PSYHIOBUST...?

PSYHIOBUST...? | Autor: nnadiaa

Link direct la acest mesaj

Fetelor,am facut si eu comanda de acest produs,pt marirea si fermitatea sanilor.Nu stiu,sper sa fie cat de cat bunutz...cica ar fi 100% natural.Ati auzit sau ati luat asa ceva...?Ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

nnadiaa Tu poti incerca nu te contratzic dar parerea mea e ca nu e nimica 100% natural decit un medic ne poate face sa aratam bine Si eu am incercat tot felul de creme,pastilute si nimica ,nici un rezultat decit nea doctor-ul.....

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute!
Fabya
Poze Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

nnadiaa Sa ne spui si noua ce efect a avut... Eu creme nu am incercat. M-am chinuit intr-o vreme cu tinctura de marar (oribila la gust) fara niciun efect. In ultima vreme am cam luat proportii (vreo 10 kg in plus fata de cat aveam in mod normal) si parca au mai crescut si "astea mici"... Mi-e teama insa ca daca slabesc sa nu se "resoarba" hihihi!!!! Pupici!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Ce e asta? Am dat cautare pe Google si n-a gasit nimic. De unde l-ai luat si ce este? Crema, pastile, sutien minune? Si mai important, cat costa?!? Oricum, nici eu nu mai cred in minuni dar totusi sunt deschisa la nou. Tine-ne la curent.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nnadiaa spune:

imi cer scuze,fetelor.Am scris gresit denumirea,se numeste PHYSIOBUST.Sunt niste pastile,cica ar fi 100% naturale,contin 4 plante,oricum,acum avand denumirea corecta,dati o cautare pe google si gasiti tot felul de amanunte.Eu am 5 zile de cand le iau,inca nu vad nici o schimbare,dar...daca apare,va dau de stire.Pupici multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

va dau eu de la mine ca am niste balcoane...
sper ca stiti de gluma
acu sincer, au crescut dupa nastere si de la cele 7 kg in plus si...eu nu le vreau asa de mari:((((
of, fiecare cu pandalia lui!

Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Giulia , nu te plange pe topicul asta ca ne enervezi!!!
Daca au efect, Nadia , da de stire, ca nu mi-ar displace sa vad 2 cm in plus pe acolo

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nnadiaa spune:

mai,ce sa zic...din p.d.v. al marimii,sunt multumita,dar la capitolul FERMITATE...nasol tare.M`a supt flacaul 1,2 ani...deci va dati seama si mai mult din acest motiv am vrut sa incerc.Eh,ca acu` daca or mai si creste cativa centimetri,n`o fi bai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

nnadiaa mai facut curioasa si urmaresc daca ai mai scris ceva la subiectul acesta,te rog spune-ne cum te simti si care e efectul lor dupa atita timp .

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute!
Fabya
Poze Noi

Mergi la inceput