*** LA REDOUTE (28)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Cin, abia m-am intors. Intreb azi, dar la posta mi-au spus atunci ca de fapt coletele externe stau 30 de zile inainte de a le trimite inapoi. Deci de trimis inapoi e clar ca nu l-au trimis. Cel putin eu asa sper .

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Din mesajul primit de Aissa eu inteleg ca LR renunta la toata piata din Romania.Ne-a tot aburit Sabine cu retrimitea coletelor si cu "reimburse" dar de data asta scrie cat se poate de clar.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by cin

am uitat sa va zic ca am pus poze cu setul de tacamuri...

Unde ? Ca le am si eu in urmatoarea comanda si eram curioasa cum arata.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

MIki...in contul comun, pe yahoo... nu-i nimic de capul lor, dar cutitele, in schimb, taie bine
eu cred ca Sabine vrea sa scape de noi om fi devenit ceva "personal" si ne da cu flit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Cin, eu nu vad decat cele 8 poze vechi.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

iaca nu mai pot eu acu daca sabine ne tot ameninta ca nu mai livreaza in ro...eu ieri i-am scris mail cand nu ne puteam loga si am intrebat-o ce se intampla si mi-a raspuns abia azi la pranz dar destul de frumos a vorbit

Hi,

Yesterday we had technical problems. If it does not work, try subsequently. Sorry for the inconvenience.

Best regards.

acu ziceti si voi daca ar fi sa nu mai livreze in ro poate mi-ar fi zis si asta in mail,nu??

Mergi la inceput

Miki... cred ca nu te uiti tu unde trebuie...pe contul comun de pe yahoo "redoutiste"...

Mergi la inceput

pana la urma,noi ne vedem de treaba.Atata timp cat nu primim fiecare un mail clar si explicit ca gata!ni s-a taiat macaroana...si atata timp cat ne putem loga si putem finaliza o comanda...Sabine poate sa zica ce vrea.Corect?

Mergi la inceput

corect!
dar cum ramane cu coletele pierdute?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cin

corect!
dar cum ramane cu coletele pierdute?

pai...raman pierdute.

Mergi la inceput