Ingres are MARE nevoie de noi, de DC !!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 29
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ingres/ingres.jpg)
ingres spune:
Offfffffffffff...
Va multumesc tuturor...din tot sufletul, sunteti minunate, ca de obicei!
Tzuni, cand ti-am scris, eram intr-o stare jalnica, ma rapusese dorul de Mihai si nu mai stiam ce sa fac...il visasem noaptea ca venise dintr-o tabara si arata foarte bine si l-am intrebat:"-Mihai, ti-a placut acolo?
-Da, foarte mult, mi-a raspuns..."
Am sunat-o pe profesoara lui de fizica de la targu jiu pentru ca intamplator i-am gasit numarul in memoria telefonului lui Mihai si voiam sa stiu daca aflase de Mihai...
Aflase si era si ea desigur profund indurerata, si mi-a spus, doamna, nu i-am putut sterge nici eu numele din memoria telefonului...l-am iubit foarte mult, a fost un copil deosebit...ultima data cand a venit la Targu Jiu(isi vizita uneori colegii), a tinut neaparat sa ma vada...
Am plans amandoua dar tot nu m-am putut linisti.
L-am sunat pe parintele Pugna, care mi-a spus asa:"Draga mea, nu am eu cuvinte care sa aline suferinta ta, pentru ca nici pe mine nu m-ar putea alina nimic daca mi-as pierde un copil...doar timpul...doar el...
Mi-a spus ca se va ruga pentru mine si pentru Mihai timp de sase saptamani, timp in care sa citesc si eu zilnic cate 7 psalmi.
Azi noapte l-am visat pe Mihai, era cu mama si era asa de frumos, si i-am spus mamei, uite mama, Mihai e sanatos...Ea nu a zis nimic, doar statea si privea...
Sambata ii facem mamei pomenirea de un an...
Mi-e foarte greu si foarte dor de iubitul meu, Mihai...
Offfffffff...
Roxana e la tara cu sotul meu, si aveam vreo 30 de puisori de curca, pe care i-a ingrijit Roxana, dar asa de bine a avut grija lor ca mai are vreo 20...
M-a sunat intr-o zi sa imi povesteasca de prietena ei ca s-a certat cu "prietenul"...iar eu foarte ingrijorata ii tot explicam ca e foarte mica(14 ani), ca sa aiba un "prieten"...iar ea mi-a spus asa:"mai mami, te rog sa incetezi...nu mai e ca pe vremea ta...acum fetele stau de la trei ani cu baietii si sa stii ca am pierdut un pui de curca...eu, am uitat imediat tema discutiei si am intrebat-o: "cum ai pierdut un pui de curca?","ei, uite asa". si mi-a inchis...
Seara am sunat-o eu, sa mai povestesc cu ea...si o intreb: "cum ai pierdut un pui de curca", "ei, n-am pierdut, dar voiam sa-ti distrag atentia de la discutie...o apucasesi pe aratura..."
Nici nu mi-a dat seama ca a crescut si ca maine, poimaine, e o adevarata domnisoara...
Va imbratisez, cu mult drag...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mcrmiki spune:
Ingres ai o de la mine. Daca iti face bine sa povestesti despre Mihai noi suntem aici sa te ascultam si sa te alinam. Este foarte important sa iti focalizezi atentia asupra Roxanei si sotului, care au mare nevoie de tine, la fel cum ai tu de ei.
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ira/Ira.jpg)
Ira spune:
Ingres, dumnezeu sa-ti ierte copilul, stiu ca pare las sau superficial sfatul meu, dar singura ta scapare e sa eviti pe cat posibil sa te mai gandesti la el si sa-ti preocupi mintea cu diverse activitati si cu munci. Ai o mare gaura neagra in viata ta, chiar in mijlocul ei, nu poti evita sa o vezi zilnic, dar ai si alte culori in ea, si te poti agata de ele. Nu trebuie sa te opresti, cel putin nu in viitorul apropiat. Ia-ti un creion si un caiet si fa-ti un orar, un plan, pe urmatoarele 3-4 luni, sa ai in permanenta ceva de facut si sa nu ai oportunitatea unor momente de durere si de plansete. Durerea nu foloseste nimanui la nimic, fa tot posibilul sa nu-i dai sansa sa se manifeste, chiar daca ea exista in permanenta in sufletul tau.
Ocupa-te si alatura-te unei organizatii pt. bolnavii de cancer, implica-te in cercetarile sau sondajele lor - pt. a te simti utila si a continua tu lupta cu boala ce l-a invins pe baietelul tau - , fa ore suplimentare la job, gateste mai mult, uita-te la comedii (nu e sarcasm, e o metoda de a te salva) si petrece cat mai mult timp afara din casa. Nu ramane niciodata singura in casa si incearca sa fii cat mai superficiala in interiorul tau, evita filosofiile si nu te mai intreba cum ar fi fost....asta nu-ti poate face decat rau. Stiu, pare greu si complicat, dar ridica-te in fiecare dimineata si iesi pe usa cu un plan, nu-ti lasa mintea libera ca sa se poata umple de ganduri negre. Exemplu : Maine iesi, te duci la piata sa cumperi xy, apoi te duci la job, muncesti, te implici, vii acasa, gatesti ceva, faci putin menaj, te opcupi de fata, te uiti la un film si te culci. A doua zi de la cap. Invata sa-ti recreezi o noua bucurie de-a trai, independenta de el. Fa-ti planuri de vacanta, de cariera, cu fata. Agata-te de orice si reinventeaza-ti motivatii de-a-ti continua viata intr-un mod onorabil, ca una singura avem cu totii.
