Despre cresterea copiilor in familii cu mai multi
Raspunsuri - Pagina 17
marimar spune:
Unde ati disparut fetelor????
Mamici cu multi pitici, ati plecat in vacanta???
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
alincic spune:
Iata si noi pe aici
Noi am stat un pic la bucatarie,miine de Ziua Americii sotul are liber si ne intilnim mai multi prieteni.Deci eu am copt niste torturi.
Dar despre strinsul jucariilor.....,la noi le string copiii.In special daca le spun: stringeti jucariile ca plecam.Atunci indata e facuta ordinea in camera.
Si cind ei vor sa priveasca TV,le spun sa stringa jucariile si apoi pot privi linistiti.
Camera lor de joaca este si living-ul(la moment),si de asta eu mereu stau cu gura pe ei,sa nu fie imprastiate jucariile pe toata casa![]()
Cam astea sunt la noi "regulile"
capra cu trei iezi spune:
quote:
Originally posted by marimar
Unde ati disparut fetelor????
Mamici cu multi pitici, ati plecat in vacanta???
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
marimar, exact acelasi mesaj vroiam sa postez si eu, cand
am dau cu ochii de mesajul tau.ce mai faceti, unde ati disparut?
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
miraklucker spune:
Noi suntem pe aici, vacanta o sa avem peste o saptamana, mergem la munte. Socrii mei au o casa de vacanta deasupra localitatii unde stau, si cam in fiecare am mergem cel putin o saptamana acolo. sper ca pana atunci sa se incalzeasca vremea. Aici ploua de vreo doua saptamani si sunt numai 15 grade
.
Maine asteptam musafiri, vine sora mea cu familia ei din Ro, merg spre Franta, si deobicei poposesc la noi 1 zi. David abia isi asteapta verisoarele chiar daca e asa de scurt.
Marimar, la voi cum e acum?? primavara? cum mai stati cu proiectul Europa??
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
mcrmiki spune:
Si noi suntem pe aici, doar ca nu prea am timp de calculator acum, de cand sunt copii in vacanta. Toata ziua trebuie sa iesim afara cu ei, mancare si alte treburi si nu prea mai am timp de calculator. Alexandru este tot mai neastamparat, toata ziua se catara pe canapele, se chinuie sa mearga si cateodata uita ca nu stie sa mearga si isi da drumul sa plece si trage cate o tranta; dar nu se lasa, se ridica si o ia de la inceput. Acum este cam cea mai grea perioada, zic eu, nici in cal nici in caruta. Vlad cu Bogdan sunt agitati toata ziua, se cearta din orice, dar daca ii despart se supara, nu vor sa stea separati deloc, nu mai stiu cum sa procedez sa se mai calmeze, au energie in ei cat zece oameni si daca nu le ocup timpul toata ziua cu cate ceva atunci gasesc ei sa se certe. Dar asta este, cred ca sunt asa si pentru ca sunt de acelasi sex si au aceleasi preferinte, vedem noi cum o fi cand mai creste praslea. Mi-e ciuda ca inca nu avem camere la fiecare separat, caci atunci i-as fi tinut pe fiecare in camera lui si as fi terminat balciul, dar sper sa vina si casa cat mai repede.
Cum se comporta copii vostrii, se tachineaza si ei?
Hannen cum sunt fetitele tale? Si ele se tachineaza?
Noi vacanta nu prea vom avea anul acesta, Alexandru este inca mic si nu vrea sotul meu sa mergem undeva departe cu el (am avut o experienta cand avea Vlad 9 luni si a fost destul de greu) asa ca vom merge la socrii, la Dunare vreo 10 zile, iar copii au fost la mare. As vrea in septembrie sa mergem la Praid macar o saptamana, dar mai este pana atunci.
Marimar ce se mai aude de no. 3??????????
Oana ce fac copilasii?
Va pupacesc pe toate si astept sa mai scrieti!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
marimar spune:
Mira,
La noi e iarna acum
, ploua dar mai sint si zile frumoase cu soare. Hibernam...
cu proiectul Europa nu stam nici cum inca. Speram sa ajungem in RO intr-o vacanta in septembrie, mi-e si groaza de drum cu micuta mea, sint 28 de ore de zbor !!!! Dar le vom intrerupe si vom dormi cite o noapte cel putin la mijoc si la dus si la intors. Daca mergem prin Hong Kong sau Tokio ne vom opri vreo 2 zile la Disneyland.
