Durerea unei pierderi de sarcina (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

tuturor fetelor!liana, ascunde mai bine butoiul ca ma cam apropii de el... am visat urat azi-noapte si sunt taaare indispusa... cred ca am sa intru mai pe seara daca o sa ma simt mai bine si atunci am sa va pup pe fiecare in parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

IreneCAM nici sa nu te gandesti ca iote'o
Teo valabil si pt tine..ai de grija ca "sadeaua"sta la panda
oana bafta multa !!
Mischelleeee????pe unde esti?da un semn..
Pepsiiiiii daca u apari pana diseara io incep sa tip
baby_r7 vezi mama ce sun fetele..cu rotite sau fara rotite.."dilii"sau nu suntem normaleeeeee
mav am destul optimism..daca mai vreti va dau cat vreti..te puppp..bafta multa la dc..
Chantallll vrei sa ma urc in trin sa vin la tini??pai se poate??????
cristina26,Laura,danangie
Ale cum esti?a venit?io inca il astept..m'am saturat sa tot numar zilele..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Buna fetelor,

Voi ce faceti astazi?
Eu ma simt tare ciudat. Pe de o parte sunt foarte trista si imi vina sa plang intruna pentru ca astazi trebuia sa se nasca baietelul meu Stefan. Din pacate, Liana am gasit butoiul ascuns de tine si m-am infipt tare bine in el.

Pe de alta parte tocmai am sunat la cabinetul Dr. mele si analizele mele au iesit superbune. Deci o sa primesc unda verde.

Ce coincidenta stranie. Tocmai astazi...

Va pup si mai intru maine poate imi mai revine buna dispozitie macar un pic.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

baby, spor la pregatirile de nunta, cu faptul ca nu te mai simti la fel ca si la prima pierdere,eu, nu am trecut de 2 ori prin necaz, dar, din ce am auzit de la fetele de aici ce simti tu e normal! si sincera sa fiu cam toate care am trecut prin asa o incercare cred ca sintem putin duse cu pluta, dar nu conteaza, ne avem una pe alta!multumesc frumos ptr galerie, face tare bine ptr mine!

liana, ai plamini buni, ca te aud tot timpul! multam din suflet!ma gindeam la tine cind eram deprimata si zimbeam asa de una singura, multumesc!

teo, merci mult, vreau si eu sa vad patul proiectat de tine. mai sint 2 zile si vin ai mei, azi noapte aveam iar contractii si-l rugam pe bebe sa mai stea acolo ca nu e momentul!lasa deprima ca fug cu bita dupa tine, ai facut deci testul pina la urma?!felicitarile mele inca o data, si fuga la odisee, si sper sa mai iei citeva fete cu tine!

danaangie, doar iti ziceam ce cred eu despre vis, asta nu inseamna ca asa va fi, iti doresc sa-ti indeplinesti visul cit mai repede si mai usor!de ex la mine fizic(in afara greturilor din primele luni) sarcina asta a fost muult mai usoara decit la Dominic, dar.....a fost atit de stresant ca mi s-a parut mai grea din cauza incarcaturii emotionale, asa ca prea usor dupa ce trecem prin asa o incercare nu e, dar mergem mai departe!bafta mare sa fie cum vrei tu!

mav, iubito, tu, acuma te concentrezi pe ginduri pozitive, faci tratament si tot ce poti, apoi cind va fi momentul iti vei pune intrebari! e luptator piticul si nu se va lasa, asa am simtit si eu la al meu, s-a incapatinat sa vina pe lume, si a rezistat! ginduri multe pozitive de la mine la tine. nu te ingrijora ptr mine, sint ok, am vorbit cu medicul singerarile au fost de la controlul colului, acuma nu mai am deloc, si oricum au fost f putine, multumesc de ingrijorare, dar tu, trebuie acuma sa te concentrezi pe tine si bebi tau!te astept cu vesti bune!

oana, tin pumnii sa fie bine miine la medic!

irene, nu am nascut inca, dar tu trebuie sa ne spui gindurile negre ca sa le dam in cap! nu ai voie sa tii in tine, nu ai cum sa ne intristezi mai tare, sintem aici ca sa ne ajutam una pe alta si sa ne bucuram una ptr alta cind e momentul sau nevoie!hai spune ce te necajeste?

mirelush, in ce zi esti?cica am singerat ca mi-a controlat colul, asa a fost si la Dominic, la fiecare control in ultima suta de metri era la fel. multam fain de galerie imi prinde bine, merge la suflet!

cristy, ma bucur tare mult de vestile bune, fugi cit poti si lasa butoiul in grija lianei, sint alaturi de tine in ziua asta grea ptr tine, ne vom gindi tot timpul la ziua asta, ptr mine este ziua de 4 februarie, vom aprinde tot timpul o luminare, dar mergi inainte acuma, uite cum spui si tu e semn bun chiar acuma ca ai aflat ca toate testele sint bune, asta e f importanta sanatatea ca numa asa putem merge mai departe!

laura, cum esti?
in sfirsit a iesit soarele dupa mai bine de 1 saptamina de ploaie......inca e putin innorat, dar e bine, si eu sint mai bine cu durerile, si starile emotionale!

va pup pe toate

Flavia 39+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Cristy, e normal sa te simti asa trista cind te gandesti ca astazi trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata ta. Toate fetele de aici au trecut prin starea asta in ziua cind ar fi trebuit sa se nasca bebelusul lor. Si eu ma apropii de 13 iunie, cind l-am nascut pe bebe anul trecut. Nu stiu cum o sa trec peste ziua aceea, deja de citeva zile tot plang cind imi amintesc. Faptul ca analizele ti-au iesit bune e o veste super. Deci de luna viitoare te apuci de treaba!!!! O sa iti facem galerie si o sa te incurajam!

Cristina, 31+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Flavia, iti tot ziceam noi sa mai lasi treburile si sa te odihnesti, dar acum vad ca se ingroase gluma. Esti deja in saptamana 40, deci bebicul ar cam trebui sa vina! Asa ca ia du-te tu si mai fa ceva de mancare, ceva curatenie,etc., ca poate il convingi sa iasa mai repede. La mine la odisee este o mamica, Valen, care ieri a plecat direct de la oala cu saramale de pe foc, la spital, si a nascut. Sper ca macar sa fi terminat sarmalele!

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

cristina, pe valen o cunosc personal, avem acelasi medic, ne-am intilnit la spital, vai ce veste buna imi dai! am s-o sun s-o felicit!inca tre sa mai stea al meu pitic acolo, sint in 39s, ii astept pe ai mei sa se obisnuiasca Dominic cu ei, si apoi poate sa iasa si noul membru!vreau sa petrec citeva zile linistite cu ai mei, ca nu ne-am vazut de 3 ani! dar acuma fie ce-o fi ca nu depinde de noi, m-am mai cumintit cu treburile, desi ieri am facut curatenie si ceva mincare.....dar nu exagerez inca....mai tre sa stea putin. te pup

pina nu uit!
Mari, un mare la multi ani mamico de 3 ori, ca zi e ziua ta de nastere si ai primit cel mai frumos cadou!astept pozele inca, sora de mari te rog nu ne uita, si mai vrem vesti!te pup tare si va string in brate pe toate 4!

Flavia 39+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Mari, iti urez si eu din suflet "LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE FAMILIA TA MARE SI FRUMOASA!"
Si eu de-abia astept pozici cu bebelusele!!!! Chiar asa, sora lui Mari, ma da-ne vesti despre printese!
Flavia, Valen are o papusica perfecta si e tare fericita!!!!

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Fetelor azi am fost plecata pentru ca aici e zi nelucratoare de aceea nu v-am scris,imi cer scuze ca nu am nici acum timp ca sunt cam obosita dar va scriu maine.Va pup dulce!
Flavia-iti fac putina galerie asa inainte de a nastesa auda cel mic!

SUFLETEL scump te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cristy74 iubita .gasisi tu butoiul da io i'am luat "fundul"asa ca intrasi si iesisite pupp si ma bucur ca analizele sunt bune..haiii capul sus..si inainteeee..
cristina ana te puppp..
Pepsiiiii poate te mai lasa bebe sa imi trimiti si mie nr di tilifon..ca sa auzi in direct ce voce mumoasa amsi promit ca nu tip tare sa'ti sparg timpanul
Mariiiii "La multi aniiii!! sa fii iubita si fericita alaturi de comorile tale!!"
Valen felicitariiii pt printesa Pepsi sa o pupi si din parte mea..
Lauricaaa tu nu mai zici nimik?
Michelle sper ca e numai oboseala..vezi ca pe mine nu ma duci cu una cu doua..te pupppp..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput