Ingres are MARE nevoie de noi, de DC !!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Multa bafta, Ingres!
Ti-am citit toata povestea de la cap la coada si am plins si eu si sotul meu! Tu acum trebuie sa fi tare pentru fetita si sotul tau!
Ai o fetita frumoasa foc!
Sper sa vii cu vesti bune de la examen!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Ingres

Felicitari pentru examen, eram sigura ca vei reusi cu nota mare .Sunt mandra de tine.
Sunt sigura ca ai terminat si cu proiectul cu bine.

Sa ne povestesti cum e marea....imi lipseste atat de mult...

Sa ai grija de tine , de Roxi si de sotul tau
Nu mai stiu ce sa zic, pentru ca cuvintele sunt inutile.
Numai sa stii ca sufletul atator fete bate la unsion cu al tau: traim si suferim alaturi de tine: si sa stii ca ti-ai castigat o mie si una de prieteni.
Sa ne mai tii la curent cu ce mai faci...Oricand aici va i cineva care sa te ajute.
. Pace multa si sper si un concediu de neuitat.

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ief shinshi, ingres pe unde umbli?

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingres spune:

Dragele mele, acum am intrat in casa...
Am obtinut nota 8.50 si la proiectul de diploma...
Dupa ce am sustinut lucrarea, pentru a ne trece timpul mai usor pana la aflarea rezultatelor(abia la ora 6 am primit rezultatele)am plecat cu cele doua colege(am fost doar 4 fete in toata grupa, dar doar 3 am intrat la licenta) undeva la iesire din Craiova sa ne cinstim si noi din ultima bursa de studente, pentru ca azi a fost si ziua in care ni s-au dat bursele...asa ca intre "fete"...
Nu iesisem niciodata cu ele si acum chiar era un moment prielnic...
A fost placut, am mancat, am baut cate o cafea si am povestit tot felul de intamplari din viata noastra...
La ora sase ne-am dus din nou la facultate si nu dupa mult timp ne-au invitat sa ne transmita rezultatele.
A fost un moment emotionant, ne-au aliniat pe toti in fata comisiei ne-au spus notele, ne-au felicitat, si am servit un pahar de sampanie impreuna cu profesorii.
Eu am inceput sa plang instantaneu, mi-am amintit cat de mult isi dorea mama sa fac si eu o facultate, cat de mandru ar fi fost Mihai... norocul mi-a fost cu una dintre colege care a observat la timp si m-a imbratisat, calmandu-ma imediat, pentru ca nu voiam sa intristez pe nimeni...
Dupa aceasta "ceremonie" am plecat cu totii in parcul Romanescu sa petrecem de ramas bun...
acum am intrat in casa si trebuie sa plec la tara sa il iau pe Liviu si sper ca in noaptea aceasta sa putem pleca si la mare.
Va multumesc tuturor din toata inima, sunteti minunate si imi sunteti foarte, foarte dragi!
Cu mult drag, Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Carmen, minunata esti tu!
Felicitari si o vacanta frumoasa!

mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Carmen draga mea ce m-ai emotionat cu mesajul tau!!! Mi-au dat lacrimile, stii...cuvintele iti vin din inima si tare frumoase si pline de emotie sunt.
Sufletele tale dragi te privesc de acolo de sus si sunt mandre de tine, sa nu te indoiesti de asta!

Eu te felicit pt absolvire si iti doresc sa ai parte de cateva zile minunate la Marea noastra cea frumoasa si calda! Sa arunci o pietricica in mare si pt mine ca tare dor imi e de ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

felicitari si vacanta placuta, ingres!

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

M-ai emotionat si pe mine(ca deobicei, de fapt) cu randurile tale, Carmen.
Felicitari pentru reusita si o vacanta minunata la mare !
Te astept sa povestesti, cum atat de frumos o faci mereu, despre....orice vrei tu.
Te imbratisez si te pup !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Felicitari Carmen!

Si eu am citit mesajul tau cu lacrimi in ochi, la fel ca intodeauna. Doar ca acum erau si lacrimi de bucurie. Bravo!!! Esti extraordinara!!!

Iti doresc o vacanta cat mai placuta, sa incerci sa te relaxezi si sa te detasezi putin. Sigur iti va prinde bine. Noi te asteptam aici sa ne povestesti si sa arati si poze, da?

Te imbratisez cu mult drag!

Alina 15+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

FELICITARI CARMEN! Ma bucur mult pentru tine. Iti urez vacanta placuta si te asteptam sa ne povestesti cum a fost!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput