*** LA REDOUTE (28)***
Raspunsuri - Pagina 19
cin spune:
sau poate totusi, se gandesc sa renunte la romania... in viitorul apropiat ![]()
ma gandesc ca poate hotararea e luata, dar organizarea mai dureaza ceva vreme
felicia74 spune:
gata, a catadicsit Sabine sa raspunda:
quote:
Bonjour Mme Mirela Felicia BRASLASU,
Hi,
We do not ship to Romania because we have a lot of lost parcels. I am reimburseing the amount of 11,99 EUR by cheque by separate mail.
Best regards.
Cordialement.
ASta e raspuns? Eu o intreb ceva, ea baga textul standard

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
cin spune:
bip, bip de reclama idioata 
adica Felicia, iti trimite cec pe mail, doar sa-l listezi si te duci la banca sa-l incasezi?
felicia74 spune:
habar n-am
Sa astept mailul mai intai.
amarantina spune:
Hai ca am pus niste intrebari la posta si s-a facut nitzica lumina in capul meu. Mi-a explicat o tipa ca din Fra sosesc multe colete si coletzele. Unele sunt grele, au 20-30kg. Ei, cand un colet firav cu 3 tzoale nimereste sub unul de 30kg exista riscul sa crape. Daca cineva observa, il pune intr-un sac pe cel spart (cum s-a intamplat la primul colet primit de mine). Daca incep sa curga pungile cu tzoale din colet, nu mai sta nimeni sa regrupeze, mai fac si ei un ciubuc, etc. De-aia coletul respectiv nu mai apare neam. Pe de alta parte, LR sunt asigurati (cu politza de asigurare) privitor la distrusul sau pierdutul coletelor, deci de-aia se grabesc ei sa trimita cecuri, ii doare in paishpe, ei isi recupereaza sumele de la firma de asigurare.
In alta ordine de idei, am primit azi coletul de pe 26. Trec mai tarziu codurile.
aissa spune:
quote:
Originally posted by cin
bip, bip de reclama idioata
adica Felicia, iti trimite cec pe mail, doar sa-l listezi si te duci la banca sa-l incasezi?
Nu mai, se refera la mail adica posta, il trimit prin posta, separat probabil se refera ca nu trimit prin collisimo ca la colete, astea vin cu posta, in plic. Sau cel putin asa au venit ale mele.
Poze
carolinah spune:
Eu am facut o comanda cu haine de copii pe 3.05. pe 27 mai am plecat in concediu si inainte cu o zi am intrebat la posta daca nu mi-a venit un colet si nu venise. Sa mai astept sau sa uit? Ar fi prima comanda LR pierduta... si am facut ceva comenzi.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
felicia74 spune:
Din ciclul "am o dambla la viata mea":
61441 - fdp 0 ptr un produs SM + cadou: GLACIERE CAMPING BLEU
cin spune:
Aissa, mersi de precizare...chiar nu ma gandisem la asta....pt mine mail e....mail ![]()
Carolina, e posibil ca acel colet sa fi ajuns, sa fi stat cateva zile la mesagerie (cat ai fost tu in concediu) si pt ca nu l-a ridicat nimeni o fi luat cale intoarsa...sau e posibil sa nu fi ajuns deloc... dai ai intrebat la posta cand te-ai intors?