Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru - 35
Raspunsuri - Pagina 19
ysa26 spune:
Ariana iti spun cum a decurs in cazul meu. I-am aratat si eu analizele pe care le facusem pana atunci, s-a uitat putin pe ele, nu le-a dat multa importanta. Mi-a facut eco intravaginala si am stabilit 'planul de bataie'. Iti va spune in ce zile ale lunii trebuie sa te duci, sa-ti urmareasca perioada fertila si-ti va indica la momentul respectiv cand sa prestezi.O sa-ti dea si un set de analize. Consultatia+eco costa 1 mil. Succes si sa vi cu vesti bune cat mai curand!!!
vali_delide spune:
Alexia, felicitari, sarcina usoara si la termen, sanatate si un bb sanatos, voinic si mancacios!
Valentina
14+
Cristina Stefania
noi doi
Zenobia spune:
Alexia, FELICTARI INCA ODATATA SI AICI SI SARCINA USOARA!!!

Dupa toate prin cate ati trecut amandoi era si cazul sa primiti vestea asta!! 
Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
ariana1005 spune:
quote:
Originally posted by ysa26
Ariana iti spun cum a decurs in cazul meu. I-am aratat si eu analizele pe care le facusem pana atunci, s-a uitat putin pe ele, nu le-a dat multa importanta. Mi-a facut eco intravaginala si am stabilit 'planul de bataie'. Iti va spune in ce zile ale lunii trebuie sa te duci, sa-ti urmareasca perioada fertila si-ti va indica la momentul respectiv cand sa prestezi.O sa-ti dea si un set de analize. Consultatia+eco costa 1 mil. Succes si sa vi cu vesti bune cat mai curand!!!
Ysa multumesc

Poti sa-mi mai spui daca din lista de analize recomandate aveai unele deja facute si pe care trebuia sa le repeti acum la cererea lui?
Proiect BB inceput in mai 2006
Andreea
alexia28 spune:
Zeno mii de pupici, arat bine pe prima pagina la burticoase, iti tin pumnii sa te treci si pe tine asa cat mai curand
Ysa
am urmat si eu si sotul meu tratament homeopat la dr recomandat de dr Tutunaru, e adevarat eu mai mult, sotul meu a cam tras chiulul la remedii, trebuia sa ma tin de capul lui. Te pup si bafta multa la laparo.
Vali multumesc frumos si sarcina usoara in continuare
bebekom spune:
Alexia, mii de felicitari!!!!!!!! Sa creasca bebeul mare in burtica la mami si sa va faca viata frumoasa!
Maria08,
!
ysa,inuta,zeno cate o
pentru fiecare!

pe toata lumea!
ysa26 spune:
Alexia te
pe burtica sa se faca mare. Mersi mult...
Ariana unele dintre analize le-am repetat, asa a considerat dansul k e mai bine, are mai multa incredere in laboratoarele unde te trimite el. Stai linistita k totul va fi bine.
ysa26 spune:
Bebekom
tin pumnii stransi. La fel si pt mmc_nd si pt toate fetele. Sunt foarte bine dispusa, vestea Alexei mi-a facut ziua mai buna,mi-a dat putere sa merg mai departe, sa cred k va iesi si soarele pe strada mea.
Hera25 spune:
Buna fetelor si o saptamana usoara.
Nu am mai scris de mult pt ca nu am avut nicio noutate.Am tot mers la monitorizari si desi totul era OK, sarcina la mine tot intarzie sa apara.
Acum pe 20, miercuri o sa fac laparo. Atunci voi vedea care e problema la mine. Insa nu dau de Tutu la tel. Nu stiu cum sa fac.L-am tot sunat de dimineata si degeaba.Imi rasp asistenta si zice ca doct e in operatie. Oricum voi incerca si mai tarziu.
am putine emotii pt rezultat, dar asta e, sa speram ca totul va fi ok.
Va pup.Si o
pt fiecare. SI Alexia iti urez o sarcina usoara si un bebel frumos si sanatos. Si o intrebare: dupa cat timp de la laparo ai ramas insarcinata. Am vazut ca ai scris ca ai facut tratament homeopat. Cat timp ai facut? Multumesc.