Casnicutze sexy (124)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR
MIHA,hahahah,faza cu chilotii a fost tare...e bine ca al tau face la olita/wc,al meu inca nimic,uff...de luni ii dau pampersul jos ca vad ca altfel nimic...refuza sa faca ...zice ca e e mic si face in pampers..asa ca de luni sa vezi distractie

Si al meu cand nu poate sa faca ceva zice ca e mic. "Fa tu mami,Obet i mic"
Cat despre pampers,nu te stresa,o sa faca atunci cand o sa fie pregatit. Pana atunci poti incerca sa-l lasi fara sau sa folosesti ca exemplu copiii din jur,cei care fac la olita bineinteles.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza
Ia uitati ce facea fiicamea astazi
http://www.dropshots.com/day.php?userid=238198&cdate=20070608

www.dropshots.com/day.php?userid=238198&cdate=20070608" target="_blank">Aici parca recunosc sufrageria mea.

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Miki casa de piatra in continuare, la cit mai multi ani si la cit mai multi copii.

Doina o varzuca cu carnita ma tenteaza si pe mine, dar sint departe si nu ajung

Alina au gust de peste, le iau gata congelate si tot congelate le pun in tigaie . Imi plac chiar mai mult decit pestele.

Monico adicatelea umbli si tu cu rolele ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Cuscra aia e nimic, sa vezi in camera ei cum sint toate peste tot .

Mai fetelor, io in seara asta fac o strinsoare puternica in jurul sinilor, parca mi-e frica sa nu fac ceva din cauza laptelui. Ma cam supara pieptul si simt ca am mult laptic. Dar daca n-a mai supt de doua zile, cred ca s-a strins o gramada, pot sa-l pun la prins

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Monica,iti era dor de mine? Iote-ma! Numa ca nu poftesc la nik,doar la un pui de somn.

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Danelutza,am vazut-o pe Isa!e o scumpa!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

danelutza, vb cu dr. o sa-ti dea ceva pastilutze pt oprire lactatiei. nu poti sta asa, nu trece de la sine. sau mai e o solutie, pune-l pe tati lu' isa
miha, tu ce-ai crosetat azi?
super monica cu rolele. la toamna mi-am propus sa cumpar si eu, pt alexa si pt mine
fugim la baie, apoi
somnic pufos!

Mergi la inceput

Cica am liber spre dormitor! Va pup.Noapte fructuoasa.

Alina,n-am faurit nik interesant ca azi am avut o zi plina de greturi si o caldura insuportabila. Ciorba de perisoare,fasole pastai cu fripturica de pasarica si desert...un pepene verde de la supermarket.

Miha si Robert

Mergi la inceput

Liano unde disparusi ? Nu-i grasu'acasa si-ti faci de cap

Doina multumesc , e scumpa si smechera pe deasupra. In care zi plecati la Bucuresti ? Hai ca eu am inceput sa numar zilele, a ramas mai putin de-o luna, io zic sa incepi sa scrii ce trebuie sa puneti in bagaje, ca altfel sigur uiti ceva. Dar nu mai conteaza, important e sa veniti veseli inapoi. Doamne ajuta !

Alina eu vreau sa-i intarc pe amindoi ca sa intru la cura de slabire, ca daca-l pun pe tati sa tocaie, n-am facut nik.
Aici nu dau nimic pentru oprirea lactatiei, dar am sa-l intreb pe pediatru, luni, cind mergem la vaccin.

Cuscra somnic pufos si usurel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Danelutza, pe 3 iulie la ora 8.25 este plecarea, la 9.45 ajungem in Londra, acolo face escala si se pleaca spre Beijing la 12.45.Ajungem in Beijing la 5.45 pe 4 iulie, facem 10 ore de zbor de la Londra la Beijing...6 ore sunt diferenta de fus orar, am intrebat la agentie caci ne speriasem ...ca facem 16 ore...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput