Casnicutze sexy (124)
Raspunsuri - Pagina 28

Danelutza spune:
Mirela ce apartament mare si mumos aveti ! Sa-l stapiniti sanatosi. Dar vad ca-i ordine in camera la Robert. Isabella duce jucariile in camera ei, doar cind aude cuvintele magice "facem baita", atunci ia cite 2-3 trei papusi o data si le duce repejor.
Monica eu nu le am cu rolele si nici cu patinele, mi-e ca ma rastorn . Mi-ar place sa ma plimb cu bicicleta
, dar si din aia am nevoie cu trei roti, ca am cazut cind aveam vreo 13 ani si de-atunci nu mi-a mai trebuit
. Ai inceput numaratoarea inversa, cite zile mai ai pina te vezi cu sotul ?
Banano cum adica, pacat ca are logodnica, vorbesti de ginerele meu ?
Alina sa ai pofta la gratar, dar cred ca deja ai papat. Facem si noi diseara mai pe racoare, in gradina, fara soare .
Fetele, eu va primesc cu bratele deschise, casa mea e mare, iar daca nu ajunge, mai este spatiu in gradina sa facem inca una, cu cite un etaj pentru fiecare .
Lianaaa doctorul ti-a zis sa stai cuminte vreo jumate de an, tu te tii de prostii cu mustatea cind nu-i grasu'acasa !
Va poftesc la niste crochete cu mozzarella
http://family.webshots.com/photo/2280911850080132939brcTrU
n-am facut multe, ca astea ingrasa rau

Danelutza spune:
Cuscra pai a priceput el ginerica, ca mama pofteste de toate acum
Fetili, sa va povestesc ce-am facut aseara, vorbeam cu soata despre cit de usor am intarcat-o pe Isabella, cum m-a vazut aseara dezbracata si se juca cu tita dar nu a cerut, si... si... si m-a apucat o jale, de nu ma putea opri sotul din plins . De asta imi era frica, iar acum sufar, mai rau e ca ma dor sinii si laptele s-a facut ca pietricelele
. Miine cind ma duc sa-i fac Isabellei vaccin, il intreb pe pediatru daca trebuie sa iau ceva, iar daca nu, ma duc sa-mi intreb doctorul, ca mi-e frica.

mariussimiuc spune:
Cuscra,neaparat sa iei ceva pentru oprirea lactatiei.Altfel sa nu patesti ca mine...sa te trezesti cu noduli si reteta salvatoare sa fie sa mai faci un copil. Acuma nu stiu la tine...dar la mine a picat taman la fix.
Miha si Robert

mariussimiuc spune:
Nu-i asa ca-s frumusel,asa cum zicea Banana?
Miha si Robert

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Nu-i asa ca-s frumusel,asa cum zicea Banana?

mariussimiuc spune:
Si daca tot m-am pus pe uploadat poze,ia uitati-va voi aici cum s-a distrat fii-miu de 1 iunie.
Miha si Robert

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Si daca tot m-am pus pe uploadat poze,ia uitati-va voi aici cum s-a distrat fii-miu de 1 iunie.
Cuscra cine-i domnisoara ?

mariussimiuc spune:
Cuscra,stai nu da...e doar prietena de joaca. Bunica i-a gasit-o.
Miha si Robert

Liana30 spune:
vazut poze..toate frumoase..
Danelutzooo pai muica el a zisda cine il baga in seama
vezi ca e bine sa iei dostinex sau bromocriptina daca nu ai iti trimit eu..dostinexul e cel mai bun doar 2 pastilutze pe care le iei timp de 4 zile ca le dai pe jumate..zimi daca au aia acolo..daca nu iti trimit io ca 2 pastile nu se vad ..ca sunt mici..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

monica-elizabet spune:
helau, helau
am fost la teatru nu au mai fost chiar asa incantati ca ieri dar tot le-a placut, in unele momente era prea subtil pentru creierashele lorapoi am fost la mc si in cismigiu(unde alex m-a zapacit cu plansul de rasfatz...nu-sh ce-a avut da ma enervase rau nici ruxi nu a facut asa ca el
)...abia i-am bagat in pat pe la ora 15,45
acum au facut ochisori...le da mama ceva sa pape si iesim din nou pe-afara.
Danelutza, AMR 10...deci chiar a inceput numaratoarea
miha, sa va fie de bine plimbarica cu trenulam vazut ca-i place tare mult sa danseze lui robert
...e om de scena
danelutza sa iei asa cum zice Liana bromcriptina ca eu am avut probleme la alex cu intarcatul chiar daca m-am strans, am baut putine lichide...degeaba...tot produceam si aveam niste durerila ruxi a fost super simplu ca nu a fost klumea de la inceput asa ca s-a stopat fara medicatie.
aaa...azi mi-am tras iar niste cerceima cadorisesc singura(imi fac de cap) trebuiau sa fie pentru o prietena(sa-i cumpere vreau sa zic)
si nu erau exact ce comandase ea dar in schimb eu m-am indragostit de ei asa ca i-am luat pentru mine...plus o cruciulitza super fintuza si dragutza...(zici ca am innebunit, am pus-o si pe mama de si-a luat si ea si cercei si inel)
...acum sunt buna de plata
mais tau pe-aici ca vad ca pustimea mananca incet...cred ca ins eara asta...nu scap de roleeeeeeeda' macar nu-s singura
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)