Casnicutze sexy (124)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

banano, distractie faina la party!
io's bagata la bucatareala. fac spaghete, krem si pregatesc carnita pt gratarul de miine. sper sa ne lase vremea sa ne facem de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

...

Miki, Alina, Georgi, Monica multam, ati vazut ce se pricepe sa faca plaja motata , domnisorica, domnisorica, sexy, sexy

Monica vreau si eu la teatru, aici n-au nici de-o culoare, parca traiesc in padure, nu spectacole, nu teatru, ma mai duc cind fac cite o petrecere romanii. Uitam sa zic, facem si noi vaccinul de doi ani, luni, sper sa nu faca febra dupa, de obicei n-a avut nimic, dar cine mai stie. Isabella n-a dormit ieri noapte, dar sigur vroia titi si cum am certat-o, n-a cerut nici ieri, nici astazi, deci... am incheiat capitolul intarcat

Alino si eu am facut spaghete la prinz, cu suculet de rosii si fructe de mare . Sa ai vreme buna miine, si eu vreau sa fac un gratarel afara, dar cum in fiecare seara ploua, nu cred ca am norocul asta.

Helouuuuuuuuuuuuuuuu, restul unde sinteti ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

danelutza asa suntem si noi acolode-aia profit acum cat pot si merg peste tot cu ei...
ruxi mi-a facut de doua ori kk moale de azi dimineatza sa fie oare vreo reactie de la vaccin? ca de la altceva nu vad de la cedeja am bagat-o un picutz pe regim si i-am dat smecta..asta mica cand e constipata cand e kkacioasa raucale de mijloc n-o stiei?
alina spor la bucatariseli

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

gata cu treaba, ufff...
asteptam sa se trezeasca copila si o intindem si noi afara. tare capricioasa vreme, cind iese soarele, cind picura
danelutza, nu stiu de ce, dar mie mi-a ramas isa in minte asa m-a uimit cit de mare s-a facut.
io am facut spaghete cu carnita de vitel si muuult suc de rosii si la fel de mult patrunjel, e preferatul alexei

Mergi la inceput

la noi tuna si fulgeraaaaachiar capricioasa vremeoricum in parc este exclus sa mergem fiindca se faceau ca purcelushii si cand era uscat daramite acum cand e noroi...nici nu vreau sa ma gandesc

monica

Mergi la inceput

Alina acum e mare, smechera tare, as vrea eu sa mai fie asa micuta si ascultatoare
Monica atunci profita din plin de teatre si petreceri. Eu am noroc ca Isabella se face ca purcelusul acasa, in afara casei e domnisoara mare, nu suporta sa se murdareasca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

La noi e soareeeee si cald...cald
Danelutzooo sa astept mai mult de 6 luni ca sa se refaca organismul..da te pui cu "dilia"??nu cred ca rezist atat
va pupp pe toate ..si poate una din voi imi dati si mie o portie de spaghete ca'mi ploua'n gura
io leneviii..nu facui nimik..ca dehh pt cine???grasu nu'i..vine maine..asa ca'mi fac de cap..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Liano poftim la papa http://family.webshots.com/photo/2375145050080132939aMjUPE

Mergi la inceput

ca pe mine nu ma chemi la masa

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Damelutza, mi-ai facut pofta!!!
Eu am facut azi ciorba de perisoare si varza di asta noua cu carne de porc si cu mult marar.Am si dormit vreo doua ore.La noi acum ploua tare, tuna si fulgera....de vreo 2 ore, astept sa se opreasca ploaia, caci e Dan in oras cu niste prieteni sa poata veni acasa.Daca nu se opreste ia Gicu o masina de la un prieten si merge dupa Dan.Voi ce faceti?

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput