*** LA REDOUTE (28)***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Mai, referitor la raspunsurile sabinei...eu cred ca s-a saturat de noi, astea care am tot reclamat ca n-am primit coletele...si s-o fi gandit ca mai bine zice ca nu retrimite ...e mai simplu: sistemul emite cec imediat, nu mai sta atat la discutii cu noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, nu stiu sa raspund ca nu am avut probleme de genul asta.

Insa astept cu interes povestea de la posta...Hai, ca tb sa fug in 10 min la ecografie cu fina

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

cin dar de ce scrie in mailuri, ca pe viitor nu mai returneaza banii?

Fetelor, sunt un car de nervi: am terminat-o cu BCR, dau numai peste fatuzi nesim...
Vreau sa-mi fac card de debit la o banca civilizata, cu internet banking si servicii decente. Aveti vreo sugestie?

EDit: scuze, de nervi nu mai nimeresc tastele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by felicia74

cin dar de ce scrie in mailuri, ca pe viitor nu mai returneaza banii?

Fetelor, sunt un car de nervi: am terminat-o cu BCR, dau numai peste fatuzi nesim...
Vreau sa-mi fac card de debit la o banca civilizata, cu internet banking si servicii decente. Aveti vreo sugestie?

EDit: scuze, de nervi nu mai nimeresc tastele

ING,tot dupa ce mi-am facut nervi la BCR.Eu cand am fost la BCR sa deschid un cont in lei cu Mastercard de debit tipa de acolo incerca sa ma convinga ca eu de fapt am venit sa iau un credit ,ca altfel nu-mi poate face card.Eu ziceam ca vreau card de debit,ea ii dadea inainte cu creditul pe care e musai sa-i iau...pana am plecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

ING.
E banca cu softul de home banking cel mai stabil

Mergi la inceput

Asaaaa….care va zica aseara la ora 19 trebuia sa ma intalnesc cu cineva exact in fata oficiului postal.Fiindca am ajuns mai devreme,m-am gandit sa intru sa fac o intrebare despre coletul meu cu o pereche de pantaloni,cel despre care ma mailuiesc acum cu Sabine.Evident ca nu speram nimic.Intru,intreb,si tipa imi zice “sigur nu e nici un colet cu buline verzi in depozit.Doar daca nu cumva a venit chiar acum cu transportul de la ora 18.”
Se duce in spate si vine zambitoare :”ESTE!”
Eu…m-am blocat.In timp ce tipa completa hartiile ma gandeam “Chiar asa bafta sa am?Dupa 2 luni de cand am dat comanda a ajuns pachetul si eu chiar atunci m-am nimerit prin zona sa-l iau?Aoleu,dar daca a apucat Sabine sa-mi trimita cec-ul ala si acum am primit si pachetul?Cum sa fac?Sa-itrimit repede mail sa-i spun ca a sosit coletul,sa nu ne incurcam si mai tare…”
Intre timp tipa se duce in spate sa-mi aduca “marfa” si apare cu un colet mare,alb cu buline verzi,pus intr-un sac aproape opac.Sacul legat la gura cu sfoara si sigilat,plus un carton cu “Birou international Bucuresti”.Pe carton,la destinatar :numele meu si adresa mea.
Na beleaua!Ce mai e si asta?Mi-a fost clar ca ceva nu e in regula,pt ca in coletul pe care-l asteptam eu era o singura pereche de pantaloni,fara cadou.
Am semnat de primire,am luat sacul si am plecat spre casa.Pe drum ma gandeam ca sunt atat de nauca incat nu mi-am dat seama ca asta e o alta comanda nesosita,adica intarziata.Ca am atat de multe comenzi incat le-am pierdut sirul si nu mi-am dat seama ca asta nu venise.Si atunci nu mai e o problema daca Sabine mi-a trimis cec-ul pt coletul cu pantalonii.
Asta ma gandeam eu,dar de fapt bateam campii.Ajung acasa,desfac sacul si raman masca,Pe colet erau lipite multe etichete pe care scrie OSAKA JAPON!!!
Ceeee?Ce Osaka?Ce Japon?Era lipita si eticheta cu numele si adresa mea,alte etichete cu “Postal Agency Osaka Japan”,si unele scrise cu caractere japoneze.In total cam 6-7 etichete din care se intelegea pana la urma ca pachetul a fost trimis din Franta in Japonia,aia au vazut ca destinatarul e din Romania si l-au trimis incoace.In fine….desfac coletul,sa vad ce naiba am comandat si am uitat intre timp.Stupoare!Sunt alte lucruri!Eu n-am comandat niciodata asa ceva.Sunt niste haine,toate masura 38,niste sandale,tot 38,geanta maro mirositoare si o “couette” pe post de cadou.
E clar ca o tipa din Japonia a comandat chestiile astea care au ajuns la mine si cel mai probabil pantalonii sotului meu au ajuns in Japonia,facand mai intai o escala in Romania.
Stiti ca fiecare colet e insotit de 3 hartii.Una cu “justificatif de livraison” unde vezi o lista cu produsele comandate,preturile fiecarui produs,etc si 2 hartii cu ceva declaratie vamala.Ei bine,hartia cu “justificatif de livraison” lipseste din pachet,asa ca nu pot sa vad cine era de fapt destinatarul si pe ce data a fost facuta comanda.
Acum,intrebarea fireasca e : ce sa fac?Sa-I scriu lui Sabine ca m-am trezit cu pachetul asta?Sidaca zice sa-l trimit la LR o sa platesc ditamai taxele postale?Pt ce?
Chiar ma pune intr-o situatie dificila.Coletul meu pierdut (cel cu pantalonii) era de 27.41 euro.Coletul pe care l-am primit aseara e de 57 euro.Deci teoretic am primit marfa de 30 euro in plus (si japoneza aia a luat o tzeapa de 30 euro,pt care presupun ca i-a scris si ea lui Sabine).
Nu e vina mea pt situatia asta,am primit ceva care costa cu 30 euro mai mult decat am platit eu.Dar eu n-am ce face cu chestiile astea masura 38,nu le vreau.Sa le vand?SI daca ma trezesc ca imi scrie Sabine cas-a prins unde a ajuns pachetul si imi cere sa-l trimit la LR?
Asta fiind ditamai coletul are nr ala de inregistrare postala,care incepe cu CD si se termina cu FR,deci poate fi urmarit.
Ei,acum sa va vad.Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu i-as scrie Sabinei ce s-a intamplat. Daca te pune sa trimiti coletul undeva, ei trebuie sa suporte taxele postale, nu tu.

Jasmine, dar introduci codul pe site-ul postei, ce iti afiseaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Lucrurile devin din ce in ce mai palpitante.Stiti comanda mea facuta pe 4 aprilie,care Sabine zicea ca mi-a trimis-o abia pe 3 mai si care n-a ajuns nici pana acum?Ei...ia uitati ce mail primesc eu acum de la Sabine :
"Hi,
I apologize, I made a mistake with the shipping date. It has been shipped on April 5th. You should have received it. The parcel has probably got lost. We are going to investigate. Online, you could not deduct the amount of 27,41 EUR. If you order for the same amount, give me the reference of the item you see online with the price.
Best regards.
Sabine Ghysels."

Zilele trecute zicea ca imi trimite cec.Acum inteleg eu bine ca imi spune ca pot sa comand altceva in valoare de 27.41 euro?In suma asta fiind incluse si taxele,nu?Si cum fac comanda?Ii scriu ei pe mail referinta,masura,culoare pt produsele alese?

Ia raspundeti-mi voi frumos la intrebarile astea ca pe urma va povestesc ceva foooaaaarte interesant care s-a petrecut aseara la posta.O sa va placa sigur

eu inteleg ca trebuie sa alegi un p[rodus / produse care sa faca suma de mai sus si doar ii dai un reply la mailul asta cu codul produsului / cul.oare / marime.

felicia - eu am la reiff, card de cont curent, de salariu, am si cont de economii, am si online banking, mie imi plac serviciile: am visa electron, am platit cu el redoutismele (nu am depus suma exacta ci au tras din card - nu s-a intamplat sa ia mai mult sau altceva), tranzactiile le pot face de acasa / serviciu, nu am avut nici o surpriza neplacuta.

azi imi intra banii - poate fac si eu o comanda...

btw, ce bine ca nu s-a inchis sezonul LR...

pupici, week-end placut!

b

Mergi la inceput

cam asa inteleg si eu,pitzinuca.Acum o intrebare pt fetele care au comandat din nou in urma unor colete care n-au venit:pot sa folosesc si un cod de reducere?adica sa-i scriu direct lui Sabine ce articole vreau si ca aplic cu tupeu codul cutare?Sau se scandalizeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

deci am de ales ntre ING si Raif. Si sunt ambele in zona
Alta intrebare: in cat timp de la depunere puteti folosi banii?

jasmine e fenomenala povestea. Eu i-as spune Sabinei, subliniindu-i ca acesta este exemplu concludent ca serviciile oferite de Relais Colis sunt deficitare. Chiar i-as zice vreo 2... dar eu sunt mai

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput