Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 27
Annisia spune:
Gata, eu ma bag la nani ca am obosit... Nu de alta, dar acusi vine al meu si ma ia de noua... Pupici la burtici!!!
Bebe Yannis Edmond in evolutie
Annisia spune:
Tomitza, nu merge cum scrisesi mataluta... Fetelor, e pe bebelusul...tau.ro, in partea stanga sunt insiruite mai multe trimiteri spre diferite categorii. Dupa sectiunea jucarii, urmeaza timp liber - aici gasiti si sectiunea ”Mulaje”. Chiar e interesant de vazut. poate unele dintre voi doriti sa va faceti mulajul la burtica si trebuie sa va achizitionati materialul... Sa ma anuntati daca incercati vreuna nebunia asta, sa ma bag si eu dupa voi!!!!
myral spune:
Gabriela
,Sper doar sa mai rezist inca 10 sapt ca maine fac 27 si ma declar multumita.Tomitza nu am vazut mulajele dar mai caut, in schimb am vazut ca multe luati (sau va ganditi sa luati) lucrusoare pt bebe, carucioare, le-am admirat pe toate
.Annisia somn usor, poate adorm si eu putin desi numai obosita nu sunt.Myral
26+
mandarinutza spune:
Fetelor, daca va intereseaza, de astazi si pana duminica este la Romexpo targul de carte Bookfest, intrarea libera.
Myral, da acum mi-au revenit si mie contractiile si stau cuminte. Bebelina mea si-a schimbat pozitia, e destul de jos pozitionata si cred ca din cauza asta am si contractiile.Am mai simtit si ca ma apasa pe vezica uneori, saper sa se mai ridice nitel. Si eu intru maine in 27 de saptamani.
Mandarinutza
26+
Antonia Maria
Poze
Annisia spune:
Myralule, si eu sunt cu frica precum esti si tu. Am ales sa incep sa caut lucruile trebuincioase pentru bebe, pentru ca tat-su e varza la cumparaturi... Si daca il rog sa imi ia un kil de ceapa, ma suna de 10 ori sa a intrebe de care, ce culoare, da cat am zis ca-mi trebuie, da eu mai stiu ce. Plius ca in gusturile celorlalti nu ma incred neam... Asa ca decat sa ma enervez la culme ca mi-au luat o porcarie sau m-au lasat fara patut, carucior si altele, mai bine mi le caut eu frumusel din timp... Oricum, mi le cumpar dupa 30 de saptamani, ca sa fie totul ok... Acum iar sunt intr-o perioada cu contractii, dar le dau la spate. Iau cate un No-spa cand ma bag la nani si atat. Am observat ca de cand nu ma mai indop cu medicamente, sunt mult mai bine. Parca si moralul e mult mai bun. Pastilele astea ne prostesc rau de tot!!! Mai rau ne fac, bai neicusoare...
Roxali spune:
Sabina esti o dulcica sa sti ca are tendinte de a proteja...sanatate printesei.
Landoul nu este asa important , dar carutul merita studiat cu atentie...daca spatarul devine apropape drept (ptr orizontala) puteti sa-l folositi si mai devreme , mai ales daca va fi cald...e mai comod.
Andruzza si eu sant fan inglesina...sant tare bune si comode.
Mandarinuta
multumesc mult.
Ali
20
si Enrico 7ani
poze
sim_stoian spune:
Gabriela, multumesc.
Annisia, am reusit sa vad si eu mulajele alea. Misto ideea, dar ma gandesc ca imi trebuie mult material pt burta
Asa ca mai bine pas. Eu vreau sa cumpar din timp tot ce imi trebuie pt ca si sotul meu e cam aerian cand e vorba de cumparaturi. Bine, nu de toate, dar astea pt bebe il depasesc. Decat sa ma trezesc cu cine stie ce prostii, mai bine le iau eu. Oricum, o sa vina si mama in vizita prin iulie si mai da ea o geana prin ce am cumparat sa imi spuna daca mai trebuie ceva.
Sim
27+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
carpatina spune:
Marunziko, m-am uitat, dar n-am incercat... Ca vreau sa-l incerc pe "oriunde".. cu care ma si despart de calculator, dar le dau si celor din Romania posibilitatea sa ma sune..
22+ cu
Ioana
sim_stoian spune:
Am si eu o intrebare pt fetele care sunt la al doilea bebe: la hainele de la Rombaby am vazut ca au 3 marimi: 0-2 sau 1-3. Ei spun asa: marimea 0 - 56 cm, marimea 1 62 cm, marimea 2 68 cm. Sa inteleg eu ca marimea 1 e cam pt 3 luni?
Sim
27+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by mandarinutza
Annissia, la scoica francezii ii spun Maxi cosi. Poate de denumirea asta au auzit? Sau intreaba de scaun auto 0-6 luni in forma de cosulet.
Maxi Cosi e marca.. asa ca Chhico, peg pereno... si nu scoica.
Scaun auto 0-6 luni e mai aproape de adevar.
22+ cu
Ioana