cum luptati cu vergeturile ramase de la nastere?
Raspunsuri - Pagina 3
crisu79 spune:
draga casandra (caliopy), eu ma dau cu galenic-elancyl din luna a doua de sarcina.pana acum 2 saptamani a fost totul ok, atunci am vazut ca mi-au aparut cateva pe un sold, atat.o sa pot sa-ti spun mai multe dupa ce nasc, ca acum in ultimele 2 luni pot aparea cele mai multe.
eu sunt multumita de ea, mai ales ca eu am o piele problematica, nu f elastica, cu vergeturi in anumite zone de cand eram mica.si nu am fost nici grasa, nu am slabit niciodata brusc etc
super interesante cremele propuse de virgo.o sa le caut dupa ce nasc.
Crisu
29s + Alex
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007
Buna,
Eu sunt noua.Am si eu aceeasi problema.Inainte sa raman insarcinata nu aveam nici o problema cu celulita sau cu vergeturile,pana la 5 luni nu am luat deloc in greutate pt ca imi era foarte rau si nu puteam sa mananc nimic.Dupa aceasta perioada am inceput sa mananc cate putin numai ca sa nu fac un bebitza mica.In ultima perioada de sarcina au inceput sa apara si vergeturile dar nu stiu ce sa le fac,ma dau cu Vichy acum.Sper sa fie buna.Oricare din noi isi doreste sa arate bine.Eu consider ca tesutul nu cred ca se mai reface si daca se reface trebuie sa muncesti mult,eu imi doresc macar sa se duca culoarea aceea rositica.
Daca este buna Vichy am sa va anunt.
Mamica lui Maya,2 luni si 1 saptamana
Iuliana culoarea aia rosiatica se duce dar in timp ca isi vor schimba culoarea. Eu de tratamentul cu laser din care am facut 10 sedinte sunt multumita, acuma vergeturile mele care sunt si pe o arie f extinsa s-au facut maronii si s-au mai subtiat.
Legat de foto inainte si dupa eu inainte nu am facut poze, acasa ma refer ca la clinica sunt la dosar facute, dar daca vreti fac dupa sa vedeti rezultatele de la laser.
Si legat de mostenirea genetica, mama mea s-a dat pe timpul sarcinii cu lapte doina care era la noi pe vremuri deci nimic special si nu are nici o vergetura si eu m-am dat cu bio oil si alte minunatii f scumpe care zic vai rezultate garantate si etc si sunt plina de ele.

---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
amyarabella spune:
quote:
Originally posted by virgo
Ba remedii nechirurgicale exista , bine mersi !
O varianta mai ieftina - pana in 40 de lei , este gelul pe baza de mucus de melc , care contine foarte multa alantoina . Initial , el a fost folosit pentru tratarea cu succes a cicatricilor superficiale .Produsul se gaseste la teleshopping , dar acolo costa mult mai mult . Incercati la magazinele naturiste sau , daca nu gasiti si nu gasiti , la mine ( gratis )
A doua varianta , care sparge bugetele tuturor chirurgilor , este SriVectin SD , o crema care contine o noua substanta Striadril , noul Botox al secolului XXI . Rezultatele sunt spectaculoase pentru vergeturile existente , indiferent de marime sau structura . Produsul costa de la 200 de lei in sus ( la engrossisti ) si ajunge la cateva milioane , dar isi face banii !
Parca la Ina Center are Strivectin . Eu imi iau de pe internet .
Tabarati si lasati chirurgia in pace ...
Bun si cum se numeste crema asta pe baza de mucoasa de melci ,vreau si eu.Unde o gasesc???????
Eu sunt plina de vergituri si m-am dat cu crema si inainte de sarcina si in timpul sarcinii si dupa cu 15 mii de creme.
Sotul meu este slab si tot are cateva vergituri pe picioare si el nu a fost niciodata gras asa ca nu stiu de la ce le facem dar eu vreau sa scap de el sa pot sa ma inbrac si eu in costum de baie normal....
offfffff....Astept cu nerabdare raspunsul cu numele la crema pls...
Bebe Stefan si mami amy
ocebine spune:
Io nu ma uit la ele si ele nu se uita la mine
Nu prea exista creme care sa le scoata...astea sint povesti frumoase menita sa stoarca bani. Pentru laser nu bag mina in foc, dar se pare ca nu le chiar scoate 100%...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
oanna3 spune:
as vrea si eu detalii despre indepartarea / micsorarea lor cu laser....pret, unde cum au fost sedintele... si poze daca tot te oferi Mada
mersi
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra
Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
iubesc si sunt iubita
Ashera spune:
Nu stiu daca e ereditar sau nu. Mama mea nu si-a dat cu nimic, si nu are nici o vergetura. Eu imi dau cu Mustela din luna a 3-a. M-am ingrasat tare mult, mai ales sani si burta. Pana acum nu au aparut vergeturi, cu toate ca de cateva zile mi se pare ca se vad pe sani niste dungulite subtiri
. Daca gasiti solutia ptr indepartarea vergeturilor, sunt si eu interesata ![]()
30+
Christian
incognito spune:
Eu m-as opera,serios.M-am saturat de creme.Si tot sint bine merci!Numai pe burta,ce-i drept!Si mor cind le vad!Nici acum nu m-am obisnuit cu ele desi le port de 4 ani!
Unde se face lucrul acesta si cam cit costa?Voi stiti?
Clover spune:
XIO, ai fost de milioane. Auzi, nu cumperi crema daca omoara melcii
Hai zi-mi ca nu porti pantofi de piele![]()
Keep the promises you make to yourself.
XIO spune:
Clover,cred ca am o singura pereche de pantofi din piele si un palton scurt.
Si alea dupa ce s-a depus munca de convingere ca pielea provine de la animalele deja sacrificate pt. mancare , nu de la altele.![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
virgo spune:
Gelul pe baza de mucusa de melc este la teleshopping , dar va costa foarte mult .Se cheama Celltone , Ellezza sau pur si simplu Snail Slime .
La naturisti n-a aparut ? Intrebati .
Am eu cateva cutii , si nu mai am nevoie de ele ( pana nasc eu mai dureza si anul viitor prin mai parca si expira )deci as fi bucuroasa sa le dau . Dati-mi o adresa si le trimit prin posta . Moca . Fara gluma .
Strivectinul tre' sa fie special pentru vergeturi , are o alta concentratie decat serul antirid . Nu stiu cat de economicoasa e , ca n-am folosit-o niciodata .
Da un search pe Google "Stivectin striae concentrate" sau "strivectin for existing stretchmarks" . Flacoanele sunt de la 60ml in sus .