Placerea de-a manca cartofi prajiti .

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Si eu ma inscriu in clubul iubitorilor de cartofi prajiti. Cand eram in liceu imi faceam zilnic, in timp ce mancarea gatita de mama se strica in frigider.
Acum mananc mai rar, dar mai des de o data pe luna. Si sunt asa buuuuuni!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Offffffffffff!
sunt nemaipomeniti oricand, oricum, cu sau fara mujdei.
In primul rand cei la tigaie, evident.
In lipsa merg si chipsurile. Si inca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Si io si io!
N-am mai mancat de vreo luna,ca sunt iarasi a suta,mia oara la dieta!Dar as manca,in fiecare zi,cu pui la ceaun si mujdei,frecat cu un pic de ulei!
Aoleu,ptiu ispita,ca acum ma duc sa-mi fac!Da nu!Am zis!

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Tocmai am servit niste cartofi prajiti cu o salatica si da...si mie imi plac foarte mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Si eu si eu!!! Imi plac la nebunie. Eu pe langa imi fac si un ou prajit cu mamaliga si branza rasa pe deasupra!! Hmmm

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Moamaaaa....si mie imi plac muuult cartofii prajiti cu mujdei, ,ceapa,cascaval ras si ketch-up.Imi fac si niste ochiuri

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Sonia, Denisa va multumesc pentru urari.....Si noi suntem o familie de colorado...cumparam in ultima saptamana din octombrie 250 kg de cartofi si prin martie nu mai avem nici unul. Apropo de filmuletul cu gainile de la KFC....m-a socat. Parca nu imi vine sa mai ,mananc nici gaini cand vad cata cruzime aplica unii pe bietele pasari ....si noi le mancam ca sparti .....Cat de curant ma fac vegetariana...
Am sa urmez zicala din popor: Nu mai manca, nu mai bea...s-o taiem in ...bip..bip...bip

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Haoleu mai fetelor ,tataia are peste 80 de anu si saracul inca mai munceste la camp mai mult pe orbite ca nu mai vede ,dar nu cred ca nu mai vede de la cartofi prajiti .Cat despre cancer nici el si nici mamaia nu are ,iar cand eram mici cred ca in fiecare zi ne facea cartofi prajiti .Iar tataia mai manca si in fiecare seara ochi cu mamaliga ,va dati seama ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Hop shi eu in clubul iubitoarelor de cartofiori prajitzi..in liceu nu era zi sa nu prajesc vreo 3-4, shi culmea ca nu se vedeau kilogramele in plus.I-ash manca dimineatza ,la pranz shi seara, goi de obicei, sau cel mult cu usturoi shi putzina branza.Acum insa sunt la dieta, mananc doar o data pe saptamana, shi nu se intampla nimic, ma mentzin,shi uneori shi slabesc.. dar nu ii combim cu paine,sau alte prajeli.. doar salata..asha ca... tot inainte.. chiar acum am o tigaie pe foc.Pofta buna tuturor shi o zi buna.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

AOLEU!!!!!!
Ce nebunie!!! Fetelor, am devenit masina de curatat cartofi de cand cu iuby al meu!!! Numai asa ceva ar manca. Si mie imi plac dar incerc sa ii evit pe cat posibil...

YLARI

Mergi la inceput