Mamici de iulie-august 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

si vreau si eu cirese. ieri am asteptat toat ziua sa-mi cumpere sotul si el a uitat. l-am rugat sa-mi ia azi dar parca nici nu imi vine sa-mi mai fac sperante. cred ca-mi sun o prietena sa faca un drum pana la mine cu o punga cu cirese.

agri sa pui poza cu patutul.

29+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
si vreau si eu cirese

iti trimit eu, numai sa vina ai mei.

jadi, comanda la prajituri ai facut-o la o cofetarie? Sau ai comandat la mame/soacre? Iesence, oare in iasi poti comanda dulciuri? Nu am comandat decat pizza. Dar asa as face o comanda de branzoaice de la Belvedere! Sau niste eclere de la Tufli. (aseara am visat ca mancam eclere) Hai, ca mai mult va fac pofta si voua. Fug sa-mi ung o paine cu dulceata. Si poate mai gasesc niste napolitane de la fi-miu.

Oana 32+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Mi-a plecat finutza! Asa vizite as putea primi mai des, ma umplu de energie pozitiva, nu mai spun de sotul meu, care-si exerseaza innebunit talentele de tati pe copilul altuia. Carla a fost o dulce. De cum s-a prins ea ca Miruna e in burtica, a stat un pic de vorba cu ea prin buric, i-a spus poezii, a impartit jucariile cu ea (sa vedeti ce tropaiala era pe si prin burta mea: deasupra ursuletii de plus, inauntru domnita care a fost azi in mare forma ), i-a dat sa pape banana ca sa creasca mare. Nu va mai spun ca la ora doua i-a dat domnitei mele stingerea, ca e mica si trebuie sa faca nani la amiaza.

Faza cea mai tare a fost cand si-a ridicat tricoul de pe burtica si m-a intrebat: Nana, si eu am bebe in burtica? E, cum sa nu te topesti?!

Gata, am laudat puiul, acum sa revin la treburile noastre. Ba inca nu! Stiti ce-am visat eu azi-noapte?? Ca am nascut-o pe Miruna (si in vis mi-am amintit sa ma uit la ceas, era 4.14!). Mi-am tinut bebelina in brate, avea asa un perisor negru, pana corbului, des si lungut. Numai pentru asta mai am rabdare si restul de 9 duminici, fiindca stiu ca domnita e o frumoasa si-o pletoasa!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

oana am rezolvat cu ciresele. cateva telefoane si am primit niste cirese.... ca am mancat aproape 1 kg si acum ma doare burta. lacomia se plateste.

acum mai vreau prajitura, un anumit tip, nu spun ca fac pofte. aici aduc si acasa dar trebuie comanda la un magazin de min 50 ron, iar la altul se plataste transportul si nu stiu cat costa. oricum eu vreau de la cei care impun o suma minima pt cumparaturi, dar nu stau asa bine cu banii ca sa-mi fac toate cumparaturile sa ma incadrez in suma asa ca imi astept sotul.

lia e scumpa tare carla. poate ii convingi pe parinti sa vina mai des in vizita.
sper ca pitica ta sa fie asa cum ai visat-o, dar sa mai stea 9 duminici in burtik.

29+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

nu mai stiu ce si cui trebuia sa-i raspund...dar am vazut postarea ta, oana, referitor la homeopat.

poti merge la homeopat cu cel mic atunci cand apar probleme, la orice varsta ar fi ele. si eu sunt contravaccinuri, daca tot ai intrebat. i le-am facut anyei pe cele abligatorii, cu exceptia ROR-ului, din care i-am facut doar antirujeolicul (nu cel de 9 luni, cum se face, ci dupa un an, cand este eficient). e mai bine pentru ea sa faca bolile copilariei (astea care sunt mai blande, gen: varicela, oreion, rubeola). e mult mai buna imunitatea asta de durata, decat sa ii fac nu stiu cate vaccinuri , plus rapelurile respective, iar la 25 de ani sa ma pomenesc ca a facut varicela. acum e plin de vaccinuri, insa ma intreb unde vom ajunge in acest ritm...mai ales ca nu se stiu efectele vaccinarilor pe termen lung...dar nu vreau sa intru acum in amanunte. fiecare face cum crede.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Anya, dar cu bb sa nu merg la homeopat decat daca apar probleme? ca eu nu vreau sa ajung pana la a avea probleme. Vreau sa imunizez copilul din timp. Oricum, pe 18 merg cu Stefan si vb si cu medicul, dar voiam sa stiu parerea ta.
Si inca o nelamurire: vaccinurile "obligatorii" sa le facem la copilasi, da?" (adica recomanzi asta?) De restul nici eu nu vreau sa aud. Am facut acum 2-3 ani antigrtipalul si am facut o gripa mai urata ca oricand.

