pe aici, se va lamuri ca intr-adevar faceti minuni pt cei care au nevoie... si sper sa ne intalnim si cu ei daca apucam sa iesim noi oradenii de pe DC in parc
Abia astept s-o vad si pe Sara jucandu-se intre ceilalti copii!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!

adi2003 spune:
Marius, am urmarit pozele si filmultele de la serbarea Ioanei.
Felicitari pentru absolventa si mult succes pe mai departe.
Pe d-na invatatoare o cunosc (indirect).
Mi-a placut tare mult tortul. Buna idee cu imaginea de album imprimata acolo.
Am facut inca cateva poze la flori, le gasiti in albumul lunii iunie.
Poze

marius spune:
Mai degraba cred ca vor renunta la proiect, deja donatorii sunt cam... suparati pe ei. Si nu numai ei.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa