Casnicutze sexy (124)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

Miki,cred ca la sfarsitul lunii vin in Duseldorf. am sanse sa te vad?
dar orasul e frumos? sunt magazine ,parcuri ,chestii misto?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Daca ai sanse sa ma vezi????? eu zic ca DAAAAAAAAAAA. te rog sa ma anunti din timp cand ajungi sa-mi iau liber. ce e de vazut? pai ..... sunt multe de vazut ( e orasul modei ). nu-ti dezvalui nika,lasa-te surprinsa

Miki

Mergi la inceput

Salutare
cand am vazut ce-a postat Banana am uitat de salut
La multi ani Tony!!!
Doina imi pare rau de puiuti
Barbye felicitari pt. premiu. multa sanatate
ieri am dormit toata ziua si azi am colindat magazinele .
mai stau prin zona. am de spalat , calcat, aspirat, dus gunoi.........poate gatesc
pupici

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

moama, am dormit ca valiza, ce bine ma simt

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cu-cu...ce facetipe unde sunteti?
eu am fost pe-aici pe la magazine cu mama ca i se pusese pata sa-i luam olui alex de ziua lui dar nu am gasit nimiok care sa ma multumeasca...am cautat acum pe net9de fapt sotul sa ma trimita la sigursi am gasit cu preturi asa de variate si modele atat de diferite...inca suntem in cautari si sper sa gasim pana joi) ieri i-am luat si niste sandalutze...plus niste jucarioare...asa prostioare ce-si mai dorea el...bineinteles ca a mai primit si ruxi cu ocazia asta...apoi am trecut un pic prin parc sa se joace alex cu prietenul lui si acum am papat si m-a luat iar un soooomn, de nu va vadva pup pe toate, sa aveti o noapte buna si fructuoasa

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Ce lenese ne-am facut....Ntz, ntz, ntz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Doina felicitari pentru ce se intampla acum cu voi, sa dea dumnezeu sa fie bine pana la sfarsit!

Miha mi-a parut bine de cunostinta

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

beey chiar ca suntem leneshe . io am fost la solar cu soatza. m-am roshit ca si racul hihihihiihi. nu-i bai. maine ma mai duc o tura
ooops. fug repede la TV ca s-a terminat reclama

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Aolo Miki ..te laudai ca faci treaba azi.Fugisi la solar?Ntz, ntz, ntz....Ai facut ordine in dulap?
Fug si io la nani ca-i liniste rau pe-aci.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgi75

Aolo Miki ..te laudai ca faci treaba azi.Fugisi la solar?Ntz, ntz, ntz....Ai facut ordine in dulap?
Fug si io la nani ca-i liniste rau pe-aci.

Georgiana-mami de Stefania

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

hihihi n-am facut nika. mi-am luat sotzu´ de mana si-am fugit la solar. mai e si maine o zi
ah.... o colega ( prietena buna) , v-am povestit de ea ( Denise) si-a dorit foarte mult un catzel. asa ca dimineatza am fost la adapostul de caini sa cautam un catzel. moooama mi s-a rupt inima. toti cainii latrau si in ochisorii lor se citea ``ia-ma acasa la tine```. erau foarte multi caini. eu i-as fi luat pe toti acasa. ea vroia un catel de talie mica si pana in 2 ani. am gasit 2 catei foarte frumosi. ne-am hotarat sa luam unul ( deh..eu sunt matusa ), iar o ingrijitoare ne-a zis ca sunt dati cei 2. suparare mare. pana la urma ne-a aratat un ghemotoc de catzel (nu stiau ce sa faca ...sa-l dea sa nu-l dea, saracutzul era de sambata acolo si n-a mancat nimic) si l-am luat urgent. am fost in magazinul pt. caini si Denise i-a cumparat patutz, jucarii,mancare, lesa, perie, sampon etc. in valoare de 150 de euro ( ah.. i-am luat si eu ceva lui mister, cum era sa ies din magazin fara ceva pt. el ( m-a stresat in continuu ) ). s-a simtit foarte bine catzelul ( Rudy ) cu noi. ajunsi acasa la Denise (eu, ea, catzelu´ si misterul meu) ne-am hotarat sa-i facem baitza. el nu vroia, al meu catzel latra de mama focului ca el vroia baitza, celalalt speriat....in fine pana la urma le-am facut baitza la amandoi ( trebuia sa vada Rudy ca si Balu face baie ). la un moment dat imi spune pretena ca nu-i place numele catzelului.....oooops... gandeste-te la un nume pt. catzel. eu ii spun nu se poate sa-i schimbi numele pt. ca are deja 1 an si s-a obisnuit. sunam la adapostul pt. caini sa intrebam daca putem schimba numele catzelului. raspuns: DA, dar trebuie sa notam pe fisha lui numele actual.....oooops nu-l stim. am googalit noi vreo 2 ore un nume de catzel, dar n-am gasit nika.
i-am facut poze pe telefon ( de grabita ce-am fost am uitat aparatul acasa) si n-am cablu de date sa scot pozele pe PC . dar ne intalnim maine in parc si-am sa le fac poze ( Balu, Rudy si....Sindy hihihihi).
dupa aventura de azi am ajuns la o concluzie: nu ma mai duc niciodata in adapostul pt. caini.
cred ca m-am lungit cat o zi de post
Banana io te astept. poate nu vii
Danutza concediul din august e planificat ( vin ai mei la mine). in sept. sau oct. mai am concediu. atunci te vizitez - cu sau fara sotz, da´ cu catzel
Miha ce mai faci?
Mirela si Liana cred ca sunt ocupate cu mutatul
Bia sigur e p´afara cu baietzii sau e ocupata cu casa
pe restul fetelor le pupic
ah..... anul viitor vin ( venim) acasa. daca vreti facem o inatlnire la Moeciu sau Moneasa
GATA. acum chiar ca m-am intins
noapte buna

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata gagici!
suculetz proaspat.
olga, ii spun si eu lui tony, cu intirziere ce-i drept
TONY!!! sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii.
ieri am umblat toata ziua ca bezmeticii. in fiecare seara imi propun sa ajungem acasa la 20,30, dar ne prelungeste pina dupa 21
simo, miha, in sfirsit v-ati cunoscut? ce mai fac bblushii?
georgi, mai ai putin si vine vacanta. ce misto de tine!
hai ca am terminat si de papat, fug la munca.
toata gasca.

Mergi la inceput