Durerea unei pierderi de sarcina (26)
Raspunsuri - Pagina 25
blueeyes2003 spune:
Lau-Meli
mersi mult pentru sustinere!
Si eu cred ca bebe va veni in viata noastra atunci cand ne asteptam mai putin.Am vazut ca si tu mai ai cateva zile si se apropie perioada fertila,ai grija sa nu ratezi momentul.Spor la prestat!
Liana
am zis ca ma tratez dar vad ca efectul tratamentului a durat doar cateva ore!
Noroc ca va am pe voi!
Chiar, ce o fi cu Chantal?
Sicuta
bafta la examene.Imi inchipui cat de greu iti este sa te concentrezi,dar lasa ca acum trec!
Cristina26
multumesc mult pentru galerie!
Te apropii cu pasi repezi de marea intalnire,cred ca esti tare emotionata.Numai bine iti doresc!
Michelle
ce-i cu tine,esti bine?
Va
pe toate!
Mirela

Come on baby!

dan_ny spune:
virgo nu ma pot abtine sa nu te intreb si eu, daca tot ai gasit solutia la problema si ai toate raspunsurile: in acelasi mediu traim cu totii “chiar si radiatiile din atmosfera , medicamentele si alti factori chimici”- de ce situatia nu e aceeasi pt toata lumea? De ce unele au probleme si altele nu? Ai vazut, sunt fete care nu beau, nu fumeaza, incearca sa traiasca cat mai sanatos posibil si totusi au probleme…iar pe de alta parte sunt multe care duc o sarcina la bun sfarsit si nu au nici o problema desi fumeaza, beau cafea pe toata durata sarcinii, merg la serviciu pana in ultima clipa- am vazut destule cazuri. Pt ele ce explicatie exista oare?
E foarte usor sa arunci cu vorbe, dar adevarul e ca nu avem raspunsuri. Din pacate nu depinde numai de noi, asa ca te rog frumos sa te gandesti de 2 ori inainte de a spune ceva, pt ca poti rani foarte usor iar fetele de aici chiar nu merita asa ceva.
In alta ordine de idei, ma alatur si eu galeriei

pt pepsi: sa ai o nastere usoara si sa te vedem fericita cu micutul in brate 
-ici multi multi pt voi.
teo 

felicitari!!!
ce mult ma bucur...sa ai grija de tine si sa mai pastrezi niste locuri la odisee ca poate...cine stie...mai vin fete cu tine
michelle
sper ca tu urmezi,da?
blueeyes nu fi trista…uite niste 
–ici de la mine si luna viitoare sa fie cu noroc
liana
esti grozava
sicuta
fa cum crezi tu ca e mai bine pt tine si incearca sa nu dai prea multa atentie celor din jur. Daca vrei tranteste si replica, …orice, numai sa te simti tu mai bine ![]()
Michelle81 spune:
L5845-cum sa nu am pentru ce sa iti multumesc?Normal ca am!Intotdeauna ai fost alaturi de mine de cand ma cunosti si de cate ori pic in butoi ma ajuti si tu si fetele,sa ies de acolo!Ia zi tu la baba ce zi esti?Eu cred ca ai putina intarziere...sper din suflet sa nu iti vina noua luni de zile!Te-ai hotarat daca vei face un test?Tin pumniii sa vii cu vestea cea mare!
Cristina-Ana-multumesc,sper si eu sa fie intr-un ceas bun desi inca nu sunt in perioada fertila!Lasa ca veti avea timp sa recuperati ce ati pierdut inca zeci de ani de acum incolo!ce face bebita?e cuminte acolo in burtika?Maine suntem alaturi de tine,te rog sa nu incerci sa nu fii atat de trista de dragul puisorului tau!
Sicuta13-bafta la examene si te asteptam cu vesti bune!
IreneCam-imi pare rau pentru durerile ce le-ai avut azi,sper ca nu ti-au mai dat bataie de cap!Cum te simti acum?
Mirela-draga imi pare atat de rau ca ti-au venit uratii aia dar lasa ca deschidem odiseea de martie aprilie impreuna cu multe fete minunate de aici!Sa nu te vad trista ca asa te bat!!
Jojo-miha-cum a fost la doctor?Cred ca imnca esti in oras si sarbatoresti cu sotul aniversarea casatoriei,atunci distractie placuta dar te rog cand ai putin timp scrie-ne cum a fost la doctor!
Joahna-felicitari pentru fetita!!ati ales un nume deja?Ma bucur ca rezultatele sunt bune eu stiu ca nu se mai modifica rezultatele de la amniocenteza,ai sa vezi ca totul va fii bine!ai grija de tine si te astept sa ne mai scrii!
Chantal-unde esti???Sper din suflet ca esti bine!
Cristina26-mai ai si tu atat de putin,parca mai ieri imi aratai burtika...ce repede trece timpul!De data asta totul va fii bine ai sa vezi,ai o fetita sanatosa si frumoasa ca mamica!Eu inca mai am de asteptat inca nu sunt nici in perioada fertila deci mai am..
Teo2rina-iti multumesc ca ma ajuti cu temperatura,eu nu prea stiam ce si cum.Felicitari,esti ZUZA!!!!Sa ai o sarcina usoara in continuare!Ma bucur mult pentru tine!!
Liana30-optimismul tau e incredibil sa stii ca ne ajuta foarte mult,iti multumim!auzi striga tu sa vezi ce e cu Flavia ca sigur te va auzi pe tine!Dar tu cum ami esti?cum iti sunt picioarele?
dan-ny-cum te mai simti?Ma bucur sa vad ca ne scrii!
Fetelor eu simt ca Flavia naste,ca nu au mai lasat-o de la doctor sa vina acasa,ca au oprit-o sa nasca,nu stiu dar asta simt.I-am trimis sms,email,si nici un raspuns si nici aici nu a scris pe forum asa ca eu cred ca draga noastra Flavia il naste in aceste momente pe David asa ca eu ii dau drumul tareee la galerie

,eu va spun numai ce cred eu nu trebuie sa ma luati in seama!
Si mai cred ca Chantal nu este bine,ca sufera in tacere saraca...as vrea sa pot da de ea dar nu reusesc,i-am trimis pm,am incercat pe messenger si nimik,sper din suflet sa ne dea un semn sa stim ca e bine!
Va doresc o seara placuta fetelor si incercati sa ganditi optimst sunt sigura ca vom fii si noi fericite!
SUFLETEL scump te asteptam
Teo2rina spune:
Michelle, si eu ma gandeam ca poate Flavia naste! dar stiam ca te anunta pe tine si pe Liana. nu-i nimic,putem sa incepem si asa!

cristy74 spune:
Sicuta multa bafta la examene si spor la invatat.
Mirela imi pare rau ca n-a fost sa fie luna asta, dar poate luna viitoare se vor intampla mai multe minuni.
Teo felicitari inca o data. Sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi. Neaparat trebuie sa le iei si pe celelalte fete dupa tine.
Flavia...? Vreo veste? David te asteptam. Flavia sper sa ai o nastere foarte usoara. Eu stau tot timpul pe forum sa aflu vesti cat mai repede. Credeti ca Flavia naste acum?
Va pup,
Cristina
jojo_miha spune:

la toate fetele,multumim pt urarile de bine.Noi suntem bine,nu l-am vazut pe bebe,doar m-a consultat si sotul era tare dezamagit,dar a zis ca-l vede data viitoare.
Nu am avut o seara romantica,am scos-o pe finuta noastra la plimbare ,are 1 an si o luna si dupa ce s-a plimbat ea ,i-am cumparat niste jucarii si am dat-o intr-o masinuta a inceput sa tipe de nu stiam ce sa-i mai facem,pana am ajuns acasa cu ea m-a luat o durere de cap si am venit acasa si m-am culcat ca nu ma lasa deloc.Asa ca s-a dus seara .................
Si eu cred ca Flavia sa intre in 2-3 zile sa ne zica ca a venit bebe
.
Va pup,somn usor!
Mihaela
22+
irinabobe spune:
ok deci incepem galeria pt flavia? si chiar daca nu naste chiar acum nu cred ca ii strica niste incurajari in avans
.
asa ca FLAVIA NASTERE USOARA!!! si un bebe si o mamica sanatosi si voiosi. te asteptam cu vesti.

cristy74 spune:
Cristina Ana trebuie sa fii puternica astazi. Ma rog sa treci cat mai bine peste aceasta zi grea pentru tine. Copilasul din burtica ta are mare nevoie de tine, si tu trebuie sa fii puternica pentru el.
IreneCAM spune:
Buna dimineata!
CRISTINA_ANA, stiu ca e o zi grea pentru tine, ma rog sa fii puternica, pentru bebe mic din burtica. In curand veti fi impreuna
MIRELA, imi pare rau ca nu a venit bebe luna aceasta. Vara e insa o perioada buna pentru relaxare si...cine stie...
La multi ani tie si sotului pentru aniversarea casatoriei!
Stiu ca nu trebuie sa fac efort si incerc sa respect asta, cu gandul ca trebuie sa se vindece cat mai bine "pe acolo"...operatia mea e transversala joasa, stiu ca acestea se vindeca mai bine si implica mai putine riscuri. Oricum, azi sunt bine, nu stiu ce s-a intamplat ieri...
MICHELLE,
o sa te ascult si o sa incerc sa gandesc optimist, desi cateodata nu vreau nici macar sa mai sper, ca sa nu fiu dezamagita...Eu sunt bine azi, nu mai am dureri. Sper ca tabelul de temperatura sa te ghideze mai bine luna aceasta. Hai, ia-te de mana cu Mirela si deschideti o noua odisee!
Si pe mine ma ingrijoreaza Chantal...
DANAANGIE, ce mai faci? te-au programat pt laparoscopie?
Fetelor, dati un semn cand aflati ceva de Flavia!
O zi buna tuturor si multi
ici!