Oradea(16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Noua achizitie.
_
Iarasi "patesc" aceeasi treaba. Fie in tramvai, fie pe strada, vad copilasi (de la 7-8 luni pana spre 2 ani) E suficient sa ma uit in ochii lor - iar ei, niste straini de fapt, imi raspund cu zambete de parca m-ar cunoaste. De ce oare? Cu ce-i atrag atat de tare? Recunosc ca ma "topesc" cand ii vad si ii aud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

De ce nu adopti unul?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Anul 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Simina, raspunsul e simplu. Ai suflet

Nastere usoara verisoarei tale, si bebic sanatos!!! Oare nu vrea sa se inscrie si ea pe forum?

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marius

De ce nu adopti unul?

Nu ma fa sa plang...

Gabi...si eu ii tin pumnii. Va naste in Ungaria, daca totul decurge normal. Cat despre inscrierea pe forum - nu-mi permit sa-i sugerez. Dar poate ca va da ea singura de DC dupa nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Dar eu vorbeam serios. Este o posibilitate reala. Si chiar practicata. Care e problema? Cel putin teoretic. Poate fi o varianta, de ce nu?

Ok. Este o idee.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006
Anul 2007

Mergi la inceput

Sper ca nu v-ati "blocat" a scrie datorita mesajelor de mai sus.
Marius, am retinut ideea, dar asta a fost prima reactie...
Timpul va decide "incotro".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Simina - mai ai vreme sa decizi ce si cum ! Achizitia e suuuper tare Cum stai cu muncile ? Cum ti-e mana ?
Mercedes - am vaccinat cupilu`, au adus vaccinul la comanda la CityPharm, foarte seriosi, n-as fi sperat.

Pe unde umblati, oradeni ?
Io`st in concediu

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !

Mergi la inceput

Daria - concediu placut!
Serviciul e acelasi, caci dupa intamplarea cu mana n-am mai avut nervi sa-l schimb. S-a imbunatatit cu ceva fata de inceputul anului, dar la concediu nu pot sa ma gandesc, fiindca e un volum mare de munca care trebuie acoperit zilnic. Mi-e si jena sa cer cateva zile libere, desi sunt dreptul meu.
Cu mana - e bine in mare, desi am momente cand ma doare. Nici acum nu pot forta degetul. (spre ex - e un chin sa razuiesc un morcov) Am pomenit de morcovi - fiindca mereu trebuie sa dau la perusi morcovi razuiti, noroc ca mai am ajutoare sau ma descurc cu mana stanga. Asta a fost ghinionul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Salutare!
Simina-ma laud si io cu o dracena luata din piata Rogerius! E tare frumoasa!

Daria-CONCEDIU? DEJA? CUM PETRECI?

RESTU'? PE UNDE SUNTETI?

Andrei a avut miercuri serbarea, deci e, oficial, absolvent de primul an de gradi. L-am cadorisit pentru absolvire cu o joaca la Mcdonald's, apoi cu o masinuta, apoi cu un covoras cu trasee pt masinute, apoi....nu se mai terminau doleantele!

NU PUTETI SA-MI DATI CEVA IDEI DE ACTIVITATI PE TIMPUL VACANTEI, PLSSS!
La scolile generale sau gradinite, nu stiti daca se organizeaza ceva cursuri?
Mersi!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Idee pt petrecerea timpului: la piscina la Dacia ! Deci apa geotermala e curata, lumea e aproape inexistenta, ce mai, azi am fost vreo 10 persoane, din care noi doo si prietena cu 2 copii

Mey, vi-am zis ca Giulia de 1 iunie a primit de la mama`sa porcusori ede guineea ? Si ink nu i-am atins, ca nu-i suport, ea e cea care-i poarta, io doar spal casuta

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !

Mergi la inceput