Casnicutze sexy (124)
Raspunsuri - Pagina 8

ange spune:
danelutza,sa-ti traiasca printzesa La multi ani Isa!
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

monica-elizabet spune:
seara buna fetelor,
La multi ani! Isabella, sa cresti mare si sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti
la apelul de dimineatza am lipsit fiindca am fost plecata sa cumpar cate ceva sa fac tortuletzul pentru maine la alex la gradinitza(facem petrecerea de la gradi maine) si pe cea de acasa poimaine(chiar de ziua lui)...el nu a mai are rabdare pana sambata
am facut un tortulez cu piscoturi(in loc de blat de pandispan) crema de vanilie si ananas, pe deasupra am pus tot felul de fructe...am zis sa fie cat mai usor si sa nu fie gretos pentru astia mici...sper sa fie si bun ca de aratat arata binepentru poimaine vrea sa fac un tortuletz de cioco...
acum fug din nou la magazin sa cumpar sucuri, shampanie, farufurioare si pahare de unica folosintza...cacum sunt am uitat astazi
daneluitza ce buantati ai facut pentru azi...da' si mie pontul
miki,sa-ti fie de bine bronzul
georgi, gata scoala?
miha ce mai face burtika?
va pup pe toate
numai bine
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

georgi75 spune:
Gata scoala.
Acu fac mancarica si gugalesc dupa cantece pentru serbare
Si ma jelesc in continuareee...
Danelutzaaaa baga macar poze cu ce facusi bun

doinabita spune:
LA MULTI ANI ISA!sa iti traiasca printesa!sa va bucurati de papusa!
Fetelor eu azi nu am avut net!!!Acum am reusit sa intru pe DC , caci mai devreme nu mergea!E chef?cine da de baut?
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

mariussimiuc spune:
Mey...cuscra mea ori nu mai pridideste cu incarcatul pozelor la cate bunatati a facut ori ne tine in suspans...Sa mai slabim inainte de a ne ingrasa de la privit.
Monica,burtica e ca de obicei...gretoasa... Am fost aseara la dr,l-am vazut pe bebita cum se zbenguia pe acolo
si cel mai important si linistitor pentru mine e faptul ca a disparut chistul complet.
De parca nici n-a fost acolo!
Miha si Robert

doinabita spune:
Miha, am executat!pupici la burtici!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...