Mamici de iulie-august 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 16
jadi spune:
Neata, vrea cineva
? A facut soacra mea si eu va invit ![]()
Eu am inceput sa dorm prost noaptea, ma invart pe o parte si pe alta la fiecare 5 minute si cred ca deranjez si pe sotul dar el a incetat sa se mai planga.
Fetelor care vor sa nasca normal eventual sa apeleze la epidurala, eu stiu ca trebuie sa va hotarati in prealabil deoarece peste o anumita dilatatie nu mai instaleaza nimeni epidurala.
Mi-e foame, fug pana la bucatarie!
Deni &
Vlad & Tudor
lorinaoo1 spune:
Salutare 
Mi-a fost tare dor de voi 

Inca nu am apucat sa va citesc din urma, dar o voi face dupa ce mai rotesc mobila prin camera si gata, s-a terminat si la mine balamucul 
Am intrat numai sa va salut si sa va
dulce ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 34+
liadorian spune:
? Si eu, si eu!
Eu dorm ca un bolovan toata noaptea, lucru de care nu ma plang.
Sper numai ca atunci cand se naste domnita sa trec si eu pe un program de somn mai... sensibil, ca acum poate sa urle muzica langa mine si eu nu ma trezesc.
Asaaa... Se pare ca azi o sa avem o zi vesela si vorbareata pe forum, daca aveti de gand sa ne odihnim impreuna.
S-a anuntat si o vizita - vine finutza mea sa ma vada. Se numeste Carla si are aproape 3 ani. Vorbim des pe mess si de fiecare data ma intreaba unde e nanu', tot in bucatarie? Face de mancare pentru nana si pentru Minunea? (Inca nu poate sa spuna Miruna, si eu ma topesc toata cand o aud spunand Minunea!
) Pai daca a invatat si copila cum stau lucrurile la noi acasa, va dati seama...![]()
Lavinia,
! Cum e in casa (aproape) noua? Sper ca nu te-a obosit prea tare odiseea asta a zugravitului!
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!
mioara2004 spune:
Buna dimineata!
In legatura cu nasterea, eu de o luna ma tot pregatesc pentru nastere naturala ( discutii, respiratii, impins
), cred voi fi un pic dezamagita daca va trebui cezariana.
Cand am citit despre epidurala, intradevar te sperie eventualele probleme care pot sa apara. DAR eu am discutat cu moasa si cu un anestezist si mi-au spus ca este mult mai elegant si fara traume.Anestezistul are experienta si mi-a spus ca poate veni la orice ora il chem.
Dar inca n-am discutat cu ginecologul, am inteles ca trebuie sa stie dinainte, ca va exista 10% probabilitate sa nu-mi faca daca dilatatia este peste 4 cm cand ajung la spital, ca trebuie sa ma supravegheze pentru ca eu daca nu mai simt, nu stiu cum evolueaza travaliul.Mai am timp sa discut...
VA doresc o duminica placuta!
Mioara
35+
Doru Andrei
jadi spune:
Eu am incercat sa mai dorm un pic dar faza cu transpiratia la cap si gat s-a abatut asupra mea, din nou! Asa eram si la sarcina trecuta dar ma gandeam ca sunt in plina vara sufocanta si de aceea transpir asa dar vad ca de fapt e o dereglare din sarcina.
Aseara am avut iar trupa mare in casa, sotul mamei2 cu ginerele lui, socrii mei si cumnatii (fratele sotului cu sotia si baiatul), facuse mama2 peste si i-a invitat la cina, asa ca s-a lasat cu masa mare cu peste, mujdei si vin/bere dupa cum a vrut fiecare! Eu una nu mananc peste asa ca am stat si am indurat mirosurile care nu au iesit din casa nici acum!
Lavinia, gata cu renovarile? Cum te mai simti?
Mioara, sa ai incredere in dr tau si vei reusi sa nasti normal. Si eu zic ca epidurala era riscanta dar acum cativa ani, acum sunt toti dr anestezisti pregatiti si in cazul in care nu merge dilatarea, stiu ele moasele sa te stimuleze. Prietena mea care a nascut in decembrie, dupa ce i-a pus epidurala nu mai inainta cu dilatarea dar pana la urma au pus-o sa se screme pe oala si intr-o ora a reusit sa nasca!
Deni &
Vlad & Tudor
nma spune:

si eu dorm mai rau noptea. si alex imi mai da trezirea la ora 7. azi i-am pus desene sa ma mai lase sa dorm o ora.
si dorm fara sot de o saptamana. fiecare in alta camera. de maine il chem inapoi in patul nostru.
lavinia ma bucur ca ati terminat cu balamucul.
28+
21.07.2003
poze
Simo78 spune:
azi mai tarziu ca am stat din respect pentru patrie cu iubi pana la 4 sa invete, azi are mare examen de an!
Lavinia 
Deni te inteleg cu mirosurile, aceeasi problema o am si eu cu pestele. Nu imi place de loc, iar cand ii fac lui iubi mi se pare ca intra mirosul in pereti si nu mai pot scapa de el ![]()
Lia distractie placuta cu fetita mica.
Simona
31+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
ghinetz spune:
Eu am baut cappuccino deja, scuze ca nu v-am invitat, dar m-am gandit la voi.
Lavinia, bine ai revenit! Banuiesc ca faza cu "rotit mobila" e doar asa, o spusa. Sau pui sotul la treaba si tu doar cu indicatiile pretioase?
nma, nici eu nu mai dorm cu sotul, dar nici nu am de gand sa-l chem degraba cu mine. Acum dorm fff bine. Stiu ca va veni timpul cand nu voi inchide ochii, ca sa nu mai zic de dupa nastere, asa ca...profit acum. Cand va veni si bb va dormi cu mine. Sunt rea, nu?! Imi amintesc de o faza povestita de cineva: dupa ce s-a nascut bb socrela a intervenit ca de, baiatul ei sa doarma in sufragerie, sa nu il deranjeze copilul. Raspunsul norei a fost scurt: noi nu putem dormi decat imbratisati.![]()
jadi, a mai ramas peste? Ca vrem si noi...Daca nu a fost obositor pentru tine (adica pune-te masa, strange-te masa) cred ca afost frumos aseara. Mie imi place teribil sa am multa lume in jurul meu, sa ne simtim bine.
lia, m-a topit finuta ta la faza cu "Minunea". Cred ca e o dulcica.
Multi pupici pentru contractiste si pentru puterea lor de a ne incuraja. Eu azi am zi de stat degeaba si deja ma gandesc daca o sa reusesc. Bine...nu am chef de shmotru si alte alea, dar nu cred ca o sa pot sta in pat o zi intreaga. asa ca meritati toata admiratia pentru taria voastra de a lupta pentru a avea un bb sanatos. Sa dea Dumnezeu sa fie asa!
Oana
32+
si Stefan-Vladimir
4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
jadi spune:
Eu am aversiunea fata de peste de mica, ma indopa mama cu untura de peste si aversiunea s-a extins si la peste. Prin clasa a 7-a mi-a ramas si un os in gat, acum mananc peste foarte rar! Si mirosul ma zapaceste.
Oare Irinusha a nascut? Nu mai avem vesti despre ea de la capitolul trecut!
Simo, bafta lui iubi al tau la examen! Cati ani mai are?
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Pai nu am smotruit nimic, soacra mea ce era sa faca? Glumesc, prajitul de peste, pusul mesei, etc, toate astea le-a facut mama2. Eu am stat cu copilul in spatele blocului si m-am uitat cum se da pe topogan!
Ma duc sa stau iar in pat sa ma sufoc din nou ![]()
Deni &
Vlad & Tudor