Durerea unei pierderi de sarcina (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

irlandezo, multam fain de intrebare, prefer sa-i astept pe ai mei sa vina ca sa-l stiu pe Dominic in securitate, apoi poate sa-si faca aparitia David, ca, asa cum banuiesti abia astept sa-l tin in brate!tu, ce mai faci?

andre ea, ma bucur ca ai fost la medic si esti ok, e drept ca e mai usor sa crezi ca n-a fost sarcina, oricum iti doresc mult curaj

Flavia 39+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

cu durere in suflet va dau o veste proasta referitor la irda
citez
Acum chiar nu mai conteaza daca fac sau nu!
Am fost la eco si sarcina e oprita in evolutie:(.......de fapt e doar uterul gol...am avut un mare soc cand am vazut!

Spune-le tu la fete.....eu nu mai pot sa intru

imi pare atit de rau, sint alaturi de tine.....

Flavia 39+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Imi pare rau si mie pt. amandoua. Le-am scris la Odisee. Cateodata si mie mi-e frica sa mai intru pe DC.
Sa le dea Dumnezeu putere sa treaca peste aceasta incercare.

Pepsi, eu sunt rau, adica imi e foarte rau, sapt. trecuta m-au internat in spital, cu perfuzii, vomama la fiecare 10 min. doar verde, daca mai stateam ( am asteptat 12 ore)cred ca dadeam sange. Oricum, acum sunt acasa, dar tot rau imi e, nu mai vomez asa rau, dar tot nasol ma simt. Macar sunt fericita ca bebe e bine. Sper sa supravietuiasca atator varsaturi.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IRDA, BUBULEANA, imi pare tare rau pentru voi fetelor. am sa amprind o lumanare pentru puiutii vostri. Eu azi implinesc exact o luna de cand puiutul meu nu mai e. Va inteleg perfect cum va simtiti. Si pe mine m-a cuprins o teama de nedescris. Sa va ajute D-zeu sa treceti de aceasta durere de nedescris. Sunt alaturi de voi si sincer imi pare enorm de rau. D-zeu sa va ajute!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Irda nu pot sa cred!!!Nu mai am cuvinte....viata este asa de nedreapta!
Sa te intareasca Dumnezeu sa treci si peste aceasta incercare!
Fii tare!

Bubuleana imi pare tare rau!Chiar nu mai am cuvinte...

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Bubuleana noastra scumpa - am ramas muta la citirea mesajului de mai sus!In ultimul tau mesaj de la "zuze puisorul, totul era bine cu exceptia greturilor.Parca nu-mi vine a crede!
Imi pare nespus de rau si ma rog ca Dumnezeu sa te intareasca in aceste momente grele. Sa fii tare.

Irda - mai consulta ceva doctori sa vezi de ce parere sunt.
Eu trag speranta sa fie totusi o greseala.Indiferent de situatie, va sunt alaturi cu inima prin tot ceea ce trece-ti si va doresc din adancul inimii, multa sanatate si toate cele bune.
Gina.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Doamne , nu-mi vine sa cred ... Mi-a zis Michelle sa intru pe forum, ca ea era socata...asa ca am citit despre ce s-a intamplat cu dragele noastre . Imi pare atat de rau....mi-au dat lacrimile si m-am infiorat.
Draga Irda si draga Bubuleana, va sunt alaturi si eu, in incercarea grea pe care o treceti acum. Poate da DD si totusi e o greseala, poate e bine sa cereti si o a doua opinie...
Va doresc din suflet numai bine si repet, poate totusi e o greseala. Va tin pumnii sa treceti cu bine de toate relele.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Va multumesc ca va ganditi la noi fetele mele dragi!

N-am putut sa nu va scriu 2 vorbe desi deocamdata mai mult decat ....sac gestational gol.....n-am ce sa zic!

Mi-e o frica de mor de chiuretaj....o sa vorbesc cu dr sa-mi faca o anestezie ceva ca eu simt toooot! Am avut parte de o cauterizare acum cativa ani si dr n-a considerat necesar ca am nevoie de ceva calmante macar ....si era sa-i sar de pe masa de durere....nu-i venea nici ei sa creada (de obicei zona colului nu-i asa sensibila..o amica de-a mea nu a simtit nimic la cauterizare...si eu era sa lesin de durere pe-acolo)

Sper ca la analize sa avem ceva raspunsuri "lamuritoare", un diagnostic clar .....nu mult utilizatul...motiv necunoscut!

O sa mai intru sa va dau vesti despre noi!

Puicei

Irda
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Nu pot sa cred ce citesc, este ata de trist ce se intampla...Tocmai cand spuneam ca ne inconjuram de vesti bune si de optimism...Irda si Bubuleanea, imi pare asa de rau pentru suferinta prin care treceti. Nici nu mai am cuvinte, nu stiu ce sa mai spun. Mereu incerc sa fiu optimista , dar uneori parca e prea mult…
Irda, daca esti asa de sensibila la durere, eu te sfatuiesc sa faci anestezia generala. Doctorul mi-a spus ca e mai bine asa si fizic si psihic. Si asa a fost.
Sunt alaturi de voi cu tot sufletul!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Am scris un mesaj dar l-am sters. Nu am cuvinte. Imi pare foarte rau.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

33+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput