Cin, abia m-am intors. Intreb azi, dar la posta mi-au spus atunci ca de fapt coletele externe stau 30 de zile inainte de a le trimite inapoi. Deci de trimis inapoi e clar ca nu l-au trimis. Cel putin eu asa sper
.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Din mesajul primit de Aissa eu inteleg ca LR renunta la toata piata din Romania.Ne-a tot aburit Sabine cu retrimitea coletelor si cu "reimburse" dar de data asta scrie cat se poate de clar.....
quote:
Originally posted by cin
am uitat sa va zic ca am pus poze cu setul de tacamuri...
MIki...in contul comun, pe yahoo... nu-i nimic de capul lor, dar cutitele, in schimb, taie bine
eu cred ca Sabine vrea sa scape de noi
om fi devenit ceva "personal" si ne da cu flit
iaca nu mai pot eu acu daca sabine ne tot ameninta ca nu mai livreaza in ro...eu ieri i-am scris mail cand nu ne puteam loga si am intrebat-o ce se intampla si mi-a raspuns abia azi la pranz
dar destul de frumos a vorbit![]()
Hi,
Yesterday we had technical problems. If it does not work, try subsequently. Sorry for the inconvenience.
Best regards.
acu ziceti si voi daca ar fi sa nu mai livreze in ro poate mi-ar fi zis si asta in mail,nu??
pana la urma,noi ne vedem de treaba.Atata timp cat nu primim fiecare un mail clar si explicit ca gata!ni s-a taiat macaroana...si atata timp cat ne putem loga si putem finaliza o comanda...Sabine poate sa zica ce vrea.Corect?
quote:
Originally posted by cin
corect!
dar cum ramane cu coletele pierdute?