Bucurii de sept_oct 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina , eu ii dau ciresele cu cereale sau biscuiti + branza si/sau iaurt. Nu am observat sa o doara burtica de la ele. poti sa-i pui la inceput in cmbinatie cu alte fructe care le tolereaza bine, mar de exemplu daca zici ca ii dai.
FLORICEL se vede bine refluxul la ecograf, chiar mi-a aratat si mie dr. pe monitor. Roxi a facut recidiva? Am o prietena a carei fetite a facut recidiva la infectia urinara, dar nu are reflux urinar. Nu stiu in ce consta cistografia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ok, Flavia, deci musai sa fac ture de la Bucurii la Aradence si inapoi la Bucurii Ma bucur ca a tinut predica mea de la Aradence. O sa tinem situatia sub control. Fetelor, eu le-am amenintat inca o data ca ne mutam cu tot cu Bucurii la Aradence In alta ordine de idei, ccum zicea si Flavia, a avut loc o mini-intalneala de mamici de Bucurii (adica eu si cu Flavia), a fost intradevar foarte fain ca am vazut-o live, ca am tot povestit pe messenger, dar in realitate e mult mai fain. Flavia e o mamica frumoasa, parca nici nu ar fi nascut!!! Si e tare de gaska!
Multumesc Gabitzica si Flavia pt raspuns referitor la cirese. O sa incerc, cu o cireasa, maine. Asa mi-i de frica...

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

aaa, am uitat sa va zic, l-a invatat Flavia pe Vladut sa paseasca!!!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by gabitzica

Cristina , eu ii dau ciresele cu cereale sau biscuiti + branza si/sau iaurt. Nu am observat sa o doara burtica de la ele. poti sa-i pui la inceput in cmbinatie cu alte fructe care le tolereaza bine, mar de exemplu daca zici ca ii dai.
FLORICEL se vede bine refluxul la ecograf, chiar mi-a aratat si mie dr. pe monitor. Roxi a facut recidiva? Am o prietena a carei fetite a facut recidiva la infectia urinara, dar nu are reflux urinar. Nu stiu in ce consta cistografia.

Roxi este la prima infectie urinara, suntem in curs de tratament cu antibiotic si o sa repetam analizele la 2 zile dupa terminarea tratamentului. Am facut si noi eco dar a masurat rinichii, s-a uitat la vezica si a zis ca totul e ok dar trebuie repetata eco dupa tratament. Sper sa fie totul in regula si sa scapam repede de E. coli asta pacatos! E interesant ca nu a facut febra pana acum, cel putin cand i-am masurat-o eu nu avea. E bine si la voi ca desi exista reflux, nu are infectie. Voi cum ati recoltat urina?

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Floricel lui Sebi in spital i-au recoltat urina cu ajutorul unor pungute pediatrice.Chiar asa se numesc "pungute pediatrice pentru recoltat urina". Se gasesc si de cumparat...si sunt usor de utilizat.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Am si eu o intrebare incuietoare: ciresele le curatati si le mixati?

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

quote:
Originally posted by gabitzica

Vad ca au aparut si fete noi de cand nu am mai dat pe aici. Bunvenit Gonghy si AdinaF.
Gonghy si fetita mea are tendinte la constipatir , dar de cand ii dau cirese nu mai avem probleme.
AdinaF cum te descurci cu 2? Ce mari au fost la nastere

buna Gabitzica
daca doresti da click pe pozele cu ei

http://new.photos.yahoo.com/cbadn/album/576460762403138052

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by GETY

AdinaF, eu sincer nu stiu cum v-ati descurcat sa duceti 2 bebei in burtica. Eu am nascut-o pe Maria tot cu 3.200 gr. si ma simteam cat un elefant si ma miscam foarte greu. Dar ce sa mai zic de o mamica "colega" de salon, care a nascut 2 gemeni: unul de 3,3 kg. si unul de 3,6 kg.

Gety, eu sper ca ne putem "tutui", nu?

mi-a fost destul de greu, dar numai din luna a opta, ca nu mai puteam dormi pe nici o parte, in nici o pozitie. Ba chiar mai rau, nici pe toaleta nu mai puteam sa stau spre sfarsit (scuzati).

dupa ce am nascut cateva zile efectiv nu mai puteam sa umblu drept, nu-mi gaseam centrul de greutate.Vi s-a intamplat si voua? haios de tot.spre bucuria mea am reusit sa dau totul jos (25 kg). aici am vazut deja si tripleti, asa ca...nu am dreptul sa ma plang.
oricum, s-a meritat efortul

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by mexxa

[font=Comic Sans MS][b]Andra nu iti fa griji...si Sebi merge toata ziua in patut, tinut de manuta in casa si afara...e normal k de acum ei vor sa exploareze

Ce am gasit acum....nici nu pot vorbi.este filmuletul facut dupa ce am nascut piticu....si ce mic era...va invit sa vedeti [/b

mexxa, tocmai am vizionat filmuletzul. Ma coplesesc amintirile. fug si eu repede sa revad filmuletzul nostru. arata deja matur si f. curat copilasul tau, nu ca si un nou-nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Marina, eu le mixez si vad ca nu a facut nazuri.

Adina, doamne ce faini is puiutii tai. Sa-ti traiasca!

Mergi la inceput