antiperspirantul

antiperspirantul | Autor: miriama

Link direct la acest mesaj

Asadar, voi cum il curatati de pe bluze? initial am folosit gen "lady speed stick", deci solid si se albeau bluzele colorate, in special cele negre. Am trecut apoi la cel lichid, transparent, de la L'occitane (ca, deh, e de marca!!!!) si la fel, se albesc bluzele. Nu se curata deloc la spalat, ba parca se vede mai rau. Voi cum curatati? Ca nu pot merge cu bluzele asa si sa tot cumpar mereu...
multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

La unele bluze am reusit sa scot petele de deodorant cu Vanish....nu stiu de ce , dar nu functioneaza la toate bluzele...presupun ca, conteaza si materialul.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Eu folosesc roll-on de la Nivea(transparent) si parca nu se albesc asa tare bluzele...ca atunci cand foloseam Dove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Toata lumea se plange de petele astea, chiar daca pe produse scrie ca nu pateaza hainele negre. Incearca Vanish, e cel mai bun !

mariavlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Eu folosesc roll-on de la bourjois si nu pateaza.Exista la carrefour,cora niste solutii de scos pete dr.beckmann,poti incerca.Eu le folosesc la tot felurile de pete facute in special de pitica mea si da rezultate.

laura si ariana(20-o2-2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu spal petele manual cu sapun de rufe (frec destul de tare), clatesc si apoi le bag impreuna cu celelalte rufe in masina de spalat. Cind se usuca nu se mai vede nimic. E drept ca, in timp, bluzele negre se cam decoloreaza in zona in care am tot frecat.

cristina d.

Mergi la inceput