Casnicutze sexy (124)
Raspunsuri - Pagina 25

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by CRISMIR
MIHA,hahahah,faza cu chilotii a fost tare...e bine ca al tau face la olita/wc,al meu inca nimic,uff...de luni ii dau pampersul jos ca vad ca altfel nimic...refuza sa faca ...zice ca e e mic si face in pampers..asa ca de luni sa vezi distractie
Si al meu cand nu poate sa faca ceva zice ca e mic. "Fa tu mami,Obet i mic"

Cat despre pampers,nu te stresa,o sa faca atunci cand o sa fie pregatit.

Miha

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Ia uitati ce facea fiicamea astazi
http://www.dropshots.com/day.php?userid=238198&cdate=20070608
www.dropshots.com/day.php?userid=238198&cdate=20070608" target="_blank">Aici parca recunosc sufrageria mea.

Miha

Danelutza spune:
Miki casa de piatra in continuare, la cit mai multi ani si la cit mai multi copii.
Doina o varzuca cu carnita ma tenteaza si pe mine, dar sint departe si nu ajung
Alina au gust de peste, le iau gata congelate si tot congelate le pun in tigaie . Imi plac chiar mai mult decit pestele.
Monico adicatelea umbli si tu cu rolele ?

Danelutza spune:
Cuscra aia e nimic, sa vezi in camera ei cum sint toate peste tot .
Mai fetelor, io in seara asta fac o strinsoare puternica in jurul sinilor, parca mi-e frica sa nu fac ceva din cauza laptelui. Ma cam supara pieptul si simt ca am mult laptic. Dar daca n-a mai supt de doua zile, cred ca s-a strins o gramada, pot sa-l pun la prins

mariussimiuc spune:
Monica,iti era dor de mine? Iote-ma!
Numa ca nu poftesc la nik,doar la un pui de somn.
Miha si Robert

doinabita spune:
Danelutza,am vazut-o pe Isa!e o scumpa!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

alexa si mami spune:
danelutza, vb cu dr. o sa-ti dea ceva pastilutze pt oprire lactatiei. nu poti sta asa, nu trece de la sine. sau mai e o solutie, pune-l pe tati lu' isa
miha, tu ce-ai crosetat azi?
super monica cu rolele. la toamna mi-am propus sa cumpar si eu, pt alexa si pt mine
fugim la baie, apoi
somnic pufos!

mariussimiuc spune:
Cica am liber spre dormitor! Va pup.Noapte fructuoasa.
Alina,n-am faurit nik interesant ca azi am avut o zi plina de greturi si o caldura insuportabila. Ciorba de perisoare,fasole pastai cu fripturica de pasarica si desert...un pepene verde de la supermarket.
Miha si Robert

Danelutza spune:
Liano unde disparusi ? Nu-i grasu'acasa si-ti faci de cap
Doina multumesc , e scumpa si smechera pe deasupra. In care zi plecati la Bucuresti ? Hai ca eu am inceput sa numar zilele, a ramas mai putin de-o luna, io zic sa incepi sa scrii ce trebuie sa puneti in bagaje, ca altfel sigur uiti ceva. Dar nu mai conteaza, important e sa veniti veseli inapoi. Doamne ajuta !
Alina eu vreau sa-i intarc pe amindoi ca sa intru la cura de slabire, ca daca-l pun pe tati sa tocaie, n-am facut nik.
Aici nu dau nimic pentru oprirea lactatiei, dar am sa-l intreb pe pediatru, luni, cind mergem la vaccin.
Cuscra somnic pufos si usurel.

doinabita spune:
Danelutza, pe 3 iulie la ora 8.25 este plecarea, la 9.45 ajungem in Londra, acolo face escala si se pleaca spre Beijing la 12.45.Ajungem in Beijing la 5.45 pe 4 iulie, facem 10 ore de zbor de la Londra la Beijing...6 ore sunt diferenta de fus orar, am intrebat la agentie caci ne speriasem ...ca facem 16 ore...
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...