BILETE LA MARE PRIN SINDICAT

BILETE LA MARE PRIN SINDICAT | Autor: cosmi1975

Link direct la acest mesaj

va rog sa mi impartasiti din experienta voastra, lucrez in invatamant si as vrea bilete la mare ;;optiunile??EFORIE NORD , SATURN , VENUS, EFORIE SUD

unde e mai bine?ma refer la mancare , cazare etc.

o sa merg cu copii mei care sunt mici

va multumesc

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Pe vremea cand luam eu la sindicat adica acum 3 ani cele mai bune hoteluri erau in Saturn si Venus.Nici cele din Eforie nu eram mai departe dar camerel erau destul de mici.In schimb in Eforie Sud mie una nu mi-a placut si mai ales nici nu ai ce face acolo.Acum nu stiu daca s-au mai schimbat hotelurile de atunci.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

CAIT te rog spune mi mai multe ...unde ai stat?la ce hoteluri???????mancare cum era ..cred ca de 3 ani nu s au schimbat multr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu as alege eforie nord pt baza de tratament efosan. beneficiezi de 10zile/an a cate 4 proceduri/zi gratuit! MERITA! Ce hotel e in Ef.Nord?

Mergi la inceput

si Saturn are baza de tratament dar nu e asa de meseriasha ca Efosanul (ma refer la maiestria personalului si nu la aspectul bazei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

nu stiu ce hotel , dar tu ai luat prin sindicat bilete?????????ca eu nu vreau tratament

Mergi la inceput

eu merg de 3 ani la o vila in ef.nord.
stiu cum arata minerva (atmosfera de ani 80, camere mici) - mancarea era buna acum 2 ani cand a mers fratele meu.
referitor la tratament eu am facut aquagym, dus masaj, dus subacval, nemectron...superbune. tot la efosan au si un cabinet cosmetic al Institutului Ana Aslan. Multa lume nu stie ca beneficiaza gratuit de un asemenea program de sanatate!
Succes!
in venus prin sindicatul din preuniversitar poti alege Raluca - este minunat desi e mai departe de plaja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutz spune:

salutare! vreau si eu sa merg la mare prin sindicat( matusa mea are posibilitatea sa ia biletele) dar nu stiu la ce vile-pensiuni sa merg..am inteles ca trebuie sa-mi dea biletul de cazare si factura? ca se decontez? habar nu am :(( poate cineva sa ma ajute? ii las si id-ul meu de mess oana18tess
mersik!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinescu spune:

Din cate stiam fabrica, uzina sau in fine societatea la care lucrezi ar trebui sa aibe un contract cu 1 sau mai multe agentii de turism. Un amic lucreaza la o institutie de stat si aceasta are colaborare cu 2-3 agentii cu care isi fac decontarea sejurului (mai exact 50%). Am aflat ca mai nou le accepta si sejururi in afara tarii dar cu o limita (ei suporta maxim 15 mil vechi sau ceva de genul). Daca as avea posibilitatea sa fac asta as alege fara sa stau pe ganduri o statiune din bulgaria/grecia decat cele 4 enumerate in primul post. Imi par prafuite, vechi si pline de oameni care nu au nimic in comun cu civilizatia.

Mergi la inceput