Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 25
toma_lly spune:
ce floricele ? mie nu-mi apar...
TOMITZA
26+ cu
Natalia Ioana
Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Annisia spune:
Eeee, inseamna ca m-au ales pe mine dintr-un milion si numi eu pot sa le vad... Sunt reclama la Orange... Infloresc de nebune pe monitorul meu si scrie un caca in interiorul lor...
Bebe Yannis Edmond in evolutie
toma_lly spune:
aaaa, floricelele de la Orange...
imi apar si mie, dar nu pe forum, pe alte site-uri
TOMITZA
26+ cu
Natalia Ioana
Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Annisia spune:
Fata, Tomitza, tu caruciorul ala il luasi pentru Natty a ta? O poala de bani, dar e super marfa! Mie imi plac cu rotile foarte mari. Alea mici si topite sunt asa de demodate...
Auzi, am intrat pe site-ul cu caruciorul tau si m-am prapadit de ras. Te-ai uitat la mulaje? E pe banda de meniu din stanga, dupa jucarii, la timp liber. Ia de te uita si spune-mi parerea ta... Ce marfa! Cum de se gandesc astia la toate, bai nene....
toma_lly spune:
pai da, pt Natalia il luai
eu l-am luat direct de la importator, de la Kidex
stai ca intru acu pe site sa vad
TOMITZA
26+ cu
Natalia Ioana
Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Annisia spune:
Adicatelea cu cat il luasi mataluta? Pe site vad ca e 2160 RON...
toma_lly spune:
bai ce chestie si cu mulajele astea...
nici nu stiam ca exista
mie imi plac alea pt manuta si piciorus de bebe 
TOMITZA
26+ cu
Natalia Ioana
Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
ancasilv spune:
Si mie imi infloreste tot ecranul, de ma seaca!
Annisia, super misto caruciorul ala pe care l-ai vazut tu! Imi place de nu m ai pot! Cind se dumiresc astia referitor la scoica, sa-mi zici si mie. Auzi, da' tu l-ai vazut pe "viu" ca sa zic asa? Ca mi s=a mai intimplat sa arate super in poze si in realitate sa fie super naspa. Daca l-ai vazut, in ce magazin?Gata, hai ca ma potolesc, ca te-am zapacit cu intrebarile!
Poze nunta...
anca
+21Bb Vladut...
myral spune:
Eu nu vad floricele
. In schimb am observat ca la semnatura nu mai apare graviduta apare bebe, sau sunt eu dusa, ca bebe ar trebui sa punem dupa ce nastem nu?Annisia ma bucur ca ai revenit, deci sotul e mai bine.Sim tot la cumparaturi ca de obicei sa ne spui ce ai luat.Mandarinutza mai ai contractii, sper ca ti-au trecut. Eu m-am saturat de ele ca nu trec cu nimic si am incercat toate pastilele. Nu inteleg de ce la unele trec iar eu nu stiu ce sa mai fac ca stau mai mult in pat si degeaba
. Hai ca iar va stresez, gata!Myral
26+