Shopping-ul pasiunea mea
Raspunsuri - Pagina 3
lulu_boches spune:
quote:Virsta(13 ani) ii trecuta la oha, ca e casatorita si la ocupatie scrie medic.
Originally posted by wonderful
Stai linistita,ca nu faceai.Nu mureau inainte mai multi de infarct decat acum.Inainte nu faceam 'shopping' ci cumparaturi,inainte nu aveam atatea rahaturi la tv cu care(scuza cacof.)sa ne pierdem timpul.Pur si simplu se citea mult mai mult decat acum si,printre altele te bucura de orice flecustet pe care il gaseai prin magazine fara sa faci plecaciuni vanzatoarelor.Ce depresii ai tu la 13 ani?Stai sa musti putin din viata.
Vineri avem finala la emisiune?Am vazut reclama, dar nu stiu sigur, in acest sezon nu am avut timp.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
DienutaS spune:
Aveti idee de ce castigatoarea ultimei editiei a fost acceptata sa participe la concurs pentru a doua oara? Eu am vazut-o si seria trecuta, iar cand am revazut-o in semifinale m-am mirat de ea, dar nu cunosc explicatia, daca ea a existat, desigur.
Una peste alta, ea a invatat cate ceva de la fosta editie si s-a prezentat mai bine. Cam pisicoasa si pretioasa pentru gustul meu, dar cred ca oricum ea merita sa castige.
LiliaToma spune:
A castigat "o" Carmen. Adica una dintre ele, ca erau doua
Tipa era simpatica, mi-a placut. Nu stiu daca a mai participat si in alt sezon. Dar am vazut-o ca un fel de moderatoare la o emisiune pe Euforia. Nu stiu cum ii zice emisiunii, ceva cu un cadou...
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
LiliaToma spune:
http://www.euforia.tv/emisiune_218/te_cuceresc_cu_un_cadou.html asta e emisiunea
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)