*** LA REDOUTE (28)***
Raspunsuri - Pagina 24
claujro spune:
Neata! Nu ati mai scris de aseara...Cred ca va pregatiti toate de concediu? Mada cand se intoarce? Weekendul asta?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
claujro spune:
Redoutistele........unde sunteti?! 
poze Simon
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor...
Eu am comandat ceva cu gentile rosii dar le mai vreau si pt sor'mea! daca mai dau o comanda si bag iar codul de genti rosii oare le voi primi??? Sau imi trimit altceva in loc??? Sau nu merge codul???
Daca imi fac un alt cont...cum tb sa procedez??? Adica pe alt nume dar..pot pastra adresa??? sau tb si pe alt nume si alta adresa. Si pot plati cu acelasi card???
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
cin spune:
sunt de-a dreptul uimita...de sabine
va zicem ca sapt trecuta am facut cu ea pe mail o comanda si ca n-am primit nici un raspuns din partea ei...ieri am primit cecul pt suma ramasa...iar azi primesc si mail ![]()
Bonjour,
Je ne sais si vous avez eu mon message ci-dessous car nous avons eu des problèmes techniques ce jour là. Aussi, je vous le retransmets.
Cordialement.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.
Date: 06/04/2007 9:44
Objet: Réf.: Re: Réponse de La Redoute, client 529 618 318
Bonjour,
OK. J'ai enregistré votre commande sauf la tunique 917 2130 taille 174 qui n'est plus en stock. J'ai pris en compte 40,14 EUR. Vous recevrez un remboursement de 8,55 EUR.
Pour vos prochains contacts, merci de le faire sur notre site en cliquant en haut de notre page d'acceuil dans "Aides et Services".
carolinah spune:
Eu trec coletul care nu a venit la pierderi inerente in viata si mergem inainte. Nici nu m-am mai uitat ce valoare are, ca sa nu ma oftic! (Face parte din programul de protectie a nervilor initiat de mine de curand
).
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
claujro spune:
cin, tu ce intelegi de aici???????
dordia, eu am facut alt cont cu alta adresa de mail si alta adresa de livrare, alt nume... Nu stiu cum au mai facut fetele...Si da, am platit cu acelasi card.
carolinah, nu te "razboiesti" cu Sabine?
poze Simon
Jasmine spune:
Lucrurile devin din ce in ce mai palpitante.Stiti comanda mea facuta pe 4 aprilie,care Sabine zicea ca mi-a trimis-o abia pe 3 mai si care n-a ajuns nici pana acum?Ei...ia uitati ce mail primesc eu acum de la Sabine :
"Hi,
I apologize, I made a mistake with the shipping date. It has been shipped on April 5th. You should have received it. The parcel has probably got lost. We are going to investigate. Online, you could not deduct the amount of 27,41 EUR. If you order for the same amount, give me the reference of the item you see online with the price.
Best regards.
Sabine Ghysels."
Zilele trecute zicea ca imi trimite cec.Acum inteleg eu bine ca imi spune ca pot sa comand altceva in valoare de 27.41 euro?In suma asta fiind incluse si taxele,nu?Si cum fac comanda?Ii scriu ei pe mail referinta,masura,culoare pt produsele alese?
Ia raspundeti-mi voi frumos la intrebarile astea ca pe urma va povestesc ceva foooaaaarte interesant care s-a petrecut aseara la posta.O sa va placa sigur ![]()
ioana_77 spune:
Nushulica, din Nicolina iau, nu stiu ce nr are oficiul. Si nu cred ca e o problema de-a postei locale, ca am inteles ca nici lui Madau nu i-au venit cele de pe 18 mai.
Maria(29.11.2005) si Ioana
17+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai07
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by ioana_77
Nushulica, din Nicolina iau, nu stiu ce nr are oficiul. Si nu cred ca e o problema de-a postei locale, ca am inteles ca nici lui Madau nu i-au venit cele de pe 18 mai.
Maria(29.11.2005) si Ioana17+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai07
Dar Madau e din Bucuresti.