Casnicutze sexy (124)
Raspunsuri - Pagina 30

Liana30 spune:
miki iesi afara ca vin peste tine
monica noapte buna
doina facui la un ciorap
georgiiiiiiiiiiii
camiiiiiii
dANELUTZOOOOOO
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

Danelutza spune:
Monica http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13659&st=0 reteta de crochete, vezi sa le crosetezi bine, da ?
Liano da di ci ti strimbi la mini ?
Georgi da raportul repejor, pe unde ai umblat ?
Miki nu mai zici nimic, vezi ca eu ajung mai repede ca Liana la tine.

georgi75 spune:
Gata mey , am citit.
Si bineinteles ca nu mai tin minte mare lucru .
In primul rand sunt de acord cu propunerea Bananei sa ne mutam la Danelutza in oras toate.Banano ce-ti mai face okiul?Ca si io mi-am dat cu portiera peste picior azi si m-am gandit instantaneu la tine .Nu pot veni la Moeciu in vara.Am spus ca nu imi permit decat marea anul asta.Si-asa prindem varful de sezon cu preturi de te doare mintea la mare.
Mirela am vazut pozele.Mi-a placut enorm covorul din camera flacaului si era interesant raftul ala de jucarii.Daca poti baga o poza mai detaliata sa ma duc cu ea la un atelier de mobila sa execut si eu unul..Aaaaa si mi-a placut si baia lui.
Miha tare Robert cu biscuitii.Are grija de tine mey, vezi?
Am vazut si pozele dar nu mai zic nik pt ca vine Danelutza cu
Am salvat acordeoanele de acum 2 zile cand ai spus de ele.Tare bine arata.Sa vad cand le execut
Liano la un moment dat a disparut mustatea de-acolo dar nu m-am gandit ca a venit la tine .Ma duc sa-l trezesc sa-i iau un interviu
Ca veni vorba de chef....a fost SUUUUUUUUUUUPER...am ajuns pe la 2 dimineata acasa.S-au pilit toti barbatii de pe-acolo si toti erau de-astia sugubetzi.Alinutzo nasii sarbatoritei sunt pitesteni de-ai tai si taaaare de treaba sunt.Am ras cat pentru 3 ani si au fost faze super tari pe care am sa vi le povestesc io vreodata, cand oi avea timp.Azi ne-am gratarit iar.
Liana n-am mai ajuns la Craiova din cauza caldurii.Am renuntat in favoarea gratarului.
Va pe toate.Fug pe balcon la o pipa.Cine mai vine?

Liana30 spune:
Danelutzooo ma strambai ca sa apari
georgiiii lasa'l fatoooo ca nu l'am mancat hai ca vin si io pe balcon ca io nu am
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

Liana30 spune:
io veni de pe balcon da pe georgii o inchisai acolo vreti sa stiti si di she??
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

CRISMIR spune:
fetelor dragutelor si multam de complimente,la cele care mi-ati facut
...GEORGI
,sigur ca am sa fac o poza mai detaliata, e foarte simplu de facut,sigur ti-l poate face...doar containerele alea sunt din plastic,deci ar trebui sa cumperi de undeva alea si apoi depinde de marimea lor sa faci rafturile...am sa fac poza sa vezi...e foarte util si misto.
DANELUTZA,crochete,hmmmmmmm
Sunt si eu de acord cu propunerea BANANEI,vreau la Danelutza,barbate-miu vorbeste italiana,deci m-am scos
,e de ajuns DANELUTZA sau mai trebuie si alta limba???!!!...va d-ati seama daca am sta toate acolo,moaaaaaaama ce fain ar fi!!!
Ok,eu va pe toate ,va doresc o saptamana usoara,ne auzim pe miercuri cred...e colegu in libere si iar avem de umblat
...plus ca luna asta am 3 partyuri de copilasi,habar nu am ce cadouri sa iau,ufffffff,grea problema!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

mikiriki spune:
Žneatza
Am dormit cam mult fug la dush si la imbracat.
Va doresc o sapt. frumoasa.
Pupici
Miki

monica-elizabet spune:
neatza fetelor,
de azi o am bona pe mamaaaaaaa intrat in co...ce bine e
deja l-a dus pe alex la gradi, eu inca beau linistita cafeaua(de la miki)
georgico, ma bucur ca te-ai distrat
va pup pe toate sa aveti o zi minunata ca voi
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

georgi75 spune:
Neatza.Si io vreau cafea.Si mai vreau pe cineva care sa-mi faca si mie curat ca iar e dezastruuu
Mirela am vazut ca-i cu cosulete de plastic si se gasesc si la noi.Asa ca astept poza, pe urma cumpar cosuletele si ma duc cu unul in brate sa-mi ia masuri dupa el.Si cu poza bineinteles sa vada omu' despre ce e vorba.
Liano am intret pe geam aseara dupa ce m-ai inchis pe balcon. Dar nu ne-ai spus de ce m-ai inchis?Ca am io o banuiala dar nu vreau sa-l bat pe mustatzea degeaba.Mai ales ca i se apropie ziua lui miercuri
Monica ce bine de tine cu bunica prin preajma...
La noi se anunta iar o zi caaalda...Ma duc sa bag o tura la spalat si sa fac ordine ca ma ia nervii cand le vad pe toate insirate