Oradea(16)
Raspunsuri - Pagina 24

adi2003 spune:
Promit niste poze cu o placinta banateana delicioasa cu caise. Are un nume ciudat: "Cuha-paca" dar e prajitura din copilarie a lui tati.
Numai ca pana la poze mai aveti de asteptat cateva ore. Acuma trebuie sa plec.
Poze

cristina22 spune:
presupun ca ati fugit toti pe ceva insule racoroase , de nu mai ziceti nimic.
De Daria stiu, ne-a abandonat, a plecat in concediu.Apropo, concediu placut!!!!
Dar ceilalti??
Eu chiar nu mai stiu cand sa ies cu copilul la plimbari. Am iesit ieri pe la vreo 18,30 si a fost ingrozitor de cald. Azi cred ca vom iesi, dar prin ceva magazine cu AC.
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

adi2003 spune:
Eu imi fierb creierii la servici printre declaratii. Cumplit de cald peste tot, numai ca trebuie sa dau randament maxim in conditii din astea si e cam greu.
Am ajuns acasa, in sfarsit. Imi pare ca nu se mai termina declaratiile astea. Am ajuns sa vad si 40 de grade in termometru, la ora 17.
_
In compensare, ma delectez cu imagini din www.treknature.com/gallery/" target="_blank">natura si muzica terapeutica la boxe.
Poftiti si voi la poze.

Gabi_K spune:
noi am fugit azi la real. In afara de paine si ceva medicamente n-am luat nimic, insa am stat 3 ore... traiasca AC:)
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!

gabi_j spune:
Noi noaptea trecuta am dormit pe balcon... Si am dormit foarte bine. Spre dimineata chiar am avut senzatie de frig.
In rest fac de vreo tzshpe ori pe zi.
Am auzit ca va tine canicula asta pana pe la mijlocul saptamanii viitoare... Horrrorr!!!
Aveti grija de voi!
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

cristina22 spune:
gabi- si noi am fost aseara tot in real sa mai stea Andrei la locul de joaca, ca in rest e tintuit in casa.
gabici-ce romantic!! ati dormit sub clar de luna
simina-las' ca se termina si cu declaratiile ...si vin altele...
E VINERI!!!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

AllyMcBeal spune:
Binenteles ca si noi am avut ideea de magazine cu AC,asa ca ieri am fost la Selgros si Practiker...cam scumpa "distractia",desi voiam sa luam doar apa minerala.
Stiti de Targul Mesterilor Populari din Parcul Balcescu? E azi si maine sau maine si poimaine? Oricum,dam o tura si asta seara.
Poate maine fugim la Stana de Vale sau Moneasa. Saptamana viitoare sparam sa ajungem in Padis.Iar ma voi "relaxa" cu fetele,dar ce nu face mama! Acolo macar e aer pur...cat mai e,ca deja apare pe net...
Azi am primit urarea "Va doresc o zi racoroasa !"
Si voua la fel !

adi2003 spune:
Vai de flori. La ora 20, pe balconul mic, pe care momentan nu bate soarele, sunt 40 grade. Pe balconul mare, unde bate soarele pana apune - n-am mai masurat temperatura.
Deja am unele flori ofilite de la canicula. Am pregatit 25 l apa pentru cand se lasa umbrele. Nu stiu cat si ce mai pot salva dupa saptamana asta torida.
In casa nu se va racorii nici dupa 2 zile de ploaie. Luna lui cuptor e putin spus.
Perusii isi intind aripile de caldura, am luat pulverizatorul si i-am racorit putin. Bietii...
Poze

adi2003 spune:
Deschid aici o paranteza, ca tot a venit Marius cu o poezie de suflet:
"Flori de vant (Marius Pernes)
Imi plec privirea spre pamant
Cautand acel tainic gand
Si caut si caut cu nesat,
O vorba buna, sau un glas.
De-atata cautare, ochii-mi lacrimeaza
De-atata concentrare, sufletu-mi vibreaza
Si nu vreau nicicum sa ma opresc
Nu, nu vreau si nici nu imi doresc
Decat sa caut. Asa la nesfarsit
Imaginea-i aievea si sufletu-i candid.
Dar nu-i. Si iar m-apuca disperarea
Si strang din dinti si iarasi cautarea
A celei care m-a adus pe lume
Fara un scrasnet sau un gand anume
Afara doar de grija mea
Sa fiu acolo, strans legat de ea
....
O umbra fina ma-nconjoara
Ma bate usor, fara sa doara
Ca o adiere, mai degraba fina
Sau, ca un gand de seara ce alina
Orice-ncruntare, sau suspin
Orice durere, sau venin
Al vreunei vorbe aruncate
De gura lumii desuchiate.
Si uite-asa lasandu-mi capul
Usor pe spate, alintatul
Se schimba-ncet incet si el
Si creste, creste-ncetinel
Devine mare ca un vers
Si necuprins in Univers
Si fara ca sa-l iau in seama
Se transforma-n tine:
MAMA"
Azi e Sf Ilie si se implinesc 2 ani de cand mama a avut operatia. Atunci eram plina de emotii, prin spital si uite ca azi o pot vedea pe mama alaturi, sanatoasa.
Marius, ai talent si-ti multumesc pentru toate randurile de suflet pe care le asterni pe DC. Sunt ca o alifie.
O pentru toate mamele din lume!
Poze