Spiridusi de ian-feb 2006 ( 194 )
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
INGRID imi pare rau de pisic,asa a facut FETITZA pisica noastra "mama",cea batrana,vreo saptamana doua nu a mai prea mancat nimic,statea doar intr-un fotoliu,apoi a plecat sa nu moara acasa,au gasit-o la doua case distantza
De ceilalti (puii ei) nici nu vreau sa imi amintesc deloc,a fost mai nasol ca au murit acasa pe rand cand aveau cca 7-10 ani 

Degeaba si cu veterinarii si noi lefteri cum eram am cheltuit o gramada de bani pe ei si tot degeaba . Nu au cunostinte atat de detaliate de medicina la animale, ca si la oameni.
Si stii ce chestie? Noi aveam 5 pisici si bebe ioc si administratorul ala italian tot imi zicea ca doar atunci cand nu voi mai avea pisicile voi avea copil
si eram tare furioasa pe el cand zicea asta.Imi tot zicea ca o sa vad eu!!! Coincidentza naibii,dar chiar asa a fost
Am ramas gravi doar dupa ce ne-au murit toate pisicile!!!
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 1
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 3
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
szaboali spune:
Daca aveti chef sa vedeti pozele sunt aici http://www.dropshots.com/ali-iarina2
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
monica70 spune:
ALI am vazut-o deja catzarata pe masa pe Iarina si cum agatza baieteii si cum zice AIDA la catzel 
szaboali spune:
Da mai Moni zice AIDA ca "H" nu ii iese niciodata defapt nici la ham-ham ni ii iese decat AM-HAM
...nu stiu de ce...
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
monica70 spune:
ALI pai normal ca e mai greu H.Diana nu zice INTA la HINTA? si AI la HAI?
monica70 spune:
Hai sa mai bag si eu o postare ca de maine cam pauza,iar la birou si am si salarii de calculat zilele astea si o groaza de probleme de rezolvat 
S-a intors Diana de la manastire zicand POPA si inercand sa isi faca ... cruce cum i-a vazut pe aia
Pentru credibilitate am pus si filmuletze,cu crucea nu prea am reusit sa o prind si evident ca nici nu o face corect
(de parca eu as face-o ... )
Zice mami ca a fost foarte cuminte,se holba curioasa la calugari si cum trecea cate unul pe langa ei,cum se cerea in bratze. Aia "bau bau" nu gluma !
Acum Diana se spala in bideu
: http://www.dropshots.com/new.php?userid=205939&cdate=20070603&cimg=5
Cam atat nou,fug la LOST.
O saptamana buna !
Ingrid S spune:
Maraki, nu stiu ce firma e, ca zace acum in frigider cu caldurile astea. Ma uit maine si-ti zic. Si mie imi place Ritter..
Ali, ti-am vazut papusa, arata super cu bascutza aia!
Tot asa impinge si Diana la carucior si ofteaza din greu..Oricum, bine ca se urca pe masa sa ia ceva de pe ea, Diana fuge de mancare...Imi place taurul cantaretz, de unde il ai?
Moni, no comment la filmuletze. Si cu asta am zis tot. 
Despre pisica..nu mai are putere sa plece undeva, cred ca va muri aici, tot ce sper e sa o faca la mine in brate.
Si acum va las, ca ma apuca melancolia si nu vreau sa va intristez.
Revin maine, o noapte linistita sa aveti!
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
Giova spune:
am venit si noi de-afara.
Marco nu a prea papat nici dupa ce s-a trezit. cred ca incep si la noi problemele...dintii sau caldura.
merg la baiata., taiat unghii si sa-l culc, caci maine la gradi.
March imi pare rau ca e cu enterocolita, dar bine ca papa.
si numai bine sa auzim de Ioana. fruntea sus, ca esti puternica si vei reusi.
Moni marco e topit dupa animale, eram convinsa ca-i va placea. trebuie sa mergem si la asta din TM, sa vedem ce e pe-acolo.
am vazut doar 2 poze cu Dia in bideu
. si eu il mai spal pe marco acolo, cand face kk, dar nu-i prea place. In schimb se spala el singur pe fata si pe maini
.
Ingrid imi pare rau de pisica ta. poate ar fi bine sa-i faca sotul tau o injectie sa nu se mai chinuie.
Maraki sa se joace Angelos in piscina zilnic, daca e mai mare.
Ali lasa fata sa se urce pe masa, ce ai? Numai baietii sa fie asa golani???mie cel mai tare mi-e frica de balcon....
Vad ca pot sa vad filmuletele, i-a facut ceva Clau la comp.
Dar ma uit maine, ca acum e tarziu. si tare multe am de recuperat.
si o seara buna.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
irinatunza spune:

Si eu prefer la spiridusi, n-am nimik cu nimeni. Sper sa nu mai avem episoade din astea niciodata si sa raminem impreuna pina or face spiridusii 4 ani ca dupa aia sa ne mutam mai departe.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
Biancas spune:

Am ajuns si eu acasa obosita dar fericita. V-am citit asha in mare, peste unele postari am mai sarit
Ce sa va spun..a fost o excursie pe cinste, vineri la ora 16 am plecat la Sebes, sambata dimineata am vizitat Sibiul, iar duminica Alba Iulia. Dani a fost cuminte dar si marait..il chinuie cele 2 masele care stau sa iasa.
In rest a fost cuminte, pe drum cand ne-am dus a stat cuminte in scaun si a si dormit, iar azi a dormit o ora jumate.
. Nu voi avea probleme cu el cu mersul departe. Pe la bunica-mea a stat toata ziua in curte la soare, ieri a facut baie in curte ca i-am dus piscina. S-a jucat cu nepotul meu frumos si nu s-au certat de multe ori, mai mult pe jucarii.
Sandra a fost in excurie la Brasov si s-a simtit super.
Moni...Diana vad ca face lucruri in aceeasi zi ca si Dani![]()
A mers la unchiul meu in birou, a luat stampila si s-a stampilat pe fatza.
Tot era numai rotunduri pe fatza si pe mana
. Noroc ca am curatat cu apa.
Ma bucur mult ca te-ai hotarat sa scrii, trebuie sa o recunosc pana si eu ca esti cea mai activa persoana de pe DC
dupa care urmeza Giova si probabil EU![]()
la Dia, maine ma uit la toate pozele restante, ieri la bunica-mea nu imi mergea dropul.
Si tie multe 

Giova...se pare ca v-ati distrat la unguri. Azi m-am gandit la tine cand eram prin Alba.
Au fost zilele Albei si am fost prin cetate dar nu am vizitat prea mult ca Dani s-a trezit la 9, pana am ajuns in Alba...trebuia sa si manance de amiaza...Oricum e frumoasa zona aia. Eu nascuta in Sebes si mergeam in fiecare vacanta acolo nu am vazut cetatea
.
la Marcolino, e un frumos.
Ingrid, ma bucur ca esti conservatoare
Imi pare rau de pisic.
Danasanatate la puiutza Oana
Vai ce se intampla de la o simpla gustarica.
Bee 

Anasebe, fain ca i-ai luat topogan (la noi asha ii spune, cum se scrie nu ma intereseaza. Chair azi vb cu sotul meu ca daca aveam o casa ce fain era sa le facem la copii un spatiu de joaca cu topogan, hinte, minipiscina...etc. Of...e bine si la casa pt spatiu, dar parca la bloc si mai bine.![]()
Oachi, welcome back 
Ursu, nu ma supar mama, fiecare cu conceptiile ei. Ce ai rezolvat cu scaunul? Cand am fost in Sibiu am gasit unul ca al meu la 290 lei si chiar ma gandeam de care ai luat pana la urma. Pe net totusi erau mai ieftine ca in magazin.
Ali,
la Iarina.
Maraki 

Marh sanatate puiutei tale.
Denisa, nu te gandii la prostii si hai inapoi lasa plecarile definive. Nu te mai enerva ca m-am enervat eu destul zilele astea si pt tine
. Noroc ca nu am fost
caci cred ca nasteam
.
Si eu am pus mult suflet in aceasta familie ca si unele dintre voi. Impartirea taberelor e un lucru urat, dar daca unele au considerat ca nu au ce discuta cu "proastele" si cu "scursorile"(pana acum nu am auzit de cuvantul asta
)ce pot face eu...
Oricum cele care m-au facut in fel si chip le rog oficial sa imi evite postarile la fel cum voi face si eu. Dupa cate mi-au spus am realizat cu cine stau de vb, asha ca nu are rost sa ne "pupincurim" pe aici. Cine vrea imi raspunde la intrebari, ma citeste si se uita la poze. Cine nu...treaba ei.
Oricum cu scandalurile astea mai aflii ce si cum despre un OM. Si la scandalul Nevro s-au descoperit multe si acum.
Si eu sunt curioasa cine a scris acel mesaj despre mine si Moni pe care l-a postat dincolo .... dar cred ca vom ramane doar cu intrebarea.
Cat despre greselile de ortografie...
cui nu ii place cum scriu sa nu citeasca.
Poate mai revin, merg sa citesc la ZZ.
Maine ma voi uita la poze si voi pune si eu de prin locurile unde am fost.
P.S. Finul meu cel mic ( 1 an si 1 luna) a facut rujelola. Acum maica-sa se gandeste ca degeaba ii mai da vaccinul care trebuia sa il faca luna asta. Noi ne-am vazut duminica cu ei si sper sa nu fi luat si Dani. Dani a fost vaccinat la 7 luni.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)