Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_L spune:

Mamici pro si contra premergatorului! CE ATI FACE IN LOCUL MEU? Locuiesc intr-un apartament cu gresie pe jos, peste tot, e foarte comod, imediat am aspirat si spalat, dar nu pot sa-mi las bebica sa mearga in 4 labe pentru ca este destul de rece. Din acest motiv eu ma gandeam sa o pun in premergator, nu acum ci peste o luna - doua. Voi ce spuneti?

Cris mami de Alessandra Elena (26.12.2006)
poze Alessandra
vrem si noi un vot
varsta Alessandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

iaca am mai scos si eu capu din padure...

la multi ani dmic si kara si felicitari pentru primul dintisor, kara..si noi il asteptam pe primul cu viu interes de vreo ...3 luni...
ruxandra, poze nu ati facut la nunta?

diana, nu cred ca are cineva ceva cu ktrinel la modul serios....dar porumbita m-a zapacit cu greselile de ortografie asa ca incerc sa ignor cat pot chestia asta si probabil am ignorat si sucul de portocale asa ca si fetele tot din ignoranta probabil nu au tras-o de urechi...iar ariadna chiar face eforturi sa se integreze din cate vad eu...ceea ce e de admirat...ca ii mai scapa cate una, asta e altceva...

asiza, nun stiam ca se face si hepatita b..nu ne-a zis nimeni ..noi am mers de fiecare data la doctora si plateam pe loc..la 2 luni 140 ron si la 4 luni 120 ron...da o intreb eu cand ajung in bucuresti ca trebuie sa il facem si noi intre 11 si 14 iunie si tot pentaximul...intrebare: voi de ce incepeti cu fructele asa tarziu?

noi papam zilnic pulpa de mar cu putina para si putina piersica eventual..am papat si de la borcanash..nestle.. nu ma intrebati cate grame papa ca nu stiu..cam o ceasca mare de cafea pe zi...dar tolereaza bine..transformarile date de de diversificare sunt ca nu a facut caca 3 zile, inainte facea zilnic si azi m-a zapacit: a facut de 3 ori ...si nu mai doarme jumatati de ora ci 2 reprize mari si late a cate 2 ore fiecare..sau poate nu e de la diversificare ci pur si simplu isi regleaza somnul de zi...

diana la voi cum mere maru copt?

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_L

Mamici pro si contra premergatorului! CE ATI FACE IN LOCUL MEU? Locuiesc intr-un apartament cu gresie pe jos, peste tot, e foarte comod, imediat am aspirat si spalat, dar nu pot sa-mi las bebica sa mearga in 4 labe pentru ca este destul de rece. Din acest motiv eu ma gandeam sa o pun in premergator, nu acum ci peste o luna - doua. Voi ce spuneti?

poze Alessandra
vrem si noi un vot
varsta Alessandra

si la mine numai gresie si parchet...am vazut ca asa e in alte tari...NU premergatorului..am de gand sa pun carpete pe jos cand o fi sa mearga in 4 labe

desiree si bebe Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare- dintisorul e la locul lui - gingia e inflamata deci ne asteptam si la cel de-al doilea sa iasa curand. Pana una alta urmarim temperatura si incercam sa nu o fortam cu papa - ii dam doar cat vrea ea.

pentru sarbatoritii zilei.

pupici la toate si mergem rapid inapoi la datorie.

P.S. meniul zilei nu s-a vrut un subiect de scandal - plizzz nu asta am vrut cu el - se pot adapta acele reguli - nu le-am batut in cuie - a fost o propunere - o putem schimba oricand - va rog mult - NU VA CERTATI!!! Nu mai fiti atat de acide.
si plizzz - NU sunt regulile Mironei!!!

P.S. 2 - Dianocica - te-am luat la tunsoare - sunt mult mai scurt tunsa - daca am timp - pune ceva poze deseara.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

facut vaccin, plans la injectie. relativ ok dupa. acum doarme. se pare ca ne paste si pe noi ceva cu alergiile pt ca a reactionat fff urat la niste muscaturi de tantar, plus alte 2 pete pe fata. desire in cat timp v au trecut voua muscaturile alea nasoale de tantari?au aratat vreodata asa?
asiza trimis mesaj
carla imi pare rau, nu stiu.
cristina pe site nu cred ca se mai poate. cred ca mayaione te poate ajuta dar nu prea mai intra...eu te sfatuiesc sa cumperi o carpeta/mocheta ieftina de care sa pui peste tot.

chiar ieri am vazut un pusti in parc care mergea numai pe varfuri. premergator scria pe el. saracutzul...

in alta ordine de idei, prietena aia a mea cu bb de 2 sapt tocmai i a dat antibiotic pt rosu in gat . nu mai stiu ce sa i zic sa o conving... ca i a spus ei sulea spataru' nu stiu ce dr de la craiova. mooor. si ca sa nu dea oscilococcillum ca de la ala face copilu' alergii..

diana si david ( 03.12.06 )

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

facut vaccin, plans la injectie. relativ ok dupa. acum doarme. se pare ca ne paste si pe noi ceva cu alergiile pt ca a reactionat fff urat la niste muscaturi de tantar, plus alte 2 pete pe fata. desire in cat timp v au trecut voua muscaturile alea nasoale de tantari?au aratat vreodata asa?

diana si david ( 03.12.06 )

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

desiree si bebe Octavian

da, intai se inroseste foarte tare pielea la locul faptei..dar dupa cateva ore de la intzepatura..apoi devin bubitze mici si rosiatice si apoi se intaresc...si raman tari pana se trec...cateva zile pana dispar...tratam cu fenistil gel..e f bun...pe O il mancau f tare si urla pana cand i-am dat cu gel...daca ar fi sa fie alergie la dmic de la ce ar putea sa fie? ai mancat ceva? i-ai dat ceva?..de la mine arata a piscaturi de tzantari dar mai stii?urmareste-le...sa treaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

fac ceva ce nu am facut nicviodata, scriu c u dani in brate... sa ma bag in seama la faza cu meniurile
deci eu am priceput ca de acum, in fiecare zi, cineva va scrie un meniu. in fiecare zi pana or avea copii vreo 5 ani. ideea este sa nu scriem toate odata, pt ca se uita, asa avem ceva nou in fiecare zi. parerea mea. ktrinel, scuze daca te-am suparat, nu asta a fost intentia mea. si fetele, hai sa nu incepem o discutie/cearta degeaba
va pup, ca nu mai are stare

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Multumesc, sunteti dragutze si promte cu raspunsurile ca intotdeauna !

poze Alessandra
vrem si noi un vot
varsta Alessandra

Mergi la inceput

Carla nu te-am uitat dar nu stiu ce sa-ti spun. Singurul sfat pe care pot sa ti-l dau este sa ceri o a doua parere. Iti spun din experientza. Nu aveam aceasi problema ca tine, dar cand eram insarcinata in 5 luni un medic mi-a spus ca voi pierde sarcina, noroc cu sotul meu care m-a dus la un alt medic care m-a linistit ca nu era nici pe departe vorba de asa ceva. Si avea dreptate! Imi pare rau ca nu v-am cunoscut atunci, tare as fi avut nevoie de niste prietene... Dar nici acum nu e tarziu!

poze Alessandra
vrem si noi un vot
varsta Alessandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

carla2005 eu am avut rana pe col. nu stiu de cand era (ca pe la 18 ani nu dadeam pe la gineco... nu prea aveam motive ). dupa ce am avut o data ciclu, a tot continuat sangerarea, nu se mai oprea, am fost la gineco... RANA PE COL! mi-a dat vitamina K pt oprirea sangerarii si apoi, dupa vreo cateva zile, m-a chemat la cauterizat. m-a cauterizat cu laser, placut nu a fost, dar nici insuportabil. de atunci nu am mai avut nici un fel de probleme. si sora mea a avut asa ceva, la ea a fost un pic mai greu, pt ca tot au incercat sa o trateze cu ovule, nu a trecut, pana la urma tot la cauterizat au ajuns, dar nu cu laser, a fost si la ea destul de dureros, dar a trecut. nici ea nu a mai avut probleme de atunci. acum, nu stiu cum e cu chestia asta... ca trebuie sa treaca un an de la nastere. sorry. de papanicolau... eu nu ma sperii... e bine sa il facem toate macar o data pe an. poate ti-a spus sa il faci asa ca si examen de rutina. nu stiu. poate mai ceri si o a doua opinie. pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput