Bucurii de sept_oct 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Xandrutza, eu am anuntat ca Maria are dinti, in momentul in care i-am simtit la pipait.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mexxa, daca suntem la capitolul "Sa ne aducem aminte" uite aici:
O FETITA OBOSITA
Dar sa-mi scrieti daca il puteti vedea, ca eu nu pot, nu am instalat un programel.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Si a mea se mai uita la televizor. Cel mai mult ii plac reclamele, mai ales cea de la Orange cu cei doi maimutoi albi, ii mai place cand apare scris "Pentru sanatatea dumneavoastra...", in general cand recunoaste o reclama ori zambeste, ori rade. Si mai rade la prezentatoare.
A inceput sa aiba o mobilitate mai mare, se misca mai cu usurinta cand o las pe pat, dar in 4 labutze tot nu se ridica. Nu-i nimic mai asteptam.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Pana la urma i-am dat legume cu carnita: piure de conopida, dovlecel, cartof, morcov, orez cu garnitura de carnita de vitel+rosii+patrunjel.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Toate pasate.
La mine incepe sa se treaca efectul anestezicului, ma doare un pic, dar foarte putin. Inca un pic si-am terminat si cu problema asta.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by GETY

Mexxa, daca suntem la capitolul "Sa ne aducem aminte" uite aici:
O FETITA OBOSITA
Dar sa-mi scrieti daca il puteti vedea, ca eu nu pot, nu am instalat un programel.

POZE MARIA DIANA

Gety nu se vede...cred ca nu l-ai facut public...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

URL=http://s156.photobucket.com/albums/t5/gety_1974/?action=view¤t=MOV01380.flv][/URL]

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Xandrutza, eu am anuntat ca Maria are dinti, in momentul in care i-am simtit la pipait.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Lexi, saru`mana, pana la urma am anuntat si eu cand a spart gingia... ca de-acuma a iesit binisor dintisorul, noroc ca inca nu ma doare sanul cand papa...

Greu mai merge netul exact acum cand vreau sa o vad pe fetita lui Gety...
O vad acum... ce-o mai "chinuie" tanti aceea... Maria... Adevarul este ca-i tare frumos sa nasti normal sa-ti vezi bebele imediat... eu n-am avut norocul asta, am vazut-o la cateva ore... m-am trezit pe masa de operatie si vroiam sa strang mana doctorului si el imi zicea ca e murdar pe maini, sa mai astept, eu tot intrebam ce-am facut, daca e bine, abia puteam vorbi iar de vazut... ca prin ceata...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GETY

Si a mea se mai uita la televizor. Cel mai mult ii plac reclamele, mai ales cea de la Orange cu cei doi maimutoi albi, ii mai place cand apare scris "Pentru sanatatea dumneavoastra...", in general cand recunoaste o reclama ori zambeste, ori rade. Si mai rade la prezentatoare.
A inceput sa aiba o mobilitate mai mare, se misca mai cu usurinta cand o las pe pat, dar in 4 labutze tot nu se ridica. Nu-i nimic mai asteptam.

POZE MARIA DIANA

Si Narcisa tot pe aceea de la Orange, mai nasol ca tre` sa i-o cant si eu asa ca o stiu... "Nobody want to see us together, but it doesn`t matter, no, `cause i`ve got you..." si s-o topai cu ea in brate...

poze cu noi

Mergi la inceput

Gety, eu am vazut filmuletul din prima.

poze cu noi

Mergi la inceput