Mamici aspirante din nou - cap. 25

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Irinel, azi mi-a venit CM. Nu pot spune ca imi pare ft rau, fiindca dr imi zisase ca 3 luni cat fac trat cu duphaston sa nu raman, deci asta ar fi intervenit in trat, plus ca vreau sa-mi rezolv intai toate problemele de sanatate (dentist etc) inainte sa fac bb2. Si asa ca numai bine luna asta cat mai am de asteptat rezolv ce mai am de rezolvat si apoi de la sfarsitul lui august ma pot concentra numai la asta. Multumesc pentru raspuns, oricum.

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Eu raportez cu z3. Si vizita la dr care m-a facut sa nu mai inteleg nimic. Din cate zicea, nu are rost sa imi iau TB, caci daca vin musafirii inseamna ca am ovulat. Cu asta m-a dat gata caci cred ca pot prezenta o gramada de fete cu cicluri fara ov. In fine, cica sa astept sa am un an de incercari si dupa aceea daca vreau sa iau pastile. Asa ca i-am zis pas, caci asa cum ziceam nu vreau gemeni in nici un caz. Ramane sa ne mai straduim. Pana la urma to cand o vrea cel mic si cel mare o sa fie:) In rest sunt bine, in perioada de invatare, asa ca apar mai rarut pe la voi. Dar nu va uit:)
Mai asteptam vesti bune si bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta.
Multi pupici tuturor mamici si pitici nazdravani, si chiar si viitoarelor mamici:)

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,eu am fost la munte,la moeciu,cris s a simtit f bine,chiar aseara,cand ajunsesem deja acasa,imi spunea//mami,hai la munte!//de o sapt am greturi,acum nu mai pot dormi din cauza lor,au inceput sa ma doara si sanii,eu zic ca sunt gravida.mi am facut alaltaieri un test de sarcina,dar pe el scria sa l faci inca din prima zi de intarziere a menstrei,iar la mine abia pe 22 se poate vb de intarziere.mi a iesit negativ,dar zilele astea mai fac unul.va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Daiopri hai ca poate luna viitoare va fi cu noroc. Ei iti doresc multa bafta, si succes la noul job.

Monalac bafta multa de tot.....

Va pup

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Daiopri uneori doctorii chiar sunt dezarmanti. Cum adica daca ai avut ciclu, ai ovulat??? In, fine... Bafta luna asta, Dumnezeu stie cum e mai bine. Poate treci cateva luni de proba si pe urma 1-2 luni n-ar fi o problema sa nu le spui, si uite asa te alegi si cu bebe si n-ai nici stres la serviciu. I-ote cum ti le aranjai eu pe toate :-)) Le-as aranja si la mine, da vad ca nu iese calculul :-)) Bafta si la serviciu.

Monalac ce m-as bucura sa mai auzim vesti bune cu doua liniute. Intr-adevar e cam devreme de test. DUpa simptome, se pare ca e bebe mic in burtica. Pupici.

Deea, te mai asteptam pe la noi. Si sa ne spui peste 2-3 luni si de burtica :-)

Diana tu in ce zi esti?

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Buna Irinel!!! Eu sunt in ziua 19, astept sper sa fie cu nororc am ceva emotzii.

Am pus un filmuletz cu Nicole daca vretzi sa o vedetzi cum merge.
http://www.dropshots.com/day.php?userid=330397&cdate=20070717&ctime=182253

va pup si mult noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Daiopri...............capul sus si prestati cu gandul ca bebe va veni...................deci optimisti..........eu sigur ma voi ruga pentru voi!!!!!!!!!!!
Irinel eu inca am emotii......sunt in z25 din 28...........si sper din tot sufletul sa fie bebe...............
sigur va anunt daca e sa fie o veste buna......daca nu sigur intru sa vorbesc cu voi....sa ma incurajati...........
va pup pe toate si maine seara o sa intru sa mai scriu....................fug la un si pe urma ma asez in pat ca ..pic de somn..............
Diana sa-ti traiasca minunea...este tare dulcica!!!!!!!!!!!!
toate mamicile si aspirantele...si sa aveti o noapte cat mai racoroasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Diana felicitari micutei Nicole cea plimbareata. Intr-adevar sa vezi acum alergatura ...Succes luna asta!!!
Succes tuturor de fapt.
Azi am fost la eco si l-am vazut pe protagonist . este mic mic mic dar are o inima puternica. Am deja 6 saptamani si 3 zile si sper sa fie fetita.
Va pup si prestati prestati chiar daca afara sunt 48 de mii de grade .
6+

Mergi la inceput

Baby_r7 bafta multa de tot tzinem pumnii sa fie bebe.

Carmina ce bine ca e totul in regula cu bebe. sa ai o sarcina usoara in continuare si sa fie fetitza asa cum iti doresti.
Ce face Mihnea???

Va doresc numai bine.

p.s Aici ploua de rupe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Carmina felicitari pentru buburuza...sa iti creasca mare si sa fiti sanatosi amndoi!!!!!!!!!!!!!!
eu azi sunt z26...........din 28 si am emotii...
tb pana ieri era de o sapt. 37.si azi a crescut la 37.1.....
desi daca ar fi sarcina poate e prea devreme pentru greturi............eu am inceput de ieri sa nu mai pot manca prea mult....si am un nod in gat.........
beau apa dar nu trece.si de la apa fug des la pipi.in plus caldura asta ma omoara cu zile................
offffffffff as vrea sa treaca mai repede timpul..........
hai ca am luat-o razna de la caldura si va zapacesc si pe voi.......
sper din tot sufletul sa vin cu vesti bune zilele astea!!!!!!!!!!
pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput