mobila-camera-copii

mobila-camera-copii | Autor: OanaAlina

Link direct la acest mesaj

cum v-ati mobilat camera pentru bebelus? m-ar interesa ceva cat mai folositor si ulterior....

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UJCdp3.png

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simsimona spune:

Patut, neaparat (mai mare, de 1,25m ca sa-l foloseasca pana la 4-5 ani). Apoi pat sau canapea pentru mamica. Apoi set mobila copii: sifonier, corpuri cu usi cu policioare sertare (pentru haine), rafturi, birou. Cand este mic copilul, rafturile for fi pline cu jucarii, apoi cu carti. Biroul il foloseste de la 1,5-2 ani ca sa deseneze, apoi la scoala.
Masa de infasat este un moft... Nu foloseste decat 1-2 luni, apoi este periculoasa ca poate cadea copilul daca mamica se intoarce doar o clipa sa mai ia ceva uitat in alta parte.
Spatiu cat mai mult in camera pt. mers de-a buselea, apoi de imprastiat sutele (miile) de jucarii.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by simsimona

Masa de infasat este un moft... Nu foloseste decat 1-2 luni, apoi este periculoasa ca poate cadea copilul daca mamica se intoarce doar o clipa sa mai ia ceva uitat in alta parte.

In mare parte sunt de acord cu ce a scris Simona, cu exceptia paragrafului de mai sus. Eu am masa de infasat si nu o consider moft deloc. Chiar si acum cand Andrada are aproape 1 an tot pe masa de infasat o schimb. Intr-adevar nu lasi copilul nesupravegheat, dar cred ca in orice loc unde il schimbi nu il scapi din ochi.

Noi am optat pentru patut din lemn, care ulterior se transforma in pat junior.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

subscriu si eu pentru un patut mai mare.eu am avut unul cu zabrele pe care le-am putut da jos dupa ce a crescut fetita mai mare (si am putut si cobori si baza patului mai jos,asta in caz de cazaturi...).nu stiu de ce buget dispui dar zic si eu sa te orientezi pentru mobila clasica si utila,sa nu trebuiasca sa schimbi/arunci/cumperi alte lucruri pe masura ce creste copilul.e mai simplu sa decorezi peretii cu abtibilduri sau diverse desene,sa iei perdelute si haine de patut cu modele pentru copii etc.astea se pot schimba usor in functie de moda si de virsta copilului.cit despre masa de infasat,eu am luat un fel de dulapior care are partea de sus facuta ca o suprafata pentru schimbat copilul (nu stiu daca am explicat bine si nici nu stiu daca are un nume specific) si a fost cea mai utila cumparatura pentru camera copilului.evident,nu te poti intoarce nici o secunda atita timp cit copilul e pus la schimbat dar iti usureaza mult viata si-ti menajeaza spatele.faptul ca e ca un dulapior mi-a fost foarte folositor fiindca in sertare tineam hainutele de schimb ,cremele ,pampersii etc si nu trebuia sa le aduc din alta parte si nici sa las copila nesupravegheata.
succes la decorare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonalivia1 spune:

Am folosit masa de infasat destul de putin timp,pt.ca fetita mea are atata energie,ca nu sta linistita nici la schimbat.Masa ma incurca mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

La fel masa de infasat bani aruncati pe geam....nu mi-a folosit deloc sau sa zic 1,2 luni si atat.Patutul iara folosit pana la 1 an jumate .Dupa varsta asta facea acrobatii si incercari sa sara in cap.L-am desfiintat si direct in patul mare .A fost ff incantat.
Mobila in general facuta pt gradi sau scolar,cu rafturi pt jucarii si mai incolo pt carti,cu birou etc.Atentie sa nu faci mobila special pt bb ca in 2 ani trebuie sa o schimbi.Si cam atat.Simplu aerist si folositor mai ales.Sunt tot felul de zorzoane pt camera de bb dar le consider inutile.Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Victor are 1 an si 6 luni si tot pe saltelutza de infasat il schimb.acolo ii fac toaleta dupa baie, etc.E din musama si se sterge usor.Este pusa pe un birou mic, suficient de inalt ca sa nu ma doara spatele.
daca nu as fi avut saltelutza, biroul ar fi fost prea tare sau ar fi trebuit ssa il schimb pe pat ceea ce mi-ar fi distrus spatele.

Deci, fiecaruia cum i se pare mai usor!

De ajutor imi este comoda cu 3 sertare in care ii tin lucrurile

Patul care se transforma in pat de junior e o idee buna, am vazut la barza unul destul de dragutz si bun la pret.

Ce mi-a mai folosit, tarc de joaca, a stat in el de la 5 luni- cand l-am achizitionat second hand de la mica publicitate- si pana pe la vreun an si 4 luni.

Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.

Mergi la inceput