Meteo-dependenta...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Principesa, ca intotdeauna prompta...
Iti multumim frumos de confirmare!
Numai bine!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu nu posed stari depresive,poate uneori o stare apatica,in schimb durerile de cap ma "omoara"!

Si bineintzeles ca nu trec cu nimic,pina nu se regleaza presiunea atmosferica!(ce tratamente naturiste,ca sunt interesata!)

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luizza spune:

Fetelor ma speriati oare sunt eu pe dos?
Eu sunt invers,de cand am venitin Israel vara sufar incontinuu.......sau mai bine zis primavara.....
Cand vine soarele am o stare de............si aici 10 luni pe an e soare si in rest ploua rar......sufar foarte mult dupa zapada dar mult rau de tot (aici nu ninge niciodata)iar atunci cand plua fetelor nu stiu cum sa va zic sa ma intelegeti sunt intr-o stare de fericire..sunt bu\curoasa ,orice imi place orice imi convine ma simt excelent iar cand se apropie primvara ma apuca niste depresii de....nu ma mai scoate nimeni cand vad ca vine soarele in locul zapezii...........
Oare ce o fii cu mine,chiar oare nu o avea nici o legatura ca sunt nascuta iarna?
Asa eram si in ro,din octombrie pana in februarie nu eram suparat nicio zi ,eram fericita.viata era roz........
Imi place muntele .......si marea imi place dar doar sao privesc(ideal pe timp noros de ploaie)
Aici Mediterana e la 20 min de mine..vara cred \ca ajung doare de 2-3 ori...
Acum am fost plecata in Egipt si fugeam dupa umbra......in marea Rosie mi-am bagat doar un pic picioarele si apoi repede repede sub umbrlea
Oi fii eu defecta fetelor?

Stiti care e destinatia ideala pt mine?si totodata o dorinta de a mea?
sa merg in delta ,intr-un satuc acolo din noiebrie pana in decembrie
mi-as incarca bateriile pt intregul an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

luizza, esti pe dos [:] Pai si in cazul tau e aceeasi problema, cand nu e vremea care te face pe tine fericita esti indispusa. Desi de ce vrei tu sa vezi o ploaie de-aia rece cazand in apa gri pe un cer plumburiu...eu nu picep. Ai ceva amintiri frumoase pe vremuri de-astea reci si ploiase?

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Nici eu nu ma inteleg Clover.....tin minte cand eram in liceu si era vreme ''nasoala''plecam pe jos de la scoala pana acasa ...si era 30 min de mers pe jos ajungeam leoarca acasa dar fericita........
Ma gandesc c\a poate da am trait momente frumoase toamna -iarna si de aceea ma leg asa mult de aceste anotimpuri......de aceea mi-am si dorit foarte mult sa-mi''programez''copilul sa se nasca iarna
si am nascut o fetiza pe 28 dec........
Cine stie..........
sunt eu pe dos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cmirela35 spune:

Luizza,draga!
Ma bag si eu ca musca in lapte:)
Am fost si eu in Israel 6 ani...,dar depinde mult de care parte a Israelului esti...
Eu am stat in Ierusalim,si am fost mult mai vesela decat am fost vreodata in Ro.,dar in zona Tel-Aviv,am transpirat,20minute,in iunie,de mi-a pierit toata pofta de viata...
Si aveam doar 53kg,si sub 30,la 1,69m...Umiditatea Tel-avivului nu e pea sanatoasa...,la felHaifa,Natania...
Traiasca soarele,dar fara umuditate excesiva!!!

Mirela

Mergi la inceput

Mirela ce sa zic........eu stau in partea de nord a Israelului ,este ok dar cladurile astea ma omoara si mai ales faptul ca nu este zapada
Ma bucur macar cand ploua..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Lasati, fetelor, mai bine soare si cald decat frig si ploaie. Bine, pe mine ma ucid temperaturile de peste 30°, dar mai exista si picaturi de tensiune si mai ajuta si alea.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

fetelor dar umiditatea si vremea de acum ca va vine?la noi nu prea a fost caldura cu asa umiditate.am eu o varsta si tensiune, dar este cumplit!as fi curioasa cum se descurca fetele din Florida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

Si eu sunt meteo-dependenta...
M-a ajutat mult sa- mi inteleg indispozitiile, adica faptul ca o zi frumoasa ma binedispune si ma unple de energie, iar una innorata, ploioasa, furtunoasa (adica intunecoasa ca factor comun) ma pune cu moralul la pamant.
Ma gandesc ca poate e ca si terapia cu culori (albastrul = calm, verdele = antistress, rosu = energie, dinamism etc). Eu asociez lumina soarelui cu galbenul = optimism, iar zilele ploioase si urate cu cenusiul (nici macar gri), adica deprimare clara. Chiar vreau sa-mi pun o perdea de voal galben-soare la geam, sa creez impresia de zi insorita...
Pe de alta parte, probabil e adevarat si cu serotonina si vitamina D - am mai invatat ceva!

Kitty, mamica de Adi si Robi

Mergi la inceput