Ai dreptul sa fii fericita si ai dreptul sa-ti refaci viata, nu numai pentru fetita si sot, dar mai ales pentru tine. Esti tanara, poti incerca chiar sa faceti un alt copil, la asta te-ai gandit ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maru/maru.jpg)
maru spune:
Draga mea,
am vazut postarea ta si am plans de bucurie sa te vad din nou, apoi de tristete, pentru ca, desi stiam ca nu are cum sa iti treaca durerea din suflet, speram sa gasesti ceva alinare in memorie, in viata de zi cu zi, in reusite, in Roxana, in sotul tau.
Si mesajul mi-a fost sters de o cadere de conexie...
Mi-a parut rau, dar mi-au trebuit cateva zile sa ma adun sa iti scriu.
Draga mea, draga noastra, refugiaza-te in viata Roxanei, cred ca ii este f greu, la fel de greu cum iti este si tie. Poate ea este mai inteleapta si se gandeste ca Mihai acum nu mai sufera...
Nu stiu cum sa iti alin durerea, nu cred ca exista metoda, dar daca vrei, scrie-mi pe p.m.
Doamne'ajuta!
ingres spune:
maru, drag mea, de multe ori am vrut sa iti scriu pe pm, dar nu am reusit, cred ca nu il ai activat, sau cel putin asa imi arata mie.
iti multumesc si tie si tuturor pentru faptul ca nu m-ati "abandonat", intram de multe ori citeam si apoi ma retrageam in durerea mea, pentru ca numai cand ma gandeam la ce sa va scriu mi se punea un nod in gat si nu mai puteam continua...
ira, sa stii ca in munca m-am "refugiat"...eu acum sunt deja la serviciu, cu toate ca incep programul la ora 8.00, pentru ca la ora 5.00 eu sunt in picioare si nu mai pot sta in casa iar seara nu ajung nicicand mai devreme de 22.00. Asta si pentru faptul ca momentan sunt singura, roxana si sotul meu fiind la tara.
Sambata i-am facut mamei pomana de un an, cum va povesteam, si cand a trebuit sa plec, vrand sa pun ceva in portbagaj, stupoare...era plin cu oale si ulcioare pe care Roxana le "facuse rost" de la batranii din sat sau de unde fusesera aruncate la "ogas"...N-am stiut ce sa zic...doar Roxana era cu ochii pe mine si mi-a zis, ai sa vezi ce am sa fac cu ele, si o sa iti placa...
Intradevar, le-a spalat le-a pictat cu degetelele si apoi mi-a batut cuie in toata prispa casei care este din lemn, casa avand 100 de ani, si le-a agatat pe toate frumos ordonate dupa marime. Mi-a placut ca o pasioneaza asa ceva, acum e in cautare de opinci, furca de tors, polonic de lemn, etc. poate-mi face muzeul satului acasa...
of, maine trebuie sa ajung in Bucuresti la "stapanire" si nu ma simt deloc in stare...de la 64 kg cat aveam eu de obicei as vrea sa va spun ca am ajuns la 87,5 si sunt destul de speriata, pentru ca am inceput sa ma misc foarte greu.
ma iertati ca amestec ideile...va pup si va imbratisez cu drag...
Ira spune:
Ingres, ocupa-te un pic de silueta ta, nu trebuie sa te delasi. Incearca sa incepi Montignac, intra pe subiectul fetelor si fa-ti un plan de atac :-).
En passant, ar fi tare interesant daca ne-ai pune poze cu muzeul satului, cu ce-a facut fetita ta oalelor.
Ce inseamna Bucuresti la "stapanire" ?
Voiam de asemenea sa te intreb daca nu te-ar tenta sa vizitezi Montrealul, ce zici ? Crezi ca ai putea strange bani de-un bilet de avion ? Mi-ar place sa ne cunoastem, te-as gazdui aici cu drag pentru-o saptamana - doua. Ai pasaport ? :-)
ingres spune:
Draga, Ira, m-ai surprins foarte placut, si mie mi-ar fi drag sa ne cunoastem...pasaport am, dar nu stiu daca mi-as putea permite o astfel de calatorie...nu stiu cat m-ar costa si desigur mi-ar fi drag de-as putea s-o iau si pe Roxana cu mine...
"stapanire" = sefii mei de la Bucuresti, departamentul din care fac parte se afla la Bucuresti...
iti multumesc din suflet pentru invitatie dar inca nu iti pot raspunde...
iti multumesc pentru gandul tau frumos...
Ira spune:
Ingres, ar fi cam 1200$ canadieni de persoana http://book.aircanada.com/pl/AConline/en/OverrideServlet- dus intors + costul vizelor, care nu stiu cat e, dar nu trebuie sa fie foarte mult. Daca vei cauta in extrasezon, poate vei si si bilete de avion mai ieftine, eu am dat cautare in august.
Tu nu trebuie decat sa te ocupi de drum si de vize (invitatie iti fac eu, la notar aici), iar cazare si masa veti avea asigurata aici. + plimbari si mici excursii.
Te poti gandi la asta cateva saptamani, pregati terenul cu sefii tai (pentru ca va trebui sa-ti iei concediu), vorbi si cu Roxana...cu sotul...Hai, fa-ti curaj si gandeste-te cat de placuta si de benefica ar fi pentru tine o calatorie din asta.
Ai grija de tine si mai scrie-ne lucruri frumoase despre voi.
![](images/user_woman.png)
marcellinna spune:
Ingres,am sa ma rog pt Mihai,nu am cuvinte de alinare.Nu cred ca exista cuvinte ce ti-ar putea alina durerea.
Ai grija de tine.Cred ca Mihai cu siguranta ar dori sa ai grija de tine.
Ma bucur ca Roxana a reusit sa te faca sa zambesti.
O imbratisare calda de la mine.