Scuze ca te bombardez de pe acum cu intrebari, dar ma gandesc ca dupa ce vom naste toate vom avea cate ceva sa te intrebam si...vreau sa fiu prima.

Oana 32+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

buna fetelor,

dupa ce am citit 2 capitole (ca ramasesem in urma ) parca nu mai stiu nimic. Oricum de pe 15 iunie o sa intru in concediu si atunci o sa reusesc sa tin si eu pasul cu voi zilnic.
Noi de ieri am intrat in saptamana 33...suntem mandri nevoie mare. Marti o sa mergem la control si sunt curioasa de nu mai pot ce face bebe mic(nu ne-am mai vazut de pe la jumatatea lui aprilie). Trebuie sa cerem detalii doctorului despre cezariana si despre anestezia pe care o sa o fac(am vazut ca si voi discutati de anestezii---iar eu nici acum nu am priceput care-i diferenta intre epidurala si rahi. La capitolul medicina sunt total pe dinafara si le inteleg super greu. A zis dr ca acum imi face si control pe masa cu recoltare din col...cred ca va fi ultima analiza ca m-am cam saturat(oricum sper sa fie si asta bine!!)
Alina.a ma bucur ca esti acasa si ca totul e mai bine . Ai grija de tine si bebe elisa ca nu mai e mult!!
Gabiarama mai spune-ne despre povestea nasterii tale. Sunt convinsa ca multe fete ca si mine au citit cu sufletul la gura tot ce ai scris. Sa-ti traiasca bebe constantin - deocamdata (apropo si mie imi place david)
Irinusha , nici o veste , cum te mai simti? Daca poti sa ne dai mai multe detalii de cum este dopul gelatinos(stiu ca ai mai explicat odata ...dar parca as vrea mai multe detalii) as fi super incantata...incerc sa fiu atenta la toate simptomele prin care trec si vreau sa stiu cat mai bine
Simo , nu te mai speria singura si nu-ti mai face atatea grija , ai sa vezi ca totul va fi bine...si sunt convinsa ca vei alege cea mai buna metoda de a naste asa cum te stiu o mamica responsabila ca sa prinzi curaj.
Lia nici tu nu mai ai mult si o sa numeri cu bebelina ta ursuletii...si eu fac la fel cu nepotica mea...
ashera si eu am luat 20 de kg pana in sapatamana 33. Si mie imi e super greu sa ma misc si ce ma innebuneste cel mai rau e caldura asta care nici nu ma lasa sa respir. Jadi povestea ca transpira in zona gatului si capului ...eu ma trezesc uda toata..din cap pana-n picioare. Noaptea si eu ma intorc de pe stanga pe dreapta destul de greu ...drept urmare il si trezesc pe al meu ...dar asta e...el nu se supara ca ma intelege. Si ca sa fie totul bine pe caldurile astea am si ditamai picoarele umflate de abia ma pot incalta!!

va pup dulce

sorina 33+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput

oana, pentru intarirea imunitatii eu i-am dat anyei un oscilococcinum pe saptamana, in sezonul rece. n-a fost bolnava de cand o am. dar e f bine sa ceri si parerea homeopatului.

referitor la vaccinari...dupa parerea mea, sa i le faci doar pe cele obligatorii (avand in vedere ca e baietel si te temi ca poate face o forma urata de oreion...altfel, as fi zis sa-i faci doar antirujeolicul in loc de ror). si te-as sfatui sa alegi varianta cumparata de tine, decat cea gratuita de la dispensar. eu am fost oarecum in dubii dupa ce am nascut-o pe anya, insa am tot citit si am cerut parerile colegilor si am ajuns la concluzia ca asa e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Da' Valen o fi nascut? Sau asteapta ziua de 5 ? .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

n-a nascut inca. poate vrea sa-ti faca un cadou

Mergi la inceput