Miki, proiectul bebe este, am inceput sa iau acid folic si speram ca prin toamna, adica dupa ce face fetita mea 3 ani sa incepem treaba serios.
Ieri am fost cu copiii la shopping si din cauza ca era dupa masa tirziu, fetita era obosita cred, dupa 1 zi de cresa, poate-i era si foame, sete, mi-a facut un show cu tipete, se tira pe jos la un moment dat, alerga printre rafturi....asa ca am lasat balta totul, dupa 2 atentionari, la a 3-a am luat-o pe sus si am iesit...
Surprinzator insa, daca mai demult asemenea manifestari ma faceau sa ma ingrozesc la ideea unui alt bebe acum am fost calma, stiu ca trece, copiii cresc, si ca de multe ori tantrumurile se pot evita ( a fost vina mea ca am plecat cu ea la shopping la sfirsitul zilei...)
-------
mcrmiki spune:
Fetelor unde sunteti????????????????
Vad ca nu mai scrie nimeni pe aici, ati plecat in concediu?
Marimar ma bucur sa aud ca ati luat o decizie, cum te simti acum? Mai linistita? Sti, si eu doream al trei-lea copil, dar nu eram convinsa daca este bine sa-l facem si cand am luat decizia sa-l facem m-am simtit fericita, parca mi se luase o piatra de pe inima. Spor la bebe si sa iasa un copil sanatos si sa va bucurati de toti. Felicitari pentru felul in care ai gandit reactia fetei, chiar asa este, problema este ca nu reusim sa ne controlam pe moment si sa fim calme.
Sper sa mai apara mamicile si sa mai scrie.
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
katik spune:
fetelor, sincer, va admir!!!!
tot stau si citesc cum va descurcati si ma iau cu miinile de cap. eu sunt cu doi si mi-e pur si simplu imposibil sa ma organizez si sa fac tot ce as avea de facut. mereu ramine ceva de pe lista nefacut si se aduna la lista de ziua urmatoare, si tot creste lista, si tot creste si nu se mai termina
.
ciulesc urechile si ochii, poate mai fur citeva idei![]()
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
oanna3 spune:
am revenit dupa o lunga absenta...
copii sunt ok acum sper sa si ramana asa mult mult timp
maine facem vaccinul de 1 an pe care l-am ratat luna trecuta din cauza sanatatii
am facut 1 an, pe care din pacate nu l-am sarbatorit ca la carte... avem poze le-am postat si va invit sa le vedeti
a fost si ziua mea ... am profitat de ocazie si am evadat la Dunare... din pacate drumul a fost chinuitor mi-a fost rau pe masina, dar am pescuit, am facut plaja, am dormit bine, am uitat putin de copii si m-am intors la ei cu forte proaspete
la cresele particulare ori nu sunt locuri, ori sunt prea scumpe, ori iau doar copii ceva mai mari ... iar la cele de stat nu ma incumet eu ... deocamdata
acum am o bona de dimineata si sper sa gasesc si pt dupaamiaza
pupicei si va invit la poze
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra
Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png
iubesc si sunt iubita
alincic spune:
Oana3,cer scuze pt ca felicitarile vin mereu intirziate,cred ca pentru ca intram mai rar pe aici![]()
ITI DORESC MULTI ANI PLINI DE FERICIRE,SI MULTA SANATATE TIE SI PUISORILOR TAI.SA IUBESTI SI SA FII MEREU IUBITA.
MULTE REALIZARI FRUMOASE SI CASA VOASTRA SA FIE MEREU PLINA DE BUCURIE.[

am privit pozele voastre de nunta,,,,woauuu ce mireasa frumoasa am vazut!!!!!!!!!!! sunteti o pereche foarte frumoasa.
Ce bine ca ai putu iesi un pic fara copii.Cred ca pina ai ajuns inapoi acasa,iti iera dor de prunci.Ai mai avut iesiri mai lungi fara copii pina acuma? cum te simteai?
Ca eu daca ieseam pe vre-o 3-4 ore,ma simteam vinovata si abia asteptam sa vin acasa.
marimar,la voi e iarna
? dar cind vine vara la voi,sau daca mai vine.V-ati obisnuit cu frigul?
La noi iarna e mai mult o toamna mai lunga,abia daca ajunge la minus grade,si eu tot asteptam cu nerabdare vara,si nu vreau sa treaca![]()