Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dianocica

bai fetelor, a nnebunit lupul . care i baiul daca s au scris doua meniurti? auzi, unul era incorect?(daca ii dadea rahat cu peste nu sareati asa in sus....) bai nene, nu mai sunt motive de cearta? pai in loc sa va bucurati, astea neinspiratele, puneti fata sa si stearga mesajul? eu n am vazut ipocrizie mai mare. pai si daca scriem in acelasi timp? si apar mesajele la interval de 5 secunde? ala nenorocosu' sa faca bine sa si salveze in word daca mai vrea sa puna meniu ala....hai sa fim serioase. e o tampenie. io nu stiu ce a facut donsoara ktrinel la odisee de a suparat atata lume dar ceva se simte in aer. bai nene, dar cand n a gresit...pana si lu' 'ariadna iubirea mea' i am dat o floare cand mi s a parut ca a zis ceva ok, desi in 9 din 10 mesaje imi vine sa o . dar, pana la urma, conteaza ce se scrie, nu cine o face. sau nu? de porumbita vad ca nu s a luat nimeni ca iar bea copilu' suc de portocale, dupa ce tot noi am fost alea deplasate cu observatiile, ca ea ii dadea doar pt constipatie....

diana si david ( 03.12.06 )

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Dreptul la replica ...Cui ii este adresat mesajul tau??? Laurei? Mie? Sa fim clari!...asaaaa...in aceeasi ordine de idei, n-a sarit nimeni in sus...cel putin n-am perceput eu asa! E ok si daca se scriu cate 1645X2 meniuri zilnic, macar avem de unde ne inspira...Pur si simplu Laura credea ca n-a inteles bine si eu m-am distrat zicand ca al ei e cel OFICIAL deoarece respecta propunerea Mironei! Cam asta e...Daca tu sau altcineva ati inteles altceva, imi cer eu scuze! ...si de la ce s-a scris pana la a face pe cineva ipocrit...e cale lunga, Diana! aaa...si eu nu cred ca cineva cauta motive de cearta, ca ne-a ajuns pana-n gat la toate!!!!...So...daca mai vrei sunt available pe mess ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

'neata!!!
mai fetili, desi asa, pe plan intim si personal, subscriu in totalitate cu vorbele de duh ale dianocicai (fin'ca sa mor daca ma deranjeaza cu ceva sa vaz doua-trei, sapte meniuri chiar si in aceeasi zi...), pe undeva o fi fost si vina mea.... na, daca m-a zgandarit necuratu' sa butonez de-un capitol nou... :)) in pm-ul pe care nu l-am primit ieri (mersi mirona, azi am primit la dublu :)) e ceva totusi cu pm-urile astea, dar ma rog, asta e alta discutiune...), mirona ma ruga sa includ si regulile cu postarea meniului zilnic... deci daca as fi facut treaba asta de ieri, erau toate ok... eu le pup si pe laura si pe ktrinel, si pt restul, intind un cos cu rosii, si hai acuma, efectuati o masca faciala de zile mari :))))
acestea fiind zise, ma bag sa caut postarea mironei cu regulile pt meniu, sa o trec si pe claire in listuta, ocazie cu care ii urez si bun-venit :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Radu Anca felicitari pentru ma-ma!
clairebine ai venit!

Eu sunt suparata si speriata ... de vreo 3ani am descoperit o rana pe col, iar acum a inceput sa si sangereze :(! Medicul mi-a zis ca nu putem face nimic pana nu trece un an de la nastere, trebuie sa-mi fac un papanicolau...a mai avut cineva asa ceva? Se rezolva? Ca eu din ce citesc pe net e cam naspa situatia!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_L spune:

Buna dimineata mamicute!

Claire bine ai venit!

sarbatoritului de astazi

David Andrew(Elenalove27)

Noi anuntam o noapte linistita, se mentine cu trezitul o singura data pe noapte (adormim in jurul orei 22, papam la 4 sau 5 si dormim inca un pic pana la 8). Nici un dintzisor, dar spunem felicitati posesorilor de unul sau doi dintzisori. De o ora se joaca cu o briosa invelita in celofan, acum nu mai e briosa ci doar o masa gelatinoasa .

Dia spune-mi te rog informativ ce pret are mingiutza acasa? Aici o gasesc doar pe internet la 40-45 euro. E superba mingiutza si o vrem si noi. Stii daca este in Iasi un asemenea magazin?

Radu.Anca felicitari pentru MA-MA ! Te invidiez, trebuie sa fie o senzatie superba sa o auzi spunand "mama". Si eu abia astept.

mamicute si bebei

Cris mami de Alessandra (26.12.2006)
poze Alessandra
vrem si noi un vot
varsta Alessandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Radu.Anca, felicitari pentru MA-MA!!!!
Dia, vazut poze cu Oana...ce par lung are!!!! E o dulcica si e mereu vesela......
carla, nu stiu multe despre rana pe col, dar eu zic sa te duci la medic ca pare a fi serios...Sanatate multa!
Claire, bine ai venit in !
Danitza, felicitari pentru dintisor!!!!!
Danutz, vazut poze cu Rares cel cumintel la Vama Veche! Ce frumooos....

Fetelor care ati facut Pentaximu'...stiti ca la 6 luni se face si hepatita B...voi pe asta l-ati platit????? Ca eu stiu ca intra in schema nationala de vaccinare si nu se plateste!...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

cristina, activity ball a costat 1 milion

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

beeeeiiii... a fost crima si pedeapsa pana am reusit sa fac modificarile alea in lista..... nu stiu bai nene cine-a facut-o pe toata, si de unde a avut atata rabdare, da' jos palaria.... e munca grea acolo :) nu mai fac capitol nou pe useru' meu cate zile-oi mai avea :))))
...aaa, si dati-mi cosu' cu rosii inapoi, ca la cat m-am strofocat, numa' de masti nu-mi mai arde :))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

cristina, activity ball a costat 1 milion

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Multumesc Dia! Pretul e ca aici doar ca trebuie sa platesc si transportul.

Cris mami de Alessandra (26.12.2006)
poze Alessandra
vrem si noi un vot
varsta Alessandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

carlala 6 luni de la nastere testul babaes papanicolau e cit se poate de relevant ...dute si fa-ti o colposcopie si o citologie (BP) ...NU STA ...daca rana nu arata bine si nu se mai poate astepta se poate face un ERAD -electro-diatermo-rezectie , e o interventie simpla si necesita cel mult o zi de spitalizare ...deci dute urgent la dr
edit : daca dr tau spune ca nu poate face nimic pina la un an mai cere o parere ....testul BP e nedureros si are doua etape 1-se priveste colul la microscop 2- recoltarea pe o periuta f fina de celule de la nivelul colului ....rezultatul il primesti cam dupa 10 zile

Mergi la inceput

Mamicute cum putem sa aparem si noi in site-ul fulguletilor?

Cris mami de Alessandra Elena (26.12.2006)
poze Alessandra
vrem si noi un vot
varsta Alessandra

Mergi la inceput