Mamici aspirante din nou - cap. 25

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Daiopri Danut e mai bine, mersi de intrebare, i-a placut in weekend in camping, vrea din nou. Numai ca noi s-ar putea sa fi pierdut momentul daca o fi fost in weekend, cam pe-acolo cadea numaratoarea. Om vedea... Bafta la serviciu si poate vine si bebe tocmai ca esti mai realaxata in privinta bebelui luna asta :-))

Clau ce frumos povestesti si ce dragalas e Razvanel... Somn usor si pofta buna ca asa e in perioada asta :-) Ma bucur ca mai intri pe la noi, ti-am simtit lipsa. Si ma bucur ca ai scapat de greturi ca si Gina.

Mihaser, stiu cum e dezamagirea la testul negativ, da poate se pozitiveaza totusi daca nu vin rusii... Au aparut?

Diana, ai facut testul?

Ina intr-adevar numaram impreuna si cu noi Ariel daca nu gresesc. La mine UM pe 7 la voi pe 8. Baietelul tau vrea fratior?

Baby ce faci? Chiar daca au venit rusii, da-ne un semn...Pupici.

Pupici la toate si multe teste pozitive...

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Ina eu iau niste prenatale de la plafar, nu mai stiu cum se numesc, o sa ma uit. Centrum imi cam provocau greata. Da nu inteleg tu iei si vitamine Centrum si acid folic? Centrum are si acid folic, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

da, Irinel, baietelul meu vrea neaparat un fratior.

Si eu sunt cam debusolata pentru ca nu mi-a dat sa fac nicio analiza si mi-a trintit acid folic si Centrum.

Acum trei luni am facut analize prenatale ( de la mine putere) si mi-au iesit valori normale si tot de atunci iau o pastiluta de acid folic pe zi-4mg.Am mai citit pe aici ca unii medici recomanda chiar 8 mg acid folic, insa nu stiu ce sa fac.Nu as mai merge la alt medic pina nu mi se confirma sarcina, nu am chef de un nou control, insa as renunta la Centrum.Imi da si o pofta de mincare nebuna.Poate mi-a dat datorita virstei mele.

Arieeel, te asteptam la numaratoare!

Am sinii tensionati si dureri de burta, greturile s-ar putea sa fie de la Centrum vorba ta.

Astept impresii, ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna fetelor!

Ina m-ai adus dupa tine

Eu nu sunt chiar in topic, pentru ca sunt la prima sarcina, BB1 pot doar sa-l consider pe sotul meu . Astept si eu cu voi aici daca ma primiti, pentru ca aici ma potrivesc cu UM 8 iulie.

Cat despre simptome, pana zilele trecute, am avut dureri de burta - in partea dreapta, balonare, si greata. Sanii ma dor doar putin, dar parca sunt mai umflati. Si am mai avut un gust amar in gura. As zice ca asta e de la bila, numai ca acum vreun an am facut un tratament de vreo 3 luni pentru gastrita alcalina si reflux biliar, si mi-a trecut complet. La ultimul control mi-a spus dr ca nu mai am nimic. Deci ar putea sa fie un simptom...?

Insa de ieri (si azi inclusiv) au disparut toate durerile, si nu mai am nimic (poate doar balonare). Vitamine am luat prin primele zile ale CM niste Elevit, dar le-am intrerupp, pentru doza foarte mare de fier nu-mi facea bine. Acum iau doar acid folic.

Ina, vad ca si la tine au incetat durerile... o fi vreun semn...

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Irinel din pacate au venit si aia ieri...la fix 28 de zile...ca niciodata in perioada asta de dupa nastere...Coincidenta sau nu UM la Cristian a fost tot in 26 numai ca era iunie si pe el l-am facut pe 9 iulie...asa ca acum stiu sigur ca pe 8/9 august trebuie sa ma apuc de treaba

Kya bine ai venit! Sper sa stai cat mai putin printre noi si sa prinzi cat ma repede odiseea

Diana sper ca tu ai fost mai norocoasa! ai facut testul?

Baby, Mariana we miss you...

Va pup si sa auzim numai vesti bune!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Bine ai venit, Kya, cu cit mai multe cu atit mai bine pentru psihicul nostru!

mihaser, bafta!

eu plec si ma intorc duminica seara, asteptare usoara!

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

hei fetelor ce mai facetzi?

Eu sunt bine dazamagita dar asta e. Testul e negativ, nu a fost sa fie luna asta. azi sunt in ziua 28.

Multa bafta tuturor si la cat mai multe teste cu 2 liniute.

Weekend placut.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Kya bun venit. Sa stii ca nici nu e necesar sa ai simptome (desi recunosc ca si eu le caut cu lumanarea :-)). Eu eram doar mai somnolenta cand am ramas graviduta. Poate sanii un pic mai sensibili, da nu sunt sigura daca asta a fost de la inceput. Acum sincer in afara de niste dureri de burtica (pe centru) din cand in cand, n-am nimic. Somnolenta cam sunt da nici nu apuc sa dorm suficient asa ca nu stiu ce sa zic, mie mi-e teama ca am ratat momentul, da cine stie. Sa ne dai vestea buna curand.

Mihaser, Diana, lasa ca incepe odiseea de mai-iunie si e bine sa ai un bebe in perioada aia (nu-i asa?). Usor-usor... Diana la tine pana nu vine ciclul inca nu e sigur-sigur...

Eu inca numar :-)) da mi-e ca e cam in zadar luna asta.

Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Mihaser eu am terminat la Ienachita Vacarescu, in 1998. Generala am facut-o la Nr 3. Tu????????????

Irinel asa este mai sunt putine sperante cu toate ca eu nu prea cred........
da vreau la odisee de mai-iunie, eu am mai fost odata, si mi-a placut f mult, si se va naste tot in gemeni sau taur...doamne ajuta, ca abia astept.

iti tin pumnii sa fie cu noroc la tine,si la toate fetele.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Buna dimineata, fetelor!
Astazi cum va simtiti?

o saptamina minunata!
ina C

Mergi la inceput