Mamici aspirante din nou - cap. 25

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Fetelor, multumi mult ptr. urari!!!
Atata fericire cat avem noi va dorim si voua!!!

Carmina, felicitari!!! Sarcina usoara si bb-lus sanatos si mancacios!!!

Mandra mamica de
Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu & Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Frumusete mica"
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Vai de mine! Cu atatea liniute am uitat ce era important.
Felicitari Irinusha, bine ai venit Amelie. Sa fii sanatoasa, frumoasa si cuminte, sa ii bucuri pe parintii tai si fratiorul tau.
Irinusha, astept reteta de fetita dupa nazdravan:)

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Felicitari Carmina!Ce de vesti bune!

Diana79, Leeloo2004 va tin pumnii sa pasiti la odisee si voi!
Daiopri capitol nou se deschide daca te duci pe pagina 1 si dai reply with quote,dupa aceea scoti primul [ quote ] si ultimul [ / quote ].Mie nu mi-a mers la odisee cu deschiderea capitolului si nu am fost urmatoarea care a nascut.Poate la mamici aspirante functioneaza mai bine.
Mariana inca mai studiez monitorul.Noi incepem incercarile de saptamina viitoare.

sa aveti un weekend superb

Sabina mamica lui Joel si a Nonei
TTC
Noi,cele din Finlanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Daiopri, chiar asa draga mea, ai vazut la capitolul deschis de mine am si ramas graviduta! Mi-a facut mare placere sa ma trec in lista la gravidute, de cand asteptam momentul asta! Si reteta de bebe la mine a fost ca toata luna am prestat doar de 2 ori, iti vine sa crezi? In Z 9 si Z 12, cred ca cea norocoasa a fost Z 12, stiu ca era intr-o duminica seara si am dormit asa fara sa ma spal! Asa ca draga mea tu deschide urmatorul capitol si presteaza dupa pofta inimii caci bebe vine el pana la urma.

Mariana, asa-i ca am avut mana buna? Si o sa mai iau din mamici cu mine, o sa ma tin scai de ele!

Un weekend minunat va doresc, eu plec la mare in noaptea asta si ma intorc duminica seara, sper sa mai gasesc vesti bune la intoarcere

CLAU 4+
vine bebe2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Carmina - Felicitari pentru sarcina!Sunt extrem de bucuroasa sa vad cate II - liniute pe aici!
Ma rog s-o tineti tot asa!
Ioana, Irinel, Daiopri, cum mai sunteti fetelor?!Ma gandesc adesea la voi...In ce zi de la UM sunteti?!Nu se anunta nimic la orizont?!

Eu am ajuns cu puisorul din burtica in saptamana a 14-a +.Crestem si suntem bine.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!
Ce capitol frumos avem!

Carmina felicitari!Sarcina usoara si la termen!

Clau felicitari inca odata si abia astept sa vedem poze cu fratioara lui Razvan!

Amelie bun venit!Sa ai o viata ca un colt de Rai!

Irinel nu au venit dar nu e timpul pierdut.Ieri am facut un test mai vechi ca expira si era pacat.A iesit negativ cum era normal.

Vai fetelor se pare ca am luat-o razna.Zilele astea a trebuit sa fac ceva cumparaturi pentru Razvan si ceva cadouri pentru 2 fetite la care am mers in vizita.Ghiciti unde m-am dus prima data?La standul de bebelushi si la carucioare.Nu ma puteam uita la altceva.Nu stiu ce e cum mine dar parca tot bebelushi vad peste tot si numai acolo ma trage ata.Ca sa vedeti ca sunt chiar dusa l-am pus pe Razvan sa se urce intr-un carucior si l-am plimbat prin magazin, spre distractia lui si satisfactia mea.Noroc ca vanzatoareale s-au distrat.

la toate si sa aveti un we minunat.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

asa vesti sa tot citesti
felicitari noilor gravidute, sarcini usoare si bebei sanatosi
Irinusha felicitari sa iti traiasca comoara sa creasca mare si fericita
haide-ti fetelor cat mai multe II, in cat mai scurt timp

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor va multumesc pt sustinere, dar din pacate nu sunt insarcinata.

Va doresc multa bafta tuturor.

Nu sunt suparata,vom incerca luna asta mai mult si cu sigurantza va veni si bb2

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Mama ce de vesti bune!

Clauclau felicitari din tot sufletul! Sarcina usoara si mult curaj! Peste 7 luni vei primi bine meritatul concediu!

Carmina felicitari si sarcina usoara! Stiu ca ai avut probleme cu o sarcina la inceputul anului ptr ca s-a intamplat in acelasi timp cu prietena mea Cristina Nagy din Timisoara. Sa dea D-zeu sa fie totul ok si sa aveti parte numai de bine!

Irinusha bun venit pe lume fetitei tale!

Mariana crede-ma ca nu m-as stresa daca as putea sa fac si eu ca tine...insa in Romania nu prea te angajeaza nimeni daca intentionezi sa faci un copil. Cand l-am avut pe Cristian m-au presat psihic pana am plecat de buna voie din firma. Am o impresie foarte proasta despre angajatori. Singura sansa ar fi sa-mi fac firma singura, insa presupune un efort peste puterile mele deocamdata.

Va pup! Sper sa intru mai des si sa primesc numai vesti bune! Martea viitoare plec in Grecia si o sa incep si eu munca...desi mi-e ciuda ca am inima indoita!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/crimsonbyte" target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Diana79 bine ai venit printre noi! Si eu tot la Targoviste m-am nascut...chiar acum scriu din Bratesti un sat de langa Targoviste...sunt cu baietelul in vizita la bunici pana saptamana viitoare. Suntem si de aceeasi varsta...esti doar cu 1 an mai mare. Eu scriu si la subiectul Targoviste! Poate o sa fim impreuna si la odisee!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/crimsonbyte" target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput