Oradea(16)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Helou!

Ati mai fost prin oraselul copiilor??
Noi mergem, aproape, zilnic, iar ieri am avut neplacuta surpriza(desi era de asteptat) sa vad ca robinetele deja nu mai functioneaza. Nu stiu cum au reusit sa le traga de la locul lor, sa le rasuceasca. Trei am incercat, toate trei erau distruse.

Am avut nevoie urgenta de putina apa, ca nazdravanul meu si-a cam spart buza.
Asta e daca !Daca n-avem, strigam ca numai noi n-avem, daca avem, distrugem si inca rapid!

Si sa va mai spun si un mai placuta: MI-A INFLORIIIIIT JAPONEZUUU'!!!.

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cris - pupam buba ! Si la cat mai muuulte flori japonezului

Noi aseara am fost in recunoastere in bai sa vedem ca toate strandurile inchid la 8, Crisana la 9. Sa ma apuce frasu`.
Apoi ne-am zbenguit la Real la clubu`copiilor

Ce faceti in we ???

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

inca n-avem planuri, pe motiv de husband ocupat sambata, dar, totusi, pe duminica ma gandesc sa mergem la 1 Mai. Am fost si saptamana trecuta, de dimineata, pe racoare, la apa curata si la pranz am venit acasa.

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

daria- mersi tare mult.In week trecut vroiam neaparat sa mergem la hotel contele dracula din suncuius si... n am mai gasit locuri. E faina cabana de care spuneai dar un singur impediment vad .. ca nu are baie la camera.

oana3- sincer de crese particulare n am auzit in oradea iar de gradi ar fi casa minunata , ale diferitelor biserici( reformata, greco catoloica si baptista) dar astea sincer nu stiu in ce categorie intra de stat sau private .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Va astept la un subiect nou ca asta deja e prea luuuung:))))

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput