Oradea(16)
Raspunsuri - Pagina 6

cristina22 spune:
SALUT!
Simina-multumesc, esti o scumpa
Gabi-pana la urma, nimic nu ma mira!! da'ce are Lili?
Ally-felictiari Alexiei! Apropo de turci, si eu am avut niste idei, mi-ar fi placut varianta Kusadashi (cursa charter din Timisoara, pana la Izmir, apoi autocar, pana in statiune), da' nu am avut cu cine, parca imi era putin groaza sa mergem doar noi trei. Voi cum mergeti?
Pana la urma ne-am cumparat bilet la Mamaia noastra. Sa stiti ca foarte greu mai gasesti bilet la ora asta la hotelurile bunicele. Cine mai vine la mare ?
Daria-sa-ti traisca porcii, stiu eu bine, ca-i usor cu curatenia dupa ei, asa-i!??
Ati fost la circ?? Noi nu am ajuns ca am fost avertizati sa nu mergem, ca n-are rost...
Editez: Daria are dreptate in ce priveste oraselul! HAOS!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

AllyMcBeal spune:
Gabi,cume Lili acuma? A avut otita? Ca am patit si eu cu Alexia exact ca si tine,a trebuit sa merg - pe acelasi traseu - duminica,la urgente.Dar n-am avut incerdere in dr. de garda,asa ca am ajuns si la cabinet privat,a doua zi.A luat antibiotic si inca cateva chestii contra mucilor (desi nu avea),ca a zis ca-i de la raceli repetate.I-a trecut pana la urma,da' a durut-o rau si dintr-o data.
Cristina,
noi mergem singuri in Turcia,pentru ca m-am gandit ca ar fi fain si cu altii - doar dupa ce am luat biletul.Bine,ma gandisem la prietenele mele,dar ele aveau alte planuri,alte perioade de concediu...asa ca de-aia am spus ca mi-e cam groaza doar noi cu fetele...
Daca ziceti ca-i jungla in Orasel,inseamna ca nu ne vede in curand.Singura cu amandoua nu ma leg nici in alte parcuri,d-apoi acolo!
La circ noi nu mergem,ca m-am lamurit.E acelasi circ,doar ca-i schimba prezentatorul si ordinea numerelor...Si animalele alea nu-s dresate pentru circ,ci doar se plimba pe arena.

adi2003 spune:
Sanatate Lily!
Am fost din nou in parc ca sa mai fotografiez cate ceva. Pozele le gasiti in acelasi album, dupa artificii.
Mi-au placut hibiscusii, cercelusii (fuchsia), abutilonii, si trandafirii copacei.
Azi mi-am luat o violeta mov cu margine alba. Daca am trecut prin piata si am vazut-o, nu m-am putut abtine.
N-as putea trai fara flori...
Poze

Gabi_K spune:
Ally, sper ca voi sunteti bine!
Lili e o.k., are otita, dar am prins boala din radacina, am scapat cu Ambroxol, Olynth si pic. in urechi. Noi am fost la dr Precup (orelist) cica e bun. Nu a fost prea calduros omul, totusi era 5 dimineata...:) dar nici scarbos:)
De Orasel am in continuare aceeasi parere... jungla!!!
Va pup!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!

szivarvany spune:
Oradeni,
in Felix la ce strand ati fost, eventual cu copiii ?
Si noi vom merge tot la Mamaia acest an, tralalala, ultima saptamana din august cred, abia astept
O saptamana frumoasa tuturor !!!
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !

gabi_j spune:
Salutare,
Stiti cumva unde gasesc un dermatolog bun? Ma intereseaza ceva cabinet cu plata, ca la fara nu am timp sa astept. Prietenul meu are cateva semne pe spate care nu prea imi plac. Bine... prima data trebuie sa il conving sa mearga la dermatolog. Sper sa reusesc!
Daria, prietenii mei umbla cu copii in Felix la Termal. Am inteles ca acolo este ceva bazin mai micut pentru copii, si ca e curat si ok.
Va pup!
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

adi2003 spune:
Poate va plictisesc cu pozele, dar vreau sa va arat ce-am mai fotografiat azi: (de pe balcon)
Nori; Dupa ploaie1, Dupa ploaie2.
Poze

szivarvany spune:
Io vreau sa vad violetaaa, Simina, te rooog frumos, frumos de tot !!!
Asa`s de curioasa !!!
Marius - cand te pot vedea sa-ti dau niste banuti pt Sara, te rog foarte frumos, mie asa mi-e mai usor, te rog ...
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !

marius spune:
Cand doresti. 0722-895849 Ii depun direct in cont.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007
Pagina legislativa

adi2003 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Io vreau sa vad violetaaa, Simina, te rooog frumos, frumos de tot !!!
Asa`s de curioasa !!!
Bine...

Scuzati pozele, facute la repezeala in interior. De aceea nu m-am grabit sa le postez.

Poze