cum luptati cu vergeturile ramase de la nastere?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Virgo eu iti trimit adresa mea.Daca vrei sa imi trimiti bine daca nu,nu.Chiar nu ma supar.Dar trebuie sa o scriu pe forum sau cum trebuie sa procedez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Trimite-mi adresa pe privat si maine iti trimit niste gel . Daca te ajuta si vezi rezultate , iti mai trimit cand se termina cutia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Eu le-am ignorat mereu, ....psihic ma refer!!!!
Ma dau cu crema, dar sunt putin vizibile si in locuri...greu accesibile oricarui privitor!!!

Din cate stiu eu, nu trec cu nimic, asa ca ignorarea e o solutie buna!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Virgo, tu esti insarcinata si deci se pot folosi pe perioada sarcinii.

Le cumperi din Olanda? Oare se gasesc in duty-free in Amsterdam?

Eu ma apuc sa caut pe net, sa vad daca livreaza in Norvegia.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Da , il poti folosi si pe perioada sarcinii , contine alantoina .

Eu am comandat de la teleshopping , dar sunt si alte firme care fac gelul , de exemplu am vazut azi pe www.marktplaats.nl la numai 12.50 cutia ! Intra la adresa asta si da motor de cautare "slakkenslijm" . Scrie-le in engleza si-or sa-ti trimita si in Norvegia .Daca nu te descurci te ajut eu .

Nu , nu exista la dutyfree . Sigur nu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillian spune:

Si eu le-am facut pe fund in ultimele saptamani de sarcina, am zis eu ca de la prea mult stat in pat. Erau rosii-vinetii si urateeeee... am gasit pe net recomandari pt Bio Oil, e un ulei roz intr-o sticlutza miiiica si cam scumpa. Am continuat sa folosesc crema antivergeturi de la Palmer's si deasupra am dat cu uleiul asta, cateodata si cu ulei de masline.
Spre fericirea si totala mea uimire la 1 saptamana dupa nastere nu mai sunt. Nu s-au albit, ci au disparut. Meritam si eu ceva bun, nu? :D
Inclin sa cred ca fiind in faza de inceput Bio Oil chiar a ajutat, din pacate nu l-am descoperit mai devreme ca sa nu le mai fac deloc.
Pe tot parcursul sarcinii m-am documentat si am notat diverse trucuri sau produse, asa ca vi le voi impartasi si voua, ramane sa alegeti fiecare.
Insa, in afara de crema de la Palmer's si Bio Oil, eu nu am incercat altceva.
1. Vitamina E - ulei sau din capsule
2. crema Stri-Vectin pt a le estompa (am inteles ca se gaseste si la Macy's)
3. grape seed oil
4. pt cele noi, rosii - Tretinoin Cream pt care am inteles ca e necesara prescriptie
5. pt cele albe - L-Ascorbic acid (dimineata) - M.D. Forte Hand & Body Cream (www.dermadoctor.com) si glycolic acid (seara) - Cellex-C High Potency Serum (www.drugstore.com)
Cam atat stiu eu... asta ca sa nu ajungem la operatie si nici sa nu le acceptam ca fiind urmele razboiului:))
Lillian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caliopy spune:

Lillian tu locuiesti in statele unite?

casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillian spune:

acum da.
scuze daca am postat produse de aici, m-am gandit insa ca nu are rost sa decid eu cine are acces la ele si cine nu.
posibil ca cele online sa fie disponibile si din Romania.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abbi spune:

eu desi m-am dat cu nu stiu cate creme, am capatat niste vergeturi groaznice, care ma oripileaza!am luat in sarcina 22 de kg si eram cat un elefant zglobiu si ...de, acum ma gandesc serios sa imi duc vergeturile la doctor.poate imi recomandati o clinica si ceva preturi.multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Salut fetelor,
Mainscriu si eu cu aceeasi problema...vergeturile...
Sunt o proaspata mamica, fetita mea Alexia are 3 luni si jumatate.Am Ceva vergturi pe solduri, sunt si rosiatice ca sunt recente,
sunt si albe.Eu m-am latit in sarcina si de-aia n-am pe burta.

Am citit ce-at scris fiecare.O sa incerc sa testez si eu ceva produse.

Insa va rog sa vb si de produsele pe care le-ati ncercat si cu care ati avut succes, adica cazuri concrete.

Multumesc tare

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput