perie anticelulita-de care?

perie anticelulita-de care? | Autor: carmen123

Link direct la acest mesaj

de care perie anticelulitica folositi??? dar crema

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Eu folosesc de la Oriflame peria si Supliform crema anticelulitica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen123 spune:

haideti sa va spun si experienta mea in ale slabitului. acum 1 luna, de cind am inceput sa tin un pic de regim, avea 84 kg la 1,67. destul de ....... mult. am inceput sa nu prea mai maninc, mai mult fructe si salate, nu tin un regim anume, seara dupa 7 nu maninc, de o luna imi fac masaj cu supliform, iar acum as vrea sami cumpar si o perie anticelulitica, dar nu prea stiu de care si as vi vrut sa vad ce folositi si voi. de fiecare data cind fac dus imi frec tot corpul cu o manusa mai aspra pentru a elimina celulele moarte. deja am inceput sa vad rezultate bune si la celulita, iar de slabit am slabit in jur de 7 kg, eu zic ca e bine pentru 1 luna, si nici nu pot zice ca facut foame.
voi de care perie folositi? alta manusa nu este decit cea de la oriflame? e buna? a dat rezultate la voi? dar crema anticelulitica de care folositi?
ce trucuri pt a slabi mai usor si repede stiti?
eu in fiecare dimineata beau 1-2 cani cu apa calda si ma simt f bine, ajung sa beau intro zi si 4 litri de apa, tot timpul am linga mine o cana cu apa. de cind am inceput sa beau asa multa apa nu mai beau asa multa cafea, doar una dimineata, iar eu beam destul de multa,
astepr si sfaturile voastre

Mergi la inceput