Oradea(16)
Raspunsuri - Pagina 18

adi2003 spune:
Gabi, bine ati revenit. Mama ce bronzate sunteti! Am vazut-o mai intai pe Bia, apoi pe tine...Povesteste-ne cum a fost.
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Simina - astept poze cu flori, sa stii, am nevoie sa vad ceva frumos si perfect !![]()
Daria, crezi ca 40 poze ajung? Eu mi-am facut tema de casa, astept sa vad si tema ta.

Poze

cristina22 spune:
salutare!
mercedes-intalneala a fost programata?
Am vazut, neagra esti, da' mai zi-ne, cum a fost ??
Mi-e asa dor de mare!
simina-iar am ramas ca la dentist! si eu am flori...dar nu-s asa. Ale tale sunt PERFECTE
daria-stiu si io d-aci www.piticlub.ro
gabi j-ce concerte sunt la cetate?
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

szivarvany spune:
Mercedes - bine at revenit ! Sunteti super faine !
Simina - am savurat toaaate pozele, multumesc !
Cris - pe acolo mai umblam si noi, am sa ma interes, merci frumos !
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

marius spune:
Nu stiu ce concerte au fost dar eu am prins Sarmalele reci. Fetele - va explic eu care si o sa pun poze au dansat.... cred ca si eu
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

marius spune:
Noi tocmai ne-am intors
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

adi2003 spune:
Si eu :) Am cam 100 de poze din Baile Felix; am trecut pe la cetate si l-am vazut pe Furdui Iancu + ansamblul Crisana.
Galeria probabil maine seara. "Fotograful de serviciu" e obosit.
P.S. Am gasit azi in piata porumb de fiert atat de dulce, un deliciu.In sfarsit am prins si eu o duminica relaxanta.
Sa aveti o saptamana usoara.
Pe maine.
Poze

Mercedes spune:
cristina- intalnirea a fost sa zicem programata dar nu in detaliu. Cu nelia ne am intalnit intro farmacie de langa hotelul meu inainte cu o zi de intalnirea propriu zisa, a fost fain.
Asa ca o idee avand in vedere ca am fost pe bilete de bugetari am plecat la mare aici la noi in schimb daca nu ar fi fost asa sunt convinsa ca alegeam alta destinatie....

gabi_j spune:
Sunt foarte trista... am auzit mai demult ca se va inchide gradina zoologica, si acuma cica scrie in bihoreanul ca vor sa eutanasieze 80% din animale... Inca nu am apucat sa iau un ziar sa vad si eu ce scrie exact.
Acuma am gasit un link la www.bihoreanul.ro/general/afisare_articol.php?id_obiect=16122&cat=321" target="_blank">articol.
'Ce se va întâmpla dupa acea data, nu stie nimeni. Cum în aceeasi situatie sunt 80% dintre gradinile zoologice din tara, sansele ca exemplarele de aici sa fie stramutate sunt minime. Asa ca, probabil, vor fi eutanasiate. Iar, odata cu ele, va muri si sansa copiilor de a mai admira animale salbatice. Poate doar pe Animal Planet…"
Eu nu cred ca nu s-ar putea gasi alte gradine zoologice care sa 'adopte' animalele din Oradea...
Cum e posibil asa ceva??
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

cristina22 spune:
stiam ca se va inchide, dar nu m-as fi gandit NICIODATA la eutanasierea animalelor!
noi obinuiam sa mergem la zoo, relativ, frecvent, chiar si inainte de a-l avea pe Andrei.
Acum probabil, vom merge prin alte tari sa vedem animale salbatice!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)