hotel maritim din calella
Buna!
Avem bilete la sfarsitul lui iulie la acest hotel. E la vreo 50km de Barcelona. Tinand cont ca mergem cu 2 juniori as dori impresii, ponturi, ceva...
Multumesc.
Raspunsuri
anemona spune:
Mie mi-a placut prezentarea unui hotel Maritim din Santa Susana, de care am auzit de bine. Este asta
http://www.hotel.com.au/hotel/Maritim-Hotel-Santa-Susanna-Spain-hotel.asp
Daca este unul si acelasi, abia astept sa-mi spui cum a fost, pentru ca si noi vom merge in zona, dar am ales Caprici Verd (dupa ce am oscilat intre Caprici si Maritim).
cris78 spune:
Si noi la fel, am oscilat intre Maritim (Santa Susana) si Caprici Verd si pana la urma am optat pt. cel din urma la inceputul lui iulie.
Fomalhauti spune:
Nu cunosc hotelul dar am fost acum doi ani la Calella. E minunat. Ce ar fi de vizitat pe acolo? Foarte multe.....
Port Aventura. E un parc de distractii gen Disneyland. Din pacate e un pic cam departe de Calella, e la sud de Barcelona, cam 100 km. Sunt excursii cu autocarul de o jumatate de zi. Dupa parerea mea e mult prea putin o jumatate de zi. Noi am facut excursia de "dupa amiaza", asta inseamna ca am vazut si spectacolul nocturn (care merita vazut) si am ajuns inapoi acasa pe la ora 3 dimineata.
In Barcelona exista o Zoo si un acvariu. Noi am vazut Zoo pe cont propriu, am mers cu trenul de la Calella la Barcelona. La acvariu am fost intr-o excursie organizata cu autocarul, care mai includea un tur de oras, Sagrada Familia si o fantana care ofera un spectacol extraordinar (tot nocturn, tot ajuns tarziu acasa). Fiul meu care avea atunci 7 ani a considerat turul de oras cea mai plictisitoare parte a excursiei.
Se organizeaza multe excursii cu barci si vaporase. Noi am ales o excursie de o zi intreaga, cu multe opriri (din care in unele am facut si plaja) si la una din opriri am luat un alt vaporas cu care am intrat in pesterile din malul stancos al marii. La alta oprire ne-am plimbat cu ceea ce se numea la noi la mare "kiki-car".
Am mai fost la un spectacol intr-un castel medieval. Spectacolul e destul de amuzant pentru copii. Stiu ca mi s-a parut scump fiindca include si cina si inca un spectacol de flamenco. (Si iar se termina tarziu)
Am mai fost la Marineland, un parc cu piscine, tobogane si dresuri de delfini si papagali si la Aqualand sau Aquapark unde sunt numai piscine cu tobogane si alte jocuri de copii.
Mi s-a trezit bebelusul, voi reveni....
Fomalhauti spune:
In afara de excursiile pe care le-am facut noi mai erau o gramada. Turul orasului Barcelona era in numeroase variante, unul cu corida (brrrr), altul axat pe constructiile lui Gaudi...
Mai erau excursii la o manastire din zona (combinata cu degustare de vinuri, parca), mai multe excursii cu specific cultural (una "pe urmele lui Salvador Dali") si excursii de shoping (in Andorra sau la doua mall-uri din zona).
La noi tur-operatorul excursiei in Spania a fost "Paralela 45" si ei ne-au oferit toate excursiile, ne-au povestit despre fiecare. O prietena de-a mea a fost in Spania cu alta firma si ei nu i-au oferit excursii optionale. Oricum, la hotelul unde stateam era un dosar mare cu toate ofertele.
In Calella, undeva prin centru, este un loc de joaca pentru copii, cu jocuri gonflabile.
Daca mai imi amintesc ceva, iti mai scriu.