Durerea unei pierderi de sarcina (26)
Raspunsuri - Pagina 15
Teo2rina spune:
liana, mi-a fost frica de
si de tine, asa ca am dormit azi noapte ca un bebe... cu un bebe la burtica... multi 
flavia, tu esti o buna mama, David cred ca te va asculta si va mai sta un picut in burtica ta.e nerabdator sa te intalneasca,dar nu cred ca vrea sa o supere putin pe mami a lui.iti doresc sa fie cum ti-ai propus, petrecere frumoasa ca va asteapta reintalnirea cu parintii tai mult asteptata, de altfel, si tare dorita. eu una nu ma supar deloc daca nu vei mai intra, este firesc, nu vei mai avea timp.oricum, fetele am inteles ca au nr. tau de telefon, asa ca vom sti cand va fi momentul nasterii. draga mea, nu am facut testul, este totusi prea devreme si nu am nevoie de teste ca sa-mi dau seama pentru ca stiu sigur. am atatea simptome... si nu stiu de ce, dimineata ma trezesc la 5 ca mi-e tare greata.ieri au iesit si actele pentru gradinita, asa ca de la 1 iulie vom incepe amenajarea.am atatea emotii,ma asteapta o viata putin schimbata, copilul, gradinita, o casa noua...nu inteleg de ce, de fericire imi dau lacrimile tot mai des.draga mea, iti tin pumnii si ma rog pentru voi!
michelle, nu stiam unde ai disparut,dar acum ca am aflat, ma bucur ca te-ai plimbat. dupa ce te odihnesti sa ne povestesti cum a fost!
cristina ana, si tu esti pe aproape, bine, nu pe ultima 100 de metri cum e flavia, dar oricum.imi pare rau ca trebuie sa treci prin aceasta durere, sa-ti amintesti de puiutul tau...cateodata imi doresc (referitor la vreo zi cum povestesti tu) sa trec, sa-mi dau "cut si paste" si sar peste ziua aceaa,apoi ma gandesc ca nu e corect in primul rand pentru puiutii aceia...daca eu ca mama a lor nu ma gandesc la ei, atunci cine sa o faca... mult curaj, draga mea, sa treci si peste asta si sarcina usoara in continuare (cum stai cu contractiile?)
cristy, e normal sa te simti sfasiata de durere.repet ce-i spuneam si cristinei(eu asa simt si stiu ca toate de aici): daca eu ca mama nu ma gandesc si nu-mi amintesc de sufletelele acestea,atunci cine sa o faca?te imbratisez si iti dau un
ca sa te incurajez putin.
IreneCAM spune:
Buna dimineata fetelor!
Nu am incotro, daca Liana ma ameninta si imi mai ia si fundul de la butoi, trebuie sa ies.
Dragele mele, nu stiu daca va mai amintiti, cand am inceput sa intru pe forumul acesta va spuneam ca as vrea sa existe o carte despre pierderea unui bb si daca nu voi gasi una asa cum vreau eu, o voi scrie! M-am gandit la asta si vreau sa va propun ceva. De ce nu am "face" noi o astfel de carte? Despre durerea pierderii unui copil, despre cum am gasit speranta si puterea de a merge mai departe, despre procesul de vindecare, despre relatia cu ceilalti "dupa", despre cum am perceput reactiile lor, despre cum trece un tata prin aceasta experienta, despre adaptarea noastra la noua viata...Despre orice ati vrea sa scrieti si credeti ca ar putea ajuta o alta femeie care a trecut prin acest cosmar.
Sper sa nu vi se para o tampenie. Daca aveti retineri in a va impartasi in acest fel sentimentele va inteleg. Daca insa credeti ca ar merita sa contribuiti la asta, spuneti-mi sau dati-mi un PM, pentru a va putea trimite emailul meu, eventual ID de mess, nr de telefon, in fine, ce-o mai fi nevoie pentru a ne cunoaste mai bine si a comunica.
Eu ma ofer sa ma ocup de munca de editare a volumului. Inca nu stiu unde as putea gasi resurse financiare pentru publicare, dar a gandesc ca as putea solicita sprijinul unei fundatii care are un profil apropiat...Ramane de stabilit si ce se va intampla in eventualitatea in care se va concretiza proiectul, adica distribuire gratuita la cabinete medicale sau comercializare si donarea banilor pt ceva util...
Daca credeti ca ma puteti ajuta in acest demers, haideti sa discutam pe mail si poate stabilim si o structura mai concreta a materialului (eu il vad structurat in capitole care sa relateze cate o experienta...).
Va
si va doresc o zi buna tuturor!
IreneCAM spune:
Inca ceva...de ce cred ca ar fi util un astfel de volum: nu toata lumea are sansa de a gasi forumul acesta sau altele asemenea. Nu toata lumea se gandeste sa ceara ajutorul unui psiholog. Nu toata lumea are prietene care au trecut prin pierderea unui copil. E greu sa iti inchipui ca mai sunt alte femei cu aceeasi suferinta, care "au fost acolo", care stiu ce inseamna sa te trezesti dimineata si sa te gandesti: cum trec eu peste asta, care s-au simtit coplesite de durere si au simtit ca e nedrept sa li se intample lor...E altceva cand ai o carte, un obiect concret care sa te ajute sa intelegi ca nu esti singura.
IreneCAM spune:
Tot Am uitat ceva
De fapt, nu am vrut sa sune ca si cand as fi incercat sa va perii, dar trebuie sa spun asta: m-am gandit la voi pentru ca sunteti extraordinare ca grup si ca persoane, pentru ca aveti puterea de a transmite compasiune si de a insufla speranta.
Gata, ati scapat de mine pe ziua de azi!!!
Michelle81 spune:
Mav-inca o data vreau sa te felicit pentru vestea cea buna,ca ai vazut samburelul si ca are activitate cardiaca!De acum numai pozitiv sa gandesti ca va fii bine totul ai sa vezi!
Cristy74-imi pare bine sa citesc ca esti mai increzatoare acum,sa o tii tot asa!Ma bucur ca analizele sunt bune,hai incearca sa vezi partea cea buna si anume ca vei putea incerca din nou!stiu ca este greu si eu ma gandesc zilnic la prima sarcina si la fetita noastra careia ar fii trebuit sa ii iasa dintisorii asa maricica ar fi fost acum si cate si mai cate...
Pepsi-draga mea gata mai ai atat de putin...Ai parcurs un drum greu ca stiu bine ca usor nu ti-a fost...ai stat si tu cu frica,ai trecut prin stress,Dominik a fost bolnavior mereu,apoi tu,dar iata ca ai ajuns cu bine pe ultima suta de metri!Eu vreau sa iti doresc de pe acum o nastere cat mai usoara,fara dureri mari si totul sa fie bine!Abia astept sa ne spui ca il tii pe David sanatos in brate,ca i-ai numarat degetele,mai ai ATAT DE PUTIN pana la acel moment minunat!Mersi mult ca vei numara din nou cu mine si ca am incurajezi mereu!
Jojo-miha-marti am sa ma gandesc,iti doresc multa bafta la eco sa fie totul bine!
Baby-r7-ma bucur ca vei merge la spovedit,asta este foarte bine!asa este peste tot sunt numai bebelusi si nu avem cum sa nu gandim...trebuie sa ajungem si noi sa ne tinem copilasii sanatosi in brate si o sa vina si la noi acel moment ,TREBUIE!Distractie placuta la nunta si asteptam poze!nu stiu ce sa iti spun unee femei se vindeca mai repede la a doau pierdere altele nu,depinde de fiecare persoana in parte dar pentru asta nu trebuie sa iti faci mustrari de constiinta!Ai grija de tine!
Teo2rina-ma bucur atat de tare ca ai ramas asa de repede gravidutza!!Mi-ai spus ca te-ai luat dupa temperatura,imi poti explica si mie mai detaliat daca te rog?imi doresc atat de mult sa raman si eu gravidutza si sa decurga totul bine!inca o data FELICITARI pentru SARCINA!!
Liana30-deci mi-ai simtit lipsa?Uite aici sunt si am pus si niste poze ca ma intrebai zilele trecute!Vroiam sa te intreb cand ti-a dat doctorul unda verde?sper sa nu te supere intrebarea mea!te pup dulce!Esti o fata atat de puternica!!!
L5845-unde esti?nu ne-ai mai scris!Vrei bataita?Astept sa ne spui rezultatele analizelor!In a cata zi esti,sa stiu sa incep galeria de speriere a uratilor!
Mcrissa-tu ce mai faci?cum mai esti,hai ca a trecut luna de asteptare si puteti acum incerca din nou,sper sa vii cu vestea cea mare!
Oana-oana26-ai fost la doctor?Ce ti-a spus?Te asteptam cu vesti bune!
IreneCam-te rog eu mult si atunci cand te iau gandurile negre scrie-ne ceea ce simti,nu trebuie sa te ascunzi de noi doar aici vorbim deschis despre ceea ce simtim,nu trebuie sa scrii numai cand esti optimsita din contra!stii bine ca te inteleg.Am vazut ca nu ai activat pm-ul.
Mirela-mersi mult pentru ca mi-ai "amintit"ca se apropie perioda fertila!sper din suflet sa deschidem o noua odisee si sa luam multe fete dupa noi sau sa ne ia ele pe noi!Mai ai o zi de asteptat!eu iti fac galerie 

sa vii cu testul pozitiv in cateva zile!!!Cat de mult m-as bucura!
Cristina-Ana-vom fii aici alaturi de tine pe 13 iunie sa te ajutam sa treci peste aceasta zii grea,va fii greu stiu foarte bine dar trebuie sa te gandesti ca ingerasul tau nu vrea sa te vada trista si puiutul din burtika simte ceea ce simti tu,incearca sa fii tare asa cum ai fost pana acum....sunt sigura ca baieteul scump din burtika te va ajuta cel mai mult sa rezisti si sa treci peste acea zi!te imbratisez cu drag!
Eu am fost ieri plecata la plimbare cu sotul si am fost si pe la socra ca ne-a invitat la un restaurant indian,a fost foarte cald aici....ca m-au apucat durerile de cap de la soare!Cand ne-am intors la soacra acasa a venit o vecina cu nepotica ei de aproape doi ani,am fost la un pas de a izbucni in plans fetelor,mi s-a pus acel nod in gat...off mi.a fost greu sa o vad asa de aproape pe acea fetita!
Va pup pe toate fetele si capul sus,ne vom tine si noi copilasii sanatosi in brate sunt sigura de asta!
SUFLETEL scump te asteptam
POZE
Liana30 spune:
Michelle poti sa ma intrebi orice ca eu nu ma supar..inca nu mi'a dat acea unda
normal eu trebuie sa astept mai mult de 6 luni pt ca am nascut si trebuie sa se refaca organismul..dar dupa mintea mea "dilie"nu cred ca voi astepta atat
cum simt ca s;a refacut organismul si trec la atac
..apropooo esti chiar o zana????mie asa mi se pare
satti cumva????![]()
Irene fundul la butoi nu mai e..asa ca il las la vedere acu
daca aveti chef sa intrati in el..e treaba voastra
da intrati degeaba
..cu cartea sunt de acord..te pupp
Teo2rina daca vrei iti arat
in fiecare seara ca sa dormi bine![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
L5845 spune:
Buna dragele mele ! Imi cer iertare pentru absenta atat de lunga, dar totusi am citit tot ce s-a scris.
Am reusit in sfarsit sa ma "adun" si sa imi iau rezultatele la analizele facute in ziua 21 a CM.
Va cer parerea si voua, deoarece eu sunt in ceata, pentru ca nu stiu cum sa interpretez corect analizele, iar la dr. mea, ajung abia saptamana viitoare, dupa ce o sa merg mai intai la dr. Radulescu pentru echo transvag.
Iata deci rezultatele:
FSH : 69.4 mIU/mL
(faza foliculara :1.96-11.6mIU/l;
faza luteala:1.38-9.58mIU/l;
menopauza:21.5-131mIU/L)
LH : 29.3 mIU/mL
(faza folic.:2.58-12.1 mIU/L;
faza lut.:0.833-15.5 mIU/L;
menop.:13.1-86.5 mIU/L)
ESTRADIOL : 60.446 pmol/L
(faza folic.:97.5-592 pmol/L; faza lut.:20-738 pmol/L;
faza preovulatorie :685-1404 pmol/L;
menop.:14.9-258 pmol/L)
PROGESTERON : 4.30 nmol/L
(faza folic.:0.39-5.4 nmol/L;
faza preovul.:1.23-18.7 nmol/L;
mijlocul fazei luteale :19.1-76.2 nmol/L)
PROLACTINA : 410.3 mIU/L (valori normale :64.0-395.0)
TESTOSTERON : 0.498 nmol/L (valori normale :0.196-2.67 nmol/L)
CORTIZOL : 408 nmol/L (recoltare 08.00-10.00 : 123-626 nmol/L)
"Ceata" mea vine de la faptul ca valorile care mi-au iesit se incadreaza la mai multe etape si nu stiu care e cea corecta
. poate stie totusi cineva sa ma mai "lumineze", ca eu sunt varza.
-ici la toata lumea si sa aveti grija de voi.
Revin cu mesaj mai tarziu putin, ca tre' sa plec.
.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE !
Hai bebe, vino la mami !
Lau-Meli
si 
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Teo2rina spune:
lau-meli,din pacate nu ma pricep sa-ti raspund la intrebare,dar voiam sa-ti spun ca mi se pare atat de complicat cu analizele astea... parca e pasareasca,poate pe aia as intelege-o...
liana,
e un nou somnifer?... daca l-ai scoate pe piata,te-ai imbogati si tu... eu m-as baga sa te ajut ca si tu ne scoti din butoi,macar atat sa ai ca recunostinta din partea noastra. dar nu abuza ca doaaaaaaareeeeee!!!
michelle, ti-am trimis PM.
IreneCAM spune:
MICHELLE, multam mult de incurajari. Mi-am activat PM-ul!
LIANA, ti-am trimis un PM cu mailul si mess-ul meu.
mcrissa spune:
michelle
ca te gandesti la mine.intr-adevar a trecut si luna de asteptari.inca nu mi-a venit CM, dar la cat de balonata sunt ar cam trebui sa apara.sper sa mergem luna care vine impreuna la odiseea de martie.poate o deschizi tu
pepsi, liana
multumesc pentru grija voastra.
eu chiar daca nu am mai intrat pe aici am tot tras cu ochiul si bine am facut ca optimismul lianei a reusit sa ma scoata de fiecare data din butoi.pup eu olteanca noastra
si sotul meu e oltean asa ca atunci cand va veni bebe o sa am si eu un pui de oltean curajos asa ca tine
pepsi am intrat la timp cat sa-ti fac galerie.dar oricum intram eu sa vad ce mai faci si nu scapai de galeria mea.iti doresc sa ai o nastere usoara si sa fiti toti sanatosi 

IreneCam imi place mult ideea ta.chiar as vrea sa particip si eu.o sa-mi caut postarile mai vechi de pe forum si o sa incerc sa le adun intr-un mic jurnal.
Mcrissa in asteptarea mormolocului