Hotel Modern Mamaia

Hotel Modern Mamaia | Autor: jadi

Link direct la acest mesaj

Vreau sa imi trimit baietelul de 1 an si 8 luni la mare la Mamaia si vroiam sa va intreb daca aveti referinte bune despre hotelul Modern din Mamaia. Am vazut ca au un tip de camere mai mari cu canapea si ar fi excelent pentru cele 2 bunice si 1 copil si pensiune completa!
Multumesc anticipat,

Deni & Vlad & Tudor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Am o ruda care lucreaza acolo, si mai stiu si ceva din personal.... deci as fi subiectiva, dar oricum am o parere buna despre acest hotel

I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

E ok si o opinie subiectiva, adica sunt camerele renovate, mancarea e OK? Vad ca apare cand cu 3 stele cand cu 4 stele!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVA-DATA spune:

jadi,scuze daca ma abat.Si pe mine ma interesa Modernul,dar nu este cam in p.nordica,departe de A.Magic?
dar despre Regal si Florida a auzit cineva?
Fantasy Beach arata f.bine in poze ,dar asa e oare si in realitate?Am auzit ca li s-a intrerupt alimentarea cu en.el.,aveau datorii,angajatii nu si-au luat salariile.A fost cineva acolo?
M-ar interesa hotelurile bune,aproape de plaja, care au apartament(dormitor pat matrim. si living-canapea extensibila) sau camera extinsa,iar ca masa doar micul dejun,nu vreau toate mesele.

eva

Mergi la inceput