Oradea(16)
Raspunsuri - Pagina 10

marius spune:
Sa le transmiti salutari de bine de la www.desprecopii.com
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

adi2003 spune:
Gabi, pentru gestul si efortul tau!
Refacere rapida dupa lovitura lui Robert.
Daria, te-am zarit duminica cu Giulia traversand Piata Rogerius. Ma bucur ca ti-au placut florile. Mai fac poze pe masura ce infloresc. Se pregateste o gloxinie mov 100% si un achi (achimenes) - stiti voi planta cu flori mov care rasare primavara. Eu am facut greseala sa o las pe balconul mare printre muscate, pe care le pulverizez periodic si stropii de apa au cazut fara sa vreau pe frunzele de achi. Rezultatul - pete maronii. Acum am mutat-o pe balconul mic inchis, intr-o zona unde e ferita de stropi.
Mai zi-mi ce flori ti-ai luat.
Pfuu ce caldura...dar ce fac cei din Bucuresti maine la 39-40 grade? Uff...
Am revenit cu 3 poze florale din aceasta seara - dedicatie pentru Daria.
Pelargonium grandiflora roz, flori de stephanotis si kohleria.
Inca pe balconul mare nu m-am incumetat sa ies pana nu apune soarele. Pe la ora 22 voi uda si florile de-acolo.

Gabi_K spune:
Marius, sa stii ca m-am gandit sa le spun ca toata comunitatea DC le este alaturi... chiar daca n-a fost sa fie cum ne-am dorit cu totii
Sper ca Robert sa se faca bine repede, ca duminica pleaca in tabara:) Va fi foarte bine acolo, numai copii de 6-11 ani, in Oradea pleaca 7 copii, toti prieteni foarte buni:)
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!

Gabi_K spune:
Eu de ce am primit floricica? Inca n-am donat:(
Totul despre alaptat!

marius spune:
Oare?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Pagina legislativa

Gabi_K spune:
multzam... Am emotii... (asta numai sa nu-mi recunosc frica sub nici o forma) Dar maine cand plec de acolo vin si raportez daca merit sau nu floricica:)
Totul despre alaptat!

Gabi_K spune:
Am reusit!!!!
Floricica o merita insa angajatele de la Centru de transfuzii. Rar vezi asa ceva, atatea persoane amabile care intr-adevar isi pun sufletul in ceea ce fac... si nu cred ca le-nfunda cineva cu spaga, ca si pe ceilalti din alte spitale. Sunt persoane dragute, incurajeaza oamenii, vorbesc frumos cu toata lumea, cate o pt toti!!!
Totul despre alaptat!

marius spune:
Vezi...stiam eu cu cine am de-a face.
Apropos, nu le-ai spus de noi? Cum de ai ajuns acolo? E doar o idee ma tot gandesc la faptul ca viitorul poate fi ... mai altfel daca oameni din toate partile ajung sa interactioneze sub o forma sau alta.
Uite ce se intampla la noi. Sau poate eu sunt prea visator.
Respectele mele Gabi.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Pagina legislativa

szivarvany spune:
Gabi - muuulte pt tine !
Si da, la centrul de transfuzii am ramas si eu foarte placut impresionata de asemenea oameni
Simina - am sa-ti arat achizitiile mele, nu sunt iesite din comun, dar exista ! Mi-au placut florile, dar le astept pe cele mov
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

cristina22 spune:
Gabi-toata admiratia noastra! Esti deosebita